- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
válasz
hericstamas #27312 üzenetére
Köszönjük
Nekem és sokaknak is úgy jó a BlackBerry, ahogy van. MAGA a rendszer nyújt olyat, amit egy droid 110 appal sem. Nekem is volt droid, de nincs az a fejlesztés rá, ami miatt vàltanék.
-
eventus
veterán
válasz
hericstamas #26984 üzenetére
Nálam ott elvérzik a dolog, hogy az undor fog el mikor megjelenik a program és annak menüje - android. Szerencsére nem hiányzik semmi program, skype is kiváltásra került a BBM segítségével. Továbbra is az a véleményem, hogy nagy hiba volt a droid runtime a natív programokkal szemben. Természetesen, ha valakinek jó, akkor nincs gond egy ilyen öszvérrel
Bár a 10.3/ 10.3.1 is elég droid kinézetű, szóval egy gond letudva. Viszont a bogaraktól tartok, amiket tudnak okozni a működésben.
-
válasz
hericstamas #26951 üzenetére
Nem volt új rendszer felvétel, illetve wipe. "Csak" a képet cserélték, törölték és "ott termet".
Hivjuk Sculy-t?
-
Coc@s
őstag
válasz
hericstamas #26949 üzenetére
Nekem wipe nélküli autoloader után sosem jött még vissza semmilyen régi beállítás.
Mindig nulláról indult a rendszer. -
sasa134
addikt
válasz
hericstamas #25159 üzenetére
Így van, elég alatta húzni, még csak nem is kell közvetlen az alatta lévő sorban a megfelelő betű irányába húzni az ujjunkat
-
kekkola
senior tag
válasz
hericstamas #24966 üzenetére
az hogy qwertz kiosztásban nincsenek ő-ű betűk, mert magyar karakteres billentyűzet csak qwerty kiosztásban van. ennyi. (a haszna nem tudom mi, én megszoktam a qwerty-t is
)
Beállítások/nyelv és bevitel/beviteli nyelv/támogatott nyelvek/magyar/alapértelmezett elrendezés
ha átrakod qwertz-re nem lesz ő és űRemélem tudtam a kérdésre válaszolni
-
aquamist
tag
válasz
hericstamas #24728 üzenetére
2-es, igen. Minden egyes újraindítás egy wipe. Nem zavar, a másik Z10 10.2.1, stabil. Ez meg stabil, mint a forint.
Nálam (lehet, pont a wipe miatt) 2-3 perc alatt indul el. -
kekkola
senior tag
válasz
hericstamas #24702 üzenetére
A maps milyen? fejlődött valamit?
-
dane12
csendes tag
válasz
Aug 9 óta 10.3-on vagyok (akkor még 0.700), és amint kijött a .1052 egyből húztam fel, nem tudnék visszaszokni 10.2-höz, csak alátámasztani tudom amiket leírtál... 5 napja nem volt restart, 10.2-vel pedig - részben pár droidos app miatt - naponta újra kellett indítani valamilyen nyűgből...
Akksi idő is ugyanígy, mint neked, sosem merültem még le nap végére, azelőtt meg délután mindig kábelen lógott
Design pedig nekem első látásra szerelem volt -
er2es
tag
válasz
ez nekem is megadta a lendületet a frissítéshez
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Na megy a wipe, 10.3 jön lefelé. Felteszem kíváncsiságból, mert nekem jobban tetszik mint a mostani os kinézete. És most várom a köveket.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
hericstamas #24705 üzenetére
Eventus, hercsitamas thx!
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Melyik van fent egészen pontosan? Felizgattál.
-
eventus
veterán
válasz
hericstamas #24357 üzenetére
Valts pc nezetre es ugy tudsz linkelni.
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
hericstamas #22129 üzenetére
Nálam is megy szeder jel van?
-
válasz
Itt is!
Újraindítás?
-
válasz
Nàlam jó.
-
sasa134
addikt
válasz
hericstamas #20328 üzenetére
Ennyi!
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
hericstamas #20090 üzenetére
Van valami új, érdemes feltenni leszedni?
-
BAM007
tag
válasz
hericstamas #19963 üzenetére
3G folyamatosan megy és a Wi-Fi-t sem kapcsolom ki, amikor hálózatot talál, akkor rögtön felkapcsolódik. Netezni/e-mailezni elég sokat szoktam rajta, de videót nézni, játszani egyáltalán nem.
Előző telefonjaimat (Apple iPhone 4, Apple iPhone 4s) is ugyan így használtam. Azokat általában este kellett töltőre rakni és napi egy töltéssel kibírták, de ott még volt zenehallgatás is (kb. napi 1 óra folyamatosan)...
-
halitibi01
csendes tag
válasz
hericstamas #19881 üzenetére
Igen, azt láttam e-mail-ben való küldés előtt. Korrekt, lehet spórolni az adathasználattal..
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
hericstamas #19874 üzenetére
A 10.3-at le lehet mar tolteni ?
-
válasz
hericstamas #19072 üzenetére
Ez a telefon sokmindenben rejtélyes. :/
A helyzet az, hogy miután írtam, hogy az akkubugot megkaptam a frissítéssel, utána meg helyreállt, egyszerűen ugyanúgy rádugtam ugyanarra a töltőre, amin előtte nem töltött fel 94% fölé és feltöltötte 100%-ra (azaz lehet, hogy előtte is annyin volt, csak nem jelezte 100%-nak most meg igen).
Szintén érdekes, hogy nekem nagyon nagy problémáim voltak a merüléssel, ami viszont nekem helyreállt. Még az előző szoftvernél. Az újjal nem tudok róla mit mondani, azt még csak tegnap este óta használom, de jónak tűnik, reggel vettem le a töltőről, volt vele nem sok telefonálás, sms, email és most délután 3-kor 92%-on van, jónak tartom. -
tresh
veterán
válasz
hericstamas #19073 üzenetére
Érdekes..
-
eventus
veterán
válasz
hericstamas #19072 üzenetére
Nincs vírus... Tudni kell használni és karban tartani az "okos telefonokat", ahogy a számítógépeket is.
-
sutis
tag
válasz
hericstamas #18964 üzenetére
Gondoltam erre is, meg aztán amúgy is jól jöhet egy pótakku, úgyhogy lehet hogy beszerzek egyet pròbakèpp.
Köszi a tippet -
ripla
addikt
válasz
hericstamas #17617 üzenetére
lassított videók?!?! wwwaaaaaaa!!
-
eventus
veterán
válasz
Új óra?? Még azt is sikerült elrontani. Ha tudsz, tegyél be egy képet róla. Köszönöm!
-
Hutiii
csendes tag
válasz
hericstamas #17626 üzenetére
A hubban mikor facebookon küldtem üzenetet akkor eltűnt és visszajött a billentyűzet.. apróság, de zavar.. A képek görgetése is néha akad, meg a kamera is..
-
Hutiii
csendes tag
válasz
hericstamas #17623 üzenetére
Nem rossz, nem rossz
A design tetszik, az új funkciók is jók, de vannak apróságok amik zavaróak. Látszik, hogy még nem végleges
Nekem megy vissza a régi rendszer
-
eddie17
addikt
válasz
Na ez jól hangzik.
-
Hutiii
csendes tag
válasz
Én most rakom fel
Nagy probléma, ha nem wipe-oltam? Utólag csinálnék egy bizontonsági törlést.. Persze backup is van
-
KSparrow
őstag
válasz
És mior lesz offficial ez az OS? Telenornál. És ha nem tetszik, akkor van downgrade?
-
hericstamas
tag
válasz
hericstamas #17541 üzenetére
Na most kapcsolt le újra 0%-ot mutatott, így már rendben van. Kb.30 perc tetrist tudott még 14%-ról.
De kb. 2 perc alatt be is kapcsolt töltőre dugás után és 3 %-ot mutat. Feltöltöm teljesen, meglátjuk. -
válasz
hericstamas #17236 üzenetére
Sosem nézem mobilról, de megpróbálom.
-
törölt tag
válasz
hericstamas #16933 üzenetére
a lithium akkukat pár fokos hőmérsékleten(akár hűtőben) kb.40%-os töltötséggel szabad tárolni olyan esetben ha sokáig nincs használva, mint például a te esetben, ellenkező esetben az akku oxidálódik belül ami élettartam csökkenést okoz ...de ha nem hiszed olvass utána
-
válasz
hericstamas #16785 üzenetére
Spityu27: Move XS + NetPlusz L mellé lesz előreláthatólag, előbbi 7,2 Mbps, utóbbi kiegészíti 60-ra.
hericstamas: Azt hiszem félreértettem az 1GB adatforgalom felhasználhatóságának körét, a böngészőt és az onnan indított esetleges letöltéseket is abból szerettem volna táplálni.
-
törölt tag
válasz
hericstamas #16785 üzenetére
Csak részben kell...mert a titkosított hívás csak BlackBerryk között működik...az adatforgalmat felesleges titkosítani egy átlag felhasználónak,azt igazából munkához ajánlatos egy olyan cégnél ahol minden dolgozónak van...a protect az elengedhetetlen,mivel nem olcsó teló a BlackBerry,pl.wp-s telónál alapból ingyenes az is...stb...stb...
-
válasz
hericstamas #16777 üzenetére
Ide írjál.
Sziasztok, valamikor én is szeretnék egy BB-t venni, de addig is egy kérdés: Ez a BIS milyen sebességgel rendelkezik? Ki lehet használni vele a 4G 60Mbit-jét?
-
rbalint88
addikt
válasz
hericstamas #16777 üzenetére
támogatom. kabaré ez minden szempontból.
-
válasz
hericstamas #15861 üzenetére
Ezt tudtuk már szerintem...
-
ruskop
senior tag
válasz
hericstamas #15828 üzenetére
Igen, próbáltam, azt is kapcsolgattam. Sőt még a BBLinket is letöröltem minden driverrel együtt majd újra raktam de semmi. Másik kábelt is megpróbáltam de csak töltötte. Aztán nem szenvedtem tovább és csináltam egy gyári visszaállítást. Onnantól kapásból működött minden. Nem tudtam rájönni, hogy mi volt a gáz.
Ja és laptop ez is. -
ruskop
senior tag
válasz
hericstamas #15819 üzenetére
Szia! Igen be volt kapcsolva. Még azt is kapcsolgattam ,hogy háttértárként vagy ne úgy ismerje fel de semmi. Sachesi sem ismerte fel. Tölteni töltötte de ennyi. Ráadásul az eszközkezelőben megjelent mint ismeretlen eszközként a teló és ha letöröltem a drivereket és újra nyomtam a frissítésre akkor még új hardverként sem ismerte fel. De ha jól emlékezem akkor lehet, hogy a BBLink-ben kapcsoltam valamit ki vagy be. De nem azt, hogy felejtse el a telót.
-
w3eh
csendes tag
válasz
hericstamas #15089 üzenetére
sajnos, nálam is hasonló volt a helyzet: 5 perc alatt jutott el addig, hogy kérje a pin-t.
kikapcsoltam, így 2 perc. de azért nem az igazi így. tudja valaki esetleg, hogy ennek milyen szoftveres vagy hardveres problémák az okozói?más: a 10.2.1.2947-es frissítés megjelent már a magyarországi szolgáltatóknál? én vodás vagyok, itt még nincs.
ja, és még egy érdekesség:
ma, bekapcsolás után ezt kaptam pin-üzenetként. találkoztatok már hasonlóval? tudja valaki, hogy ezt miért kaptam? -
Gudy
tag
válasz
hericstamas #15089 üzenetére
+1. jelenleg ez a workaroundja a boot time lecsökkentésének.
-
gretzky77
veterán
válasz
hericstamas #14775 üzenetére
Nekem Stl 100-1 telòm van, 2228-at tettem fel én is autoloaderrel de nekem nincs ùjraindulgatàs,semmi bug az akkuidő pedig szerintem javult kicsit! Mondjuk én rengeteget hasznàlom,nyomkodom tegnap reggel szedtem le töltőről napközben màr tölteni kellett estére így is 50% alà esett! BlackBerry függő lettem! De tényleg extrém hasznàlat volt!
-
icezozo
addikt
válasz
hericstamas #14559 üzenetére
van egy rakás bug az biztos, több hónap lesz mire összeáll rendesen a OS10.3 Offical
-
zorromoto
senior tag
válasz
Inkább olyan dolgokat oldanának meg mint pl más böngészőből való könyvjelzők importalasa.
-
Coc@s
őstag
válasz
Hm. Akkor ezt én még nem teszem föl, hanem a 10.2.1-ből az utolsó eddig megjelentet azt igen.
-
KZP
őstag
válasz
Én is feltettem, nekem marad egy ideig tesztelni. Viszont a vízjel az zavaró kicsit.
-
turbulencia8
őstag
válasz
hericstamas #14521 üzenetére
Ezt nagy öröm olvasni! Kíváncsi lettem én is erre a firmware-re.
-
hericstamas
tag
válasz
hericstamas #14521 üzenetére
Röviden. Az akkuidő olyan mint régen a 10.2.1 előtti időszakban, amikor nekem jelentősen jobb volt.
-
sasa134
addikt
válasz
hericstamas #14460 üzenetére
Számolj majd be légyszi
Sokan dicsérik. -
Danny750
őstag
válasz
hericstamas #14198 üzenetére
A beszéd vagy a csengő?
-
eventus
veterán
válasz
hericstamas #14198 üzenetére
Igen, sajnos abban is különböznek
-
bilon73
aktív tag
válasz
hericstamas #14108 üzenetére
köszi!
-
iSonic
addikt
válasz
hericstamas #13784 üzenetére
na ezaz, hogy nálam a hívásnál nem tűntek el és egyesével kell most törölgetnem..
-
ClioRS
őstag
válasz
hericstamas #13644 üzenetére
Nem merül a töltőn a telefon, ez nekem sokszor volt másik telóknál is. Annyi, hogy a kijelzés nem jó. Az akkuban lévő elektronika végzi a töltésfigyelést, és 100%ig tölti. Utána nem pontosan tudom mi történik, csak annyit tudok, hogy ezek az akkuk nem bírják a folyamatos pulzustöltést, tehát az sem jó nekik, ha folyamatosan töltőn vannak.
A legoptimálisabb a 100%ra töltés, leválasztás, használat, majd kikapcsolás előtt ismét 100%ig töltés. -
djulu
csendes tag
válasz
nálam is lekapcsol a töltés, ha elérte a 100%-ot (vagy amit a telefon annak gondol) és eltűnik a töltést jelző kis villám jel, újra rádugva megjelenik a jel és tölt.
-
pystha
csendes tag
válasz
Szerintem van benne valami vedelem ami 100%-nal lekapcsolja a toltest es akkor persze el kezd merulni. Miutan visszadugod ujra kezdi tolteni tehat ujra kezd 100% fele menni.
Ez persze csak 5let, nem olvastam utana esetleg van 1 hivatalos magyarazat erre? -
válasz
hericstamas #13590 üzenetére
1-esem van, nálam sincs fehéregyensúly.
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
Össze vannak szedve a külömbsègek, nézd meg a topic nyitòt
-
válasz
Nincs fehéregyensúly állítás 1-esen nálam.
-
ClioRS
őstag
válasz
hericstamas #13586 üzenetére
2-n van, 1-en ritkán.
Nekem pl 1-en nincs, és még sok másnak sem, viszont volt, akinek meg volt.
-
válasz
hericstamas #13586 üzenetére
Keresés eredménye (2sec): [link]
-
Polllen
félisten
válasz
hericstamas #12970 üzenetére
Annyit tennék hozzá, h az ativ nem a zászlóshajó, csak egy jó iparos munka.
-
Vangelis
félisten
válasz
hericstamas #12970 üzenetére
ennyi
Xarok rá, hogy fehér..... xarok rá, hogy tmobilos... megveszem holnap+!
Az utolsó darab az enyém a telekomnál!
Csak tartsák meg reggelig!
-
ClioRS
őstag
válasz
hericstamas #12879 üzenetére
Attól, hogy visszamész előző verzióra, miért ne jönne a legfrissebb, ha frissítesz?
-
ClioRS
őstag
válasz
hericstamas #12874 üzenetére
De ez a 10.2.1.2102 (vagy 2141, kinek hogy tetszik).
Ugyanolyan stl verziókat hasonlítottál össze? -
válasz
hericstamas #12874 üzenetére
Nekem ez már elég régen megjött, azóta már a legújabbat is feltettem (természetesen nem OTA-n keresztül)
-
boardrider
csendes tag
válasz
hericstamas #12741 üzenetére
szia. T-mobil
-
sasa134
addikt
válasz
hericstamas #12710 üzenetére
Igen, valóban :/
-
room303
tag
válasz
hericstamas #12689 üzenetére
Akkor fog a BBM igazán odacsapni az exchange-nek, amikor kijön a desktop változata, integrált HUB-bal és az általad említett funkciókkal + a csevegéssel.
Ha mindez ingyen lesz, akkor lehet (reméljük), kidobott pénz volt Cukorhegy úrnak a Wacakért adott sokmilliárd $
-
válasz
hericstamas #12692 üzenetére
Igen már rég keresztplatformnak kellett volna lennie!
-
válasz
hericstamas #12689 üzenetére
Igen és az a poén hogy ezeket a csoportos bizbacokat a bbm már tök régóta tudta.
-
hericstamas
tag
válasz
hericstamas #12379 üzenetére
Vazze. Mondom megint megnézem a bugot. Eltűnt.
Nem indítottam újra a telefont, csak az a kamera app indult azóta újra. -
Backrau
aktív tag
válasz
hericstamas #12302 üzenetére
Rendben, most megy fel. Épp most végzett a wipe-al
-
Backrau
aktív tag
válasz
hericstamas #12245 üzenetére
Most szedem le, mert este se türelmem, se más nem volt hozzá. Ez hivatalos OS vagy Leak?
-
Coc@s
őstag
válasz
hericstamas #12243 üzenetére
Nekem tegnap a Sachesi is ezt találta.
Ezért kerestem a Voda kódjával, azzal megtalálta a legújabbat és azt tettem föl.
Akkor wipe sem kell szerintem egy teljesen szűz rendszernél.
Az gyakorlatilag még "wipe"-os. -
Backrau
aktív tag
válasz
hericstamas #12243 üzenetére
Igen, ez annyira ez nem is zavarna, de a link és a telefon is azt írja ez a legfrisebb szoftver. Kezd nagyon idegesíteni már ez.......
-
Backrau
aktív tag
válasz
hericstamas #12240 üzenetére
Hát érdekes!!! Feltelepült a szoftver és 10.1.0.273. Mondom oké, de frissítést nem talál! Hogyan tovább?
-
hericstamas
tag
válasz
hericstamas #12240 üzenetére
Ja és régebbi kiadás telepítése előtt és után is kell wipe. Nekem csak úgy volt 100as.
-
Coc@s
őstag
válasz
hericstamas #12202 üzenetére
Én a telefonra csak kíváncsiságból ill vész esetére teszem a navigációt.
(Ezen egyébként én a wate-t "használom".)
Egyébként pedig PNA-t használok autóban.
A telefon nekem ott maradjon meg telefonnak. -
válasz
hericstamas #12199 üzenetére
Én nem találtam meg a magyar hangot benne.
De lehet csak azért mert nem fizettem rögtön 50 dolcsit.
Szerintem ma ez már akárhány örök frissítéssel is sok.
De ez csak az én véleményem. -
válasz
hericstamas #12152 üzenetére
"Jelen állás: egy T-mobile-nál vásárolt Telenoros hálón használt vodás szoftver. :-)"
Igen, elvileg teljesen független, de mivel még csak honi T-set tettem fel, érdekelt egy kipróbált vélemény.
Köszi
-
Coc@s
őstag
válasz
hericstamas #12147 üzenetére
Én is csak szórakozásból csinálom.
Az akksi-dolgon kívül nekem nem volt vele bajom alapvetően.Végzett.
Most bootol, megláttyuk. -
Coc@s
őstag
válasz
hericstamas #12145 üzenetére
yes
-
Coc@s
őstag
válasz
hericstamas #12143 üzenetére
Én a magyar vodásat szedtem le és ,ár nekem is suhan föl, most épp a "retaildemoshim"-nél tart.
-
G4B
csendes tag
válasz
hericstamas #11986 üzenetére
Most akciósan 4 és fél euro. Annyiért nem kísérleteztem. Valaki próbálta már ezt a Kalemsoft media playert, hogy lejátszik-e Dlna szerverről?
-
válasz
hericstamas #11988 üzenetére
Nálam látszanak, most próbáltam ki. Csak belemenni nem lehet már az adott értesítést tartalmazó appba a feloldás nélkül.
-
ClioRS
őstag
válasz
hericstamas #11655 üzenetére
Ha a txt-re gondolsz, akkor azt is én másoltam át, csak időközben a telefonon meggondolta magát, és csak olvashatóvá vált.
-
Alwares
aktív tag
válasz
hericstamas #11646 üzenetére
Szuper, köszönöm! Akkor rendelek is a telóhoz egy 32 GB-osat. Így már bőven el fogok férni a zenéimmal. Az utóbbi pár telóm mind beépített memóriás volt.
-
válasz
hericstamas #11583 üzenetére
Protekt: Aktív.. Teszi a dolgát és ennyi.
-
Coc@s
őstag
válasz
hericstamas #11307 üzenetére
Benji77 kollégának azzal megoldódott, hogy 20 % töltöttség alatt pihentette akksi nélkül 1 órát a telefont, aztán egy bika töltővel föltöltötte.
-
Nundee K.
tag
válasz
hericstamas #10868 üzenetére
Szia!
1.3 A-es Nokia töltő sem vitte 100%-ra, tehát nem oszt, vagy szoroz a nagyobb töltőáram ebben az esetben.
-
turbulencia8
őstag
válasz
hericstamas #10558 üzenetére
Mielőtt decemberben megszabadultam az androidos téglámtól, előtte lementettem APK Extractorral az összes appot, amit anno megvettem vagy feltelepítettem, azokat a fájlokat másoltam föl egy-egy kipróbálásra a BB-re is, és egyszerűen a fájlkezelőből telepítem. Mellesleg igen hamar törlöm is őket, mert már nem hiányzik egyik se, lassan megtaláltam szinte mindent az App World-ben.
-
Coc@s
őstag
válasz
hericstamas #10498 üzenetére
No, nekem sem-sem.
Igen, becsuk, újra megnyit, mégsem.
Meglátom, ha hétvégén megcsinálom a wipe-os verziót, utána mi lesz. -
hericstamas
tag
válasz
hericstamas #10470 üzenetére
Wipe is volt persze, de csak utána gondoltam nincs nagy különbség a leak meg e között. Ja és a lényeg, tudsz adni egy linket a darcy's toolhoz, a crackberrys link már nincs.
-
Gomba
senior tag
válasz
hericstamas #10463 üzenetére
Az iránytű és a calc az nekem ma reggel jött frissítésben OTA. De csak azok. Amikor a frissítésre nyomtál gondolom az OS-sel együtt kaptad automata azokat is.
-
Gomba
senior tag
válasz
hericstamas #10460 üzenetére
Darcy's Tool kell ahhoz. Sachesi csak a külön bar-okat tudja egymással hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mini PC
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest