- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Kolondrum #27299 üzenetére
Masszív és állandó a forgalom más országban. Mi kicsik, destruktívak és megalkuvók vagyunk. Se vodka, se tevepor, se tré nem fogja forgalmazni.
Azt emlegette egy telekomos ismerősöm, hogy a Passport "idegenül hat" plusz úgy sincs a BlackBerry iránt bizalmuk.
Még szép, hisz csontig nyaltak a csamcsung és almának.
Na meg, így le lehet rázni a valódi indokot egyszerűen.
Nem pálya a BlackBerry jelenlegi helyzetének Magyarország. Majd a rajongók megoldják.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
solties
tag
Ami még nagyon elgondolkodtató, hogy vajon fogja-e forgalmazni bármelyik szolgáltató az új BlackBerry -ket. Nagyon nem úgy tűnik...de lehet hogy tévedek.
-
CloZee
aktív tag
Csak mondom:
http://crackberry.com/great-big-developer-giveaway
"20,000 apps up for grabs in the great big developer giveaway"
-
nagyúr
Nem kell annyira várni az új gépet. Lehet, hogy sokat fog késni hozzánk. Nem gondolom, hogy akkora hype lesz, mint a Passport, de az eladási statisztikákat biztosan meg fogja lendíteni.
Személy szerint arra gondolok, hogy mégis be fogják mutatni már 13-án. Valahol november végére tűzték ki, de felszálló ágban van a cég újra - így jót tenne a forgalomnak.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
solties
tag
Én is kezdek kételkedni abban, hogy egyhamar megkapjuk a 10.3.1-et. Először október fele ígérték, aztán október - november, aztán december...és így tovább.. Egyhamar biztos nem jön ki, mert az eddig megjelent előzetesek is a tapasztalatok alapján tele vannak még bughalmazzal. Ezeket mire kijavítgatják az szvsz még vagy fél év. Én ezt mondom, és mernék is rá fogadni...
-
aate
tag
válasz minek?:S #27287 üzenetére
Ha jól emlékszem valahol olvastam itt is írnak róla > November 13-án lesz egy BB esemény lehet akkor mutatják be a Classic-ot ? Majd az után várható.
[ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
Hali oldal fordítása böngészőbe?
[ Szerkesztve ]
-
minek?:S
őstag
Üdv.
Z10-re mikor jön már a 10.3? Várható már most jövőhétvégén, vagy csak nov. közepe-vége fele? Már nagyon várom.
Üdv.:M.
-
nagyúr
A herevasalgatós Berkit kihagynám.
Másnak nincs Passport Pesten?
Debrecenbe, Veszprémbe most nem megyek el "mobilt nézni".Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
DeerDawe
tag
Valaki aki a legújabb Leak-et (10.3.1.938) használja, nem tapasztalt esetleg olyat, hogy a telefon folyamatos töltést érzékel? A gyors beállításoknál lettem figyelmes a töltés feliratra, és az akkumulátor figyelőnél is az utolsó töltés óta 1 percet jelez. Amúgy a százalék jelzés is jó és az akksi ikon sem jelez töltést. Újraindítással sem oldódott meg.
Joyetech Cuboid Stainless Steel + Crius Plus SS
-
cseter
tag
Sziasztok olyat lehet hogy böngészek,mondjuk egy külföldi oldalt és fordítás!
-
Coc@s
őstag
A legújabb leak-et teszed fel?
Ha igen és nem a megszokott SETUP-al indul (Azt hiszem a nyelv kiválasztása az első lépés talán?), hanem simán bebootol, de pl. be kell kapcsolni a mobil hálózatot, stb..., akkor a megoldás:
Nem kell másodszor is futtatni az autoloadert, hanem 10 mp-ig nyomni kell a bekapcs gombot, ekkor egy hard reset kiíséretében bejön a SETUP, és onnan már zöld út.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
consono
nagyúr
Ki sem kell kapcsolni, újraindítja az autoloader. Azért előtte csinálj egy backupot a Link-kel, csak a biztonság kedvéért
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
MODERÁTOR
Tehát akkor kikapcsolom a telefont, rádugom a számítógépre, elindítom az autoloader.exe-t és várok?
20 éve a Prohardveren
-
Günther
tag
Port royale 3 PC játék. Ismeri valaki?
-
icoj69
tag
Egy apró kis szösszenet az új leak-al kapcsolatban....
Észre vettétek, hogy visszakerült jó néhány OS5 csengő és értesítő hang a választható hangok közé?
Be is állítottam a régi kedvenceimet!iPhone 11, 2020 MacBook Air M1
-
nagyúr
Van Budapesten valakinek Passport, amit meg lehetne nézni?
Érdekelne.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Coc@s
őstag
Ott valami tényleg fogyaszt.
Nem mellesleg - feltéve hogy mobilnetet is használsz - WIFI-n kevesebbet fogyaszt a telefon, int 3G-n (vagy 4G-n).Itt a mai eddigim a legújabb 10.3.1.938-as leak-kel.
Hozzá kell tenni, hogy nem túl sokat volt nyúzva, de volt telefonálás, kveés netezés, FB, 1 mailbox folyamatos, 3 box 30 perces szinkron, megy az FB, gtalk és a Viber is a háttérben.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
MODERÁTOR
-
kekkola
senior tag
10.3.1-ben fejlődött valamit a böngésző? 10.3.0-n semmi különbséget nem veszek észre a 10.2-höz képest.
O+8T
-
A gyári böngészőben mire kell menni, hogy kitakarítsa a coocikat de a jelszavakat ne?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Coc@s
őstag
válasz #40194816 #27250 üzenetére
Itt a fórumon (legalább) kettőnknél volt ugyanaz.
Nekem az autoloader második lefuttatása (másodszor is föltettem) megoldotta a problémát.
1-2 (leak esetén természetes) apróbb bugtól eltekintve azóta tökéletesen fut a rendszer.Szóval tedd föl még egyszer nyugodtan.
Ha mégsem menne, még mindig visszateheted az egyel előzőt, de szerintem jó lesz.18 éve itt
-
törölt tag
Sziasztok!
Feltettem a 10.3.1.938-as leak OS-t. Minden hang be van kapcsolva, hangerő felhúzva, mégsincs bejövő hívásnál csengőhang. Tök néma. Találkozott már valaki ilyen problémával?
-
Günther
tag
Használja valaki a Privacy Suit Pro alkalmazást? Ha igen, akkor érdemes megvenni? 10.3.-nál van-e olyan opció, hogy adott mappát le lehet kódolni/jelszavazni?
-
PHenis
senior tag
Ez bennem is felmerült de aztán úgy döntöttem, ha ezt nem lehet 10 kattintás/gombnyomáson belül megcsinálni, akkor így marad... Én eddig azt hittem, hogy nem lehet importálni csak "elfoglalt" eseményt. Amúgy ez a pár dolog közül az egyik ami hiányzik az android óta... (névnap widget) -
ViZo72
tag
Így van, a rezgést hallják a "vonal" másik végén.
Nekem még a gyári 10.2 van fent és a Powertools alkalmazást használom a LED "színezésére", de tud hívás fogadásakor és befejezésekor is rezegtetni 1-et.
Ennél a funkciónál nem a csengőhang helyett, meg mellett rezeg, hanem akkor amikor mindkét fél felvette a "kagylót" és lehet beszélni, tehát gyakorlatilag 1-1 rezgéssel jelezte a beszélgetés kezdetét és végét.
Persze ilyenkor már a mikrofon is aktív és többen megjegyezték, hogy valami fura búgó hangot hallanak a hívás elején.
Szóval úgy tűnik a rezgést is meghallja a mikrofon és zaj formájában továbbítja is... -
Coc@s
őstag
válasz PHenis #27239 üzenetére
Megnézegetem, de mint írtam, ez még valami droidos örökség a céges (exchange) naptáramban, nem tudom, hogy kellhet. De hátha.
Annyit máris meg tudtam csinálni, hogy rámentem a mai napi névnapra, Szerkesztés, Sorozat szerkesztése, itt a Calendar kinyit, és ott át tudom billenteni az állapotot.
Nézd meg, hátha....[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
Coc@s
őstag
No így átállt.
Mostmár csak az a kérdés, hogy ezt lehet-e esetenként is beállítani?
Mert nekem több minden is van a naptárban, de nem mind olyan, amikor át kell, hogy álljon.
Bár nem túl sok értelme van, de régről benne van a céges naptáramban a "névnap", ez talán még valami droidos örökség.
Ez minden nap egész napos, de az állapot: Szabad. Remélem, erre pl. nem vált át, csak a Foglalt állapotúakra. Bár ott sem kellene mindig.18 éve itt
-
consono
nagyúr
Hm... Én hetek óta használom. Talán az a különbség, hogy én a céges Exchange naptárát használom, nem a telefonosat, illetve azoknál az eseményeknél biztosan átáll. JA, be van kapcsolva az értekezlet mód? Naptár\beállítások\Értekezlet mód
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Igen, így van. Amikor a naptárban van a bejegyzés, akkor átváltja a profilt értekezlet módra, majd ha letelt a bejegyzés visszavált.
-
slashing
senior tag
Olyat tud a 10.2 vagy esetleg a majd a 10.3 ha outlook naptárban elfoglalt vagyok akkor néma üzemmódba áljon vagy adott profilra? valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
d3kk
senior tag
Én írtam tegnap ezt a gondot és (#27216) colomano csak finoman a lehurrogással.
A probléma forrása a hívott félnél található (esetünkben a leak OS-el szerelt BB Z10) mégpedig az hogy hívásfogadáskor nem érzékeli első alkalomra a hívásfogadás gesztúráját és emiatt a hívás fogadása után még rezeg egyet a telefon (mert nekem a vibration is be van kapcsolva a hang alapú jelzés mellé) és a rezgő-motort hallja recsegésnek a másik fél.
You're welcome
U.I.: (#27220) colomano:
Ha a füledhez teszed akkor nem igazán hallod méginkább érzed hogy b..sza a füled a rezgőmotor..
[ Szerkesztve ]
-
Coc@s
őstag
válasz colomano #27216 üzenetére
1. Ez csak a legújabb leak óta van, korábban soha.
2. Ha hívás fogadáskor az én telefonom csinál valami hülyeséget, ami ilyen hanghatással jár és azt a hívó felé küldi, akkor nyilván ő hallja.
Nincs ebben semmi rendkívüli.
Azt is hallja a téged hívó fél, amit te mondasz, akkor miért ne hallhatna felőled/felőlem recsegést!?[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
l.sebestyen
senior tag
ios-ban a hivatalos romban vannak ilyen bugok, de még durvábbak is , ha esetleg valakit vigasztal
-
Coc@s
őstag
Valaki írta tegnap, hogy hívás fogadáskor a hívó fél valamilyen furcsa, recsegő hangra panaszkodott.
Tegnap este hívott egyik kollégám és ő is kérdezte, hogy mi volt ez a furcsa hang, amikor fölvettem.
Szóval van valami bug hívásfogadáskor.18 éve itt
-
ripla
addikt
Köszi mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
létezik blackberry-re olyan funkció, hogy egy gombnyomásra, elmenti a képernyőn látható képet?
függetlenül attól, hogy netes oldal, játék, videó, vagy a beállítás menü látszódik épp a képen.két napja láttam ilyet iphone-n, és tényleg jó ötlet, pl. meg akarsz valakinek mutatni valamit, akkor egy képnél nincsen beszédesebb dolog ebből a szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Valamiért hirtelen 57%-os lett a rendszer CPU használat, úgy hogy semmit nem telepítettem és nem is csináltam a telefonnal, és nagyon merül.
Beb@szott neki a tegnapi vihar?
Nem volt töltőn.20 éve a Prohardveren
-
slashing
senior tag
válasz Benjy409 #27200 üzenetére
a rendszer maga támogatja a magyar nyelvet tökmindegy milyen szolgáltató milyen bolt árulja, nyelvbeállítás kérdése csak. Olyan nincs hogy német menüs csak. Azt el tudom képzelni hogy németből szürkén vagy ne adj isten feketén behozták őket és német nyelvre van állítva per/pillanat....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- IDE HDD adatmentés, segítségkérés (nem pörög fel)
- Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest