- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hagyjad, ez most a sikertémájuk. A Jiayu G3 annyira csúcsszuper telefon lett, hogy egyből mindenki azt másolja. Fogadjunk a kövi alma is Jiayu G3 koppintás lesz
Amúgy a telefon és a rendszer tetszetős lett. Vannak benne fura megoldások amikkel nem tudok megbékélni, de az összkép ígéretes. A kérdés csak az, hogy a Blackberry-t kihúzza e a sz@rból vagy sem. Nem engedhetnek meg maguknak még egy olyan buktát mint a Playbook-al.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ÍGy szép az élet! Rövid egy nap alatt lejutunk a nagy semmihez.
Mindegy ki mit mond - az igazság a Bb kasszájánál mérhető.A gép egyelőre egész jól fogy.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
...és eljutottunk oda, hogy a nagyok másolják a kínai olcótelefonokat (Jiayu G3).
-
Ez az android és a ios összevetésében igaz, de mindkettőben kábé 700-800k alkalmazás található, és pont az én állításomat támasztja alá. De ha már mellé veszed a sokkal kisebb wp boltot, akkor messze nem állja meg a helyét, kapásból fel tudok sorolni egy kisebb rakás alkalmazást, ami hiányzik wp-ből, nincs számottevő alternatívája, és a legfontosabb alkalmazások közé tartozik. Dettó bb.
(#93) tomab04a
Neked is a fenti.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
na ez szerintem nagyon nem igaz... WP, iOS és Android között több különböző statisztika alapján is meghatározták már, hogy a TOP 1000 (azthiszem) alkalmazások 90+ százaléka megvan mindenhol... és igazából kb az a TOP pár száz vagy pár ezer alkalmazás számít, onnantól kezdve pedig kb pont, hogy édesmindegy, hogy a WP-nek épp 150k, az iOS-nek meg az Androidnak meg valami 600-700k alkalmazás van a Store-jában...
-
Ez így szép és jó, de ha nem csinálnak olcsóbb alternatívát a Z10 illetve a Q10-ből, akkor nem lesz az igazi. Nem tudom hogy a BIS/BES függőség mennyire maradt, de ha nem változott a 8520-höz képest, akkor egészen biztosan nem fogok BB10-es készülékben gondolkozni. Ameddig nem volt mobilnetem és csak WiFin használtam a 8520am addig nem zavart a BIS függőség, de mióta az amúgy 1270ft havidíjú nagyvállalati előfizetésembe bekerült 500MB mobilnet, azóta igencsak zavar, hogy az Opera Mini hajlandó csak mobilhálózaton moccanni, még a LogicMailt se voltam képes beállítani hozzá, pedig mindent próbáltam.
Artengo TR 990 Pro
-
válasz
-=Ghost=- #84 üzenetére
Ez eddig szép és jó, csak éppen az a helyzet, hogy minden boltban egyforma arányban van a hasznos és haszontalan alkalmazás. Ha a teljes bolt 70ezer, akkor abból 70 használható alkalmazás van, ha 2millió, akkor abból kétezer.
(#89) tomab04a
Te mi alapján mondod az ellenkezőjét? Ez a helyzet a WP, az Android és az IOS boltokkal egyaránt, mitől volna a BB más? Azt el fogják kerülni az idióta alkalmazások gyártói? Az valami különleges hely, ahova csak egy szint fölötti terméket lehet betenni? Vagy mi a túró?[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Alap előfizetésre vállalt 2 éves hűség mellé odadobhatnák 100.000 Ft-ért és már venném is meg.
-
Használhatóbb?Ez egy elég általános kifejezés.Mire?Arra amire kitalálták, amire rá van hangolva, arra biztos, hogy jobb lesz.Meg nem túlzottan sok androidos gép van a piacon, amivel normálisan meg lehet jelenni.A saját kategóriájába hasonlítgassuk már legalább, hogy legyen füle meg farka is a dolognak.
A legtöbb dolog, ami miatt az ember szereti vagy utálja a telefonját, nem mérhető a magok számával vagy a benchmark pontokkal.A gyorsaság alatt nem mindenki azt érti, hogy az feladatot mennyi idő alatt oldja meg a processzor.Aki ezen túllát, azt nézi, hogy összességében mennyi időt és energiát vesz el tőle agyban a telefon egy adott feladat megoldásához.Egy jó eszközt szeret használni az ember, egy kevésbé jóban meg lehet 8 mag is, ha rossz vele dolgozni.Ez olyan mint egy izmos de esetlen, szervezetlen ember és egy kevésbé izmos,de az energiáit jól hasznosító, összeszedett gondolkodású ember életének összehasonlítása (és nem egymásnak eresztése). A célhoz már elég régen nem izommal szokás eljutni (felénk).
(#84) -=Ghost=-
Szívemből szóltál.A "nem látok át a szartengeren" rész a kedvencem.Tökéletes.[ Szerkesztve ]
Nincs ekezet.
-
Kis túlzással bármelyik platformra elég lenne 1000 korrekten megírt jól testreszabható app. Az már mindenkinek az igényeit kielégíthetné.
Attól, hogy van az appstoreban félmillió haszontalan fos, nekem nem lesz jobb, ha éppen az nincs ami nekem kell, vagy nem olyan ami megfelel az igényeimnek... Vagy csak simán nem látok át a szartengeren és ezért nem találom meg.
Röviden, tömören: minőség > mennyiség -
Jim Tonic mondatára válaszoltam.
Idézem: Inkább arról van szó, hogy egy BB-t nem az ára miatt szokás venni. Az üzleti szférában sokkal nagyobb esélye van, mint egy S3-nak. Ott az almával kell megvívnia, ahhoz képest meg nem drága.
Viccnek szántam.Az lett írva hogy minden üzletember vagy egy iphone-t (alma) vagy egy blackberry-t(feketeszeder) használ.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
xperiasigi #37 üzenetére
Ne csak a hardvert nézd. Az valóban nem rossz. De amíg szegényes a szoftverkínálat, addig egy gyengébb modell is használhatóbb androiddal, mint ez. Talán jól gondolom, hogy ez nem csak nálam szempont. És ebben az iOS, android magasan jobb.
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
-
Igen.
Egyébként szerintem is nagyon szép és igényes kütyü.Biztos vagyok benne, hogy ez ugyanúgy többre viszi 2 maggal mint az android 4-gyel,ahogy az iphoneok is.Az app kínálat meg majd bővül.A bbhez hasonló barátságos környezetek szokták megteremteni azt a hangulatot amikor sok csapatocska már önkéntesen (saját szórakozásra) is dolgozik érte.Itt az app átírásra gondolok.(#77) Jim Tonic:
Egyetértek.[ Szerkesztve ]
Nincs ekezet.
-
Úgy látszik Murtazin -nak sem jött be túlságosan a dolog.
"So crude, buggy system I have not met. And I want to emphasize that this is not a prototype and commercial devices that are purchased in stores. Blackberry for the delay in the release of a year and a half has been revealing, the company tried to modify the new system, but it has got it wrong. I tried to describe in this review is that the company has invested in the level of functionality to its platform, not focusing on the problem, which is too much."
(G Translate de szerencsére az orosszal szinte tökéletesen megbirkózik.)
-
Hát, ez tényleg nagyon ütős. Abszolút kiváltja az instant get érzést.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
-
Nagyon tetszik a telefon csak a töltő és a hdmi csatlakozó rész sikerült csúnyára,igazán megoldhatták volna szebbre,mint például a galaxy s-nél alkalmazott csúszkás módszerrel.Kicsit sokkalom az árát,de tuti lessz nekem is egy ilyen.Nem az elsők között leszek aki megveszi,kívárom hogy normális áron hozzájussak.
-
Hát ez valami gyönyörű, szerintem ritka igényes lett. Maga az os egyáltalán nem mozgat meg és eddig a blackberry, mint gyártó is tökéletesen hidegen hagyott, de, ha ez az új irány, akkor nagyon jól csinálják.
Más: Csak az én szemem szúrja fent az állandó Galaxy Mini reklám? Kis méret és nagy tudás? Ebben a mondatban konkrétan két állításból kettő hazugság.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
válasz
Valentino K. #64 üzenetére
Ja nem egy mobil fotó mániásnak való, de ha le kell kapni egy röpke pillanatot megteszi. Mindenképp jobb mint a Bold 9900-é.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
Nem erősebb az OMAP GPU -ja, nem tudom honnan lett ez szedve (maximum hármas vagy négyes konfigurációban). Több mint feleakkora teljesítményt nyújt az Adreno 320 -hoz képest és akkor még az API különbségeket meg sem említettem, szóval ez maximum a Z10 -re vonatkoztatva igaz (de ez meg már a BB sara).
(#33) vicze1
Plusz ott van még egy Archos tabletben is.
[ Szerkesztve ]
-
Végre egy igényes, részletes teszt. Jó volt olvasni!
A telefon pedig brutál jó. Igényes, vállalható méretű, hardware és software terén is teljesen korrekt. Nagyon bejön. Egyet sajnálok, hogy nem fémből van, mint a HTC One.
Windows Phone után talán most csak erre váltanék, ha váltanék.
Btw a napfényben lőtt képek szerintem teljesen korrektek, nem értem, miért húzták le.
Nem egy Pureview szint, de a célnak teljesen megfelel.Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
Frankó, tetszik.
Az ára kevésbé. A bill kezelés remek!Ellenben az USB-OTG hiánya egy marha nagy karó az ellenörzőbe!!!
Meg egy intő a fejlesztőknek tőlem!Szóval a kép így már vegyes.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
én mindenképpen köszönetet mondanék a tesztelőnek, hogy feláldozta magát és elutazott Dubaiba, hogy a mobilarena olvasói ne csak a borongós hazai teszt fotókat láthassák, hanem hogy hogy teljesít a kamera napfényben..
egyébként komolyra fordítva: szabad tudni hogy jött ez a Barcelona előtti Dubai kiruccanás?
-
-
Egy csúcskészülék bizony ennyibe kerül, bár van ami többe.
Nem tudom ebben mi a meglepő. Várni kell aztán esik majd az ár. Egy SGS3 sem volt 130k kezdetkor. Meg majd szépen bekerül a szolgáltatokhoz, azt veheti a nép ocsóért.
-
Olvass vissza. Írtam, hogy nem veszem meg, mert ez kicsi lenne nekem.
Magyarán veszek amint lesz a méretemben talán jövő ilyenkor.
Egyébként nem értem miért kéne kacagnod. Teljesen más rendszer mint egy android. Inkább az a gond, hogy ott már lassan a 8 magnál járunk a gépemben nincs ennyi.
Magyarán optimalizáció nuku, csak oldjuk meg erőből.
Egyébként meg fejezd be a trollkodást, mert ez szerintem bőven kimeríti annak fogalmát.
[ Szerkesztve ]
-
Mi történt ezzel az iPhone 5-össel? Ki ragasztotta rá azt a bazi nagy BlackBerry matricát?
Komolyra fordítva nagyon tetszik a telefon, de az a BB felirat az elején
Hát az eléggé bazári dizájn, nemhogy üzleti lenne...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Az elején írtátok, hogy mennyire népszerű volt pár éve még Nyugat-Európában a BB. Nekem az jutott eszembe, hogy 3 vagy 4 éve Londoban egy szakmai kiállításon át kellett állítanom a BB-m csengőhangját a default verzió helyett vmi másra, mert mindenkinek ugyanúgy csörgött a telefonja. :-)
Tavaly már sajnos nem volt zavaró, a BB-ket nagyrészt leváltották az iPhoneok. :-(
Jó kis készülék ez, de azoknak - pl. nekem - akik nem nagyvállalati felhasználók és nincs BES szerverük, nagyon fog hiányozni a BIS szolgáltatás (adattömörítés, csatolmányok kezelése, e-mailek betöltése oldalalanként ...).
Ezt már sokszor leírtam itt, de BIS-el 2g-n kommunikációs szempontból teljesértékű okostelefonok a régi BB-k, míg az újak sajnos nem.
-
ilyenre cserélte az almáját Hamilton is. egy rövid videó volt a jerezi tesztről, szóval az elég gyengére sikeredett... de végre valami telefon formájú valami. szép lett
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
válasz
callmeakos #4 üzenetére
"Na ha ez nem húzza ki a ganéból a BBt (meg a Q10) akkor semmi"
Big Surprise: Analysts cut Blackberry 10 sales projections from 1.75 million to 300 K -
(már ne is haragudj de ez a telefon simán üt egy s3 )és alapbol is teljesen más rendszer..A kijelzöröl csak anyit hogy én is szívesebben járok egy telefonnal mint egy féltéglával..szerintem a te hozzászolásod és érték rendszered a nevetséges ha igy gondolod már bocs...
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
válasz
FragMaster #19 üzenetére
. Csak hirtelen ez ugrott be nekem, amikor megláttam az alsó és felső sáv kialakítás miatt. Na meg a forma ugyebár..meg a méretek, vastagság(vékonyság).
Egyébként annak örülök, hogy egy újabb színfolt a palettán ez az új BB készülék OP-t tekintve is. Kiváló alternatíva szerintem. -
pár alkalommal még a zsebem is megbirkózott a feladattal, így hívva fel akaratlanul pár ismerősömet.
Ez azért elég csúnya.
Nekem még egy telefonom sem csinált ilyet, pedig volt mindenféle, és mindet a zsebemben hordtam.
Mi van, ha felhívja az utolsó hívott számot, ami teszem azt az upc ügyfélszolgálat, alsó hangon 30 perc, mire megszakítják, hogy dehát nem szólok bele... -
Áhh, nagyon kéne. Köszi a tesztet.
A képekkel nekem semmi bajom. Sőt van egy bizonyos színvilága ami nekem kifejezetten tetszik. Nem is rosszak azok.
-
Az iPhone meg "csak" négy colos, akkor azt meg dobjuk be egyből a közép-alsó szintre, ráadásul ram is kevesebb van benne... És adnál azért kb. 60-70 ezret nem? (A noname kínai 3 simes 5 colos csoda meg egyből megéri a note árát
)
Ez a BB csúcskészüléke, zászlóshajója, és az alkalmazáskínálat terén nem látom, hogy miben teljesítene rosszabbul az általad felsoroltaknál. Mert a kijelzőméret az mindenkinek más, azt veszi, amit tud, szeret használni, és szüksége van rá.
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Nekem is tetszik.
-
-
válasz
Cyberpunk #38 üzenetére
En a UI stiulusara irtam. Az hasonlo, nem, hogy abbol meritett volna.
Szerintem, Android 4.2, WP8, iOS6, es az erkezo Ubuntu, Sailfish OS dizajnjahoz kepest, kicsit lemaradottnak tunik...When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Ez tényleg klassz!
Drukkolok a BB-nek! -
-
Uhh 240e HUF
-
Nem tudom hol látsz ebben Androidod. Szerintem Meego, iOS, és WP jegyeket lehet felfedezni benne inkább. Ugye a gesztus vezérlés, az alkalmazások ablak iOS szerű az ikonokkal, és a futó alkalmazások panel Modern UI szerűek.
-
-
pofás telefon ...szerintem tavasszal benevezek egyre..
Iphone 6s
-
En meg most se vettem hatast ettol. Foleg a UI ami nem sikerult egy remekmunek...
Olyan Android 2.3 szintet idez.
SzvszWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
vicze
félisten
A HW résznél nem ártana megemlíteni, hogy a OMAP4470 rendelkezik két Cortex-M3-as maggal, ez a TI saját "LITTLE.big" megoldása. Szóval a készenléti fogyasztás, sokkal alacsonyabb lehet mint bármelyik másik modellnél.
Ezt a SoC-ot 2 szem teló használja. -
Húha, széps darab és okos is.
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
Kell, de én várok egy tepsire.
Na de ez a minden úgy néz ki mint a szifon már kezd unalmas lenni. Persze minden szifon kópia, ami téglalap középen egy nagy kijelzővel és lekerekített sarkai vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Tényleg nagyon szép, az biztos. A front sajnos - ahogy más is észrevette - több ikertestvérrel is rendelkezik (HTC One, Jiayu G3). Köszi a tesztet.
-
Elszálltak az árral.
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
Facebook Chat, Google Talk integrálva van az Üzenetekbe? Ha igen, akkor szeparáltan jelenik meg, vagy az adott ember smsei között?
Az Androidról portolt alkalmazások minősége?
Nem a Nokia térképek vannak benne? -
Partneronál 240K...
Kicsit magas kezdőár,egyébként nagyon bejövős!
Az első: NOKIA 1611
-
jelenleg az egyetlen bejövős telefon számomra. Jó méret, szép, tetszik az OS.
-
Aki szerint annyira hasonlít a két telefon (iPhone BB z10), az azonnal csináljon valamit a látószerveivel, vagy ha nem, akkor legalább annyi esze legyen, hogy nem égeti magát.
A HTC már más tészta. Az hasonlít. De az sem gond. Ami jó az jó.
[ Szerkesztve ]
-
Látom Dubai-t még mindig nem érte el a válság.
Tetszetős, kéne!
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Guszta készülék lett, reméljük megtolja a BB szekerét.
<< Heimdal >>
-
a fenének kell kavarni a hardverrel. Tudom a BB nem játékgép, de ha széles közönséget akarnak maguknak, akkor az is kell. Így viszont sose fog jönni olyan app ami kihasználja az OMAP erősebb GPUját vagy a Snapdragon CPUját. És nem kis különbségekről beszélünk
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Ha OMAP4, akkor TWL6040-es hangkodek, ami nem ígér kimagasló hangminőséget, csak a "nem rossz" kategória. Persze a Lumia 800-amnál jobb, de nem az igazi. Reméltem, hogy a már sokat emlegetett Brik DAC, meg valami értelmes AMP kerül bele, de úgy látszik, a hazai verzióba nem. Kár, mert amúgy nagyon bejön. Tényleg napjaink egyik legátgondoltabb oprendszere. Appokkal se lesz gond, az tuti. A hub valami pazar, ezt nagyon irigylem (pláne, hogy WP-n az üzenetkezelő olyan, amilyen, hiába az integrált chat). Most megpróbálom olyan magasra emelni a kalapom, amilyen magasra csak lehet.
-
Tetszetős.
-
...kac,kac... 4,2 kijelző... 175ezer... egy htc one x, xperia z, vagy egy s3 mellett ez a telefon egy semmi! ,..a note2 ről már nem is szólva... ennek a telefonnak kb. 90 ezres nyitóárral lenne realitása... hiába uj, meg jó, a konkurencia körberöhögve nyújt mindenben többet ezért az árért...
[ Szerkesztve ]
-
"A Z10 dizájnja nagyon jól sikerült, a készülék letisztult, elegáns és meglehetősen egyedi," iPhone5 kb...
Teljesen úgy néz ki.
-
Pofás kis készülék lett, tetszik az UI.
Bár első blikkre az alsó-felső burkolati sáv miatt nekem is i5 / HTC One ugrott be.
Tényleg ennyire nehéz egyedit tervezni manapság?[ Szerkesztve ]
nexus5
-
A billentyűzetet nem lehet átállítani qwertz-re?
-
Ez egy jól sikerült telefon, bár a kamera tényleg nem valami acélos, Ilyen árnál már elvárható lenne egy jobb kamera. Ettől függetlenül baromira tetszik.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
Engem a Q10 érdekel, szappantartója minden cégnek van.
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Tényleg nem lett rossz, bevallom én is arra számítottam, hogy sokkal gyengébb lesz.
A lyukakat leszámítva meg tényleg a HTC One-ra emlékeztet...
-
Na ha ez nem húzza ki a ganéból a BBt (meg a Q10) akkor semmi.
Csak az ár az húzós egy csöppet szerintemAll→M8
-
Kulsore kesz Szifon
.Megint jonnek a perek
Ha nem allsz ki valamiert,akkor elbuksz mindenert.
-
eddig a Z10-et ilyen színben még nem láttam (ezüst), de tényleg ikertesók a HTC ONE-al, durva....
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Szép lett ez a telefon.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Revolut
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó