-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
válasz cris78 #28973 üzenetére
Az sem mindig lassú.
Volt olyan frissítés, hogy max. 2 napon belül kijött T-nél is.
Aztán hogy hogy terült szét mindenkinél, az már más kérdés.
De a T (is) csak a BB felé küldi az "ő BB-s listáját", hogy azokra is kiengedhető.
Volt pl. valamilyen adatbázishiba is egyszer a BB-nél,
és a T-sek egy részére küldte csak ki a frissítést.18 éve itt
-
beloadjoker
őstag
-
Zlatan85
csendes tag
válasz cris78 #27574 üzenetére
Ok, én sem annak szántam.
BB cserélte a telefont, azt mondták, ha ez is beszarik, akkor 70k-ért másikat lehet venni, nekem nem gond, csak manapság 70k-ért nincs nagyon normális teló@ Cocas: Rendben, nekem 8, egyébként a tiéd azóta hibátlanul működik?
@ Eventus: A felháborodásom, inkább csalódottságom, az ellen irányult, hogy 70k-ért anno vettem egy szép telefont, használható, lagg mentes szoftverrel, most bajban lennék, ha ugyanennyiért ilyen feltételekkel keresnék telefont[ Szerkesztve ]
-
-
válasz cris78 #24588 üzenetére
Én max olyat, hogy nincs mob net, de vasbeton épületben nem lepődtem meg. Most a BBM-el küzdök. Semmi nem megy át, aztán hirtelen mindent egyszerre kap meg bnőm és nem csak ott, hanem whatsappon is ez van. Tehát nem BBM hiba. Felhúztam már magam rajta mert órákig semmi aztán hívom, hogy mi van már? Hát h van net meg minden jó. Akkor meg miért nem megy át semmi??
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
válasz cris78 #22642 üzenetére
Már na haragudj meg ,de azért csak este lesz eredmény, mert új a cucc, ki kell alakulnia egy kapacitásnak, pár feltölt lemerít kör és a telónak is 1%-ra kell merülni, hogy rádughassam. Az lesz a mérce. Jelenelg egyik feltétel sem adott. Most először töltött fel, épp a 808-at tölti. Eddig: 1400mA-es akkuja van, 44%-ról 100-ra tölti. Most rádugom a másikra, ha lemerül ismét feltöltöm és a Z10-et is 1%-ra merítem.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Novics
senior tag
válasz cris78 #22505 üzenetére
Kézenfekvő megoldás, csak nem gondoltam rá. Így már többet el tudtam olvasni, és a második lehetőség volt az, hogy a szerverről is törölje. Működik is gmailen és yahoo-n is, csak kicsit várni kell, nem azonnal történik, de ez engem pont nem érdekel. Köszi a tippet! Bár azért így elég fura, tehettek volna bele sortörést. De mindegy. Ez legyen a legnagyobb gond!
A led probléma még nincsen megoldva, de talán tényleg a BeBuzz lesz a befutó, csak utána akarok még nézni, hogy pontosan hogyan is működik. (A Color Caller nem igazán úgy működik, mint gondoltam, írták.)A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Gyurvagyi
tag
válasz cris78 #20343 üzenetére
Outlook.com vagy outlook mint asztali kliens?
Ha az előbbi akkor minden további nélkül. IMAP, POP3 és Exchange is van a telefonon,.
Ha az utóbbi akkor az a kérdés, hogy milyen e-mail szolgáltatást használtok? Bár a fenti három protokollal szerintem nagyjából lefedi a lehetőségeket.
És persze kérdés, hogy a céges policy mit enged.Challenge accepted!
-
-
solties
tag
válasz cris78 #16750 üzenetére
Az Eco XS eleve nem szerepel a táblázatban. A 690 illetve a 2130 az NEM a kedvezményes ár.
A BB instant email3 teljes ára 690 Ft, és díjmentes, ha a második sorban felsorolt díjcsomagok mellé rendeled. Ez a kedvezmény. A BBinstant email teljes ára 2130Ft, és 1100Ft, ha mobilinternet csomagra is előfizetsz (részletek...) Ennél ez a kedvezmény. Én így értelmezem.
Ergo az Eco Xs + Bbinstant email3 (690Ft) A táblázat szerint nem is létezik. De a 2130 Ft-os havidíjjal sem. Látszólag... vagy mégsem???? -
törölt tag
válasz cris78 #16736 üzenetére
A múlt héten még nem volt kint a neten...kb.ennyi ideje van újra blackberry-n,gondoltam én is hogy megrendelem újra az instant emailt csak az olcsóbbat, de a bbm-m csak a drágább csomagban írta hogy használható,anno a drágább csomag volt megrendelve nekem pont ezért...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Cannabis7
senior tag
válasz cris78 #15885 üzenetére
ez gondolom 720p,
nem tudom, lehet velem van a baj, de én nem vagyok elszállva, a célnak megfelel, de egy gyenge közepes.
Az viszont jó, hogy teljesen folyamatos, nem mosódnak el a mozgások, megfelelő az fps.
De a stabilizálás nem dolgozik túl jól..., vagy cask nagyon mozog a kezed !?[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
igazság szerint ez a t sara. Nem a dolgozóké. Ha nem kapnak felvilágosítást, nem oktatják ki őket, úgy nehéz bármit is tudni. az se mindegy, hogy az üzletek 99%-ban nincs kipróbálható BB készülék..
azt hiszem a blackberrynek igencsak van honnan felkapaszkodnia, ha újra meghatározó piaci szereplő akar lenni.
-
KraX
őstag
Azt gondolom, hogy ezek az eszkozok mobil szamitogepek, amikkel tortenetesen telefonalni is lehet es nem forditva, mar eleg regota.
Azon fantazialtam, hogyha ebben az utemben fejlodnek a mobil soc-ok, akkor 5 even belul elerhetjuk azt, hogy a PC-met kidobom es hazaerve csak bedobom a dockoloba a mobilt ami ra van kotve a 4k TV-re, monitorra van hozza csatlakoztatva egy eger + billentyu es gyakorlatilag az lesz a PC-m is. Amikor a dockoloban van a mobil, akkor megvaltozik az UI (desktop nezet) es amikor kiveszed a dockolobol akkor pedig normal (mobil) nezetre valt.For the God Emperor!
-
MODERÁTOR
"FM-rádió
Láttunk már korábban olyant, hogy egy telefonban a rendszerfrissítés után egyszer csak megjelent az FM-rádió funkció, a jelek szerint a 10.2.1-es OS-sel most ez megismétlődik majd, legalábbis a Q5, Q10 és Z30 tulajok számára, akik a frissítés után tudják hallgatni a Bartókot vagy a Jazzyt (kinek milyen zene jön be) a telefonjukon anélkül, hogy az eddig használt netrádiót el kellett volna indítani. "Forrás: Blackberry blog
20 éve a Prohardveren
-
joelke HU
senior tag
Persze. Töröld le a Gmailes címedet majd add meg újra a telefonnak, de ne a speciális beállítások közül válaszd ki a Gmail fiókot, hanem anélkül vidd tovább. És ott kiválaszthatod amit szinkronizálni akarsz (e-mail, partnerek, naptár ).
Nekem is így lett jó.iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Gomba
senior tag
Természetesen a legújabbat 10.2.1.1925.
Bár ha már letöltötted a 10.2.1.1259-cel sem lehet rosszul járni, a 10.2.1.1055 is elég stabil, viszont a natív appok lassabban nyílnak meg vele.
De mivel a 10.2.1 release ágon a 1925 van a "legelölrébb" ezért ez a legkiforrottabb is (bár kivételek mindig vannnak). Összegezvén: a 1925-öt ajánlom.Ép hardverben ép szoftver
-
MODERÁTOR
-
rbalint88
addikt
ár-érték arányban verhetetlen és hamarosan hivatalosan is lehet rá droidos appokat telepíteni. akkuja szerintem rendben van, nem bír se kevesebbet, se többet, mint az átlag.
lehetőleg webshopból rendeld és akkor akár még független is lehet. fehérnél jobb az esély erre, de feketéből is ki lehet fogni a függetlent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest