-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Sziasztok!
Vettem egy z10 telefont. Gyári visszaállítás után wifi hálózatra szeretne kapcsolódni, de valamiért azt írja ki, hogy nincs internet kapcsolat. Így nem indul a telefon. Több helyen próbáltam, és persze sim kártyával is is. Mi lehet a megoldás,A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
lezerpiramis
őstag
válasz druzil #37211 üzenetére
Legalább második telóként legyen egy fizikai QWERTY-s teló, mint annak se
Más topicokban már kiveséztük, hogy sajnos nulla alternatíva van. A KeyOne/Key2 vonal még mindig marha drága használtan, ráadásul egyre régebbi rajta a Droid (PRIV-en pláne), az Unihertz telók nem azok a kimondottan minőségi darabok, az F(x)tec pláne nem olcsó, talán még utóbbi lenne a legjobb, de ennyit egyszerűen nem fogok adni egy olyan telefonért, amelynek ennyire bizonytalan a háttere és a supportja.
Más meg aztán végképp nincs.
-
druzil
tag
válasz lezerpiramis #37210 üzenetére
Nekem a hub és a billentyűzet hiányzik leginkább a bb10-ből, de az appok hiánya ma már nagyon fájna, azonban azt el tudom képzelni hogy második telefonnak még teljesen használható🙂
-
lezerpiramis
őstag
válasz druzil #37209 üzenetére
Nalam egy Q10 a masodik telefon, de van tartalekban egy Z10 is (meg egy Leap es meg egy Q10 ).
Amire masodik keszulekkent kell (par hivas, sms, zenehallgatas, jelszavak tarolasa, N64-, SNES-emulatorozas akar HDMI-n tv-re kirakva, neha hosszabb szovegek, emailek irasa, Term48), arra nekem tokeletes. A bongeszes mar nyovgvenyelos, Chromium ee Kiwi azert van fenn.
[ Szerkesztve ]
-
druzil
tag
Használja még valaki napi szinten? Nagyon kellemes emlék, de ma már nagyon körülményes lenne valószínűleg.
-
csacsi67
addikt
Tudom ezer éve nem olvassa senki de hátha a telefon idáig müködött majd ilyen hiba fogadott a sim kártya ismerretlen forrásbol származik és nem megy fel a hálozatra ujra akartam rakni bblinkel nem engdte gyári vissza állitás meg volt autoloaderrel ujra huzva iitt bakapcsolás után a sim inacilásnál meg áll a telo.5 db különböző szolgáltatoi kártyaát tettem bele a eredeti miicro sim semmi vágás- Más telefonba simek hibátlanul müködnek.köszi
-
fcbarca
őstag
hello.valaki tudna segiteni,hogy lehet BB Id accountot törölni visszaallitas utan?
-
eventus
veterán
válasz Madara-san #37201 üzenetére
Szerencsére bb10 telefonon nem lövik le, így marad neki. Én pedig Droidon BBMe fizetem
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
eventus
veterán
BBM-nek vége BB10en. Használ valaki mást, ami stabilan fut? Öregem 5 éve imádja a Z10-et és nem szívesen cserélné le.
-
simzso
csendes tag
Jé, ma frissült az OS egyszercsak.
10.3.3.2137-re.
Vicces lehet az fejlesztői szoba. "Te, nézmár, ez nem valami új release? Jé, de. Nyommeg, hadmenjen..."Ébresztőórám: Z10 - stl100-2 10.3.3.2137
-
Pavlo
aktív tag
válasz Madara-san #37196 üzenetére
Nekem van egy 10.2-es Z10-em. Néha előveszem, megnyomkodom, csak hogy érezze a törődést.
-
metalstorm
aktív tag
válasz Madara-san #37196 üzenetére
Sajnos igy van, de szerdán érkezik egy új z30as hozzám! A Z5compactomat szeretem, természetesen blackberry billentyűzettel, de hiányzott a B.rendszer!
-
Madara-san
aktív tag
válasz metalstorm #37193 üzenetére
Még vadászom egy 10.2-es Z10-re. Alap dolgokra teljesen használható még, bár nagyon sajnálom, hogy "dobva" lett a BB OS... nincs a piacon jelenleg alternatíva.
Iratkozzatok fel a Pixel Punx csatornára - https://www.tiktok.com/@pixel_punx
-
MittuDomain_
őstag
Én még olvasom, de gyártói support nélkül nem jó ez így. Pedig továbbra is ezt a rendszert tartom a legjobbnak, kényszerből mentem vissza droidra.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
hsrasus
aktív tag
Már itt sem nagyon
-
metalstorm
aktív tag
z30 topik halott...itt még van élet?
-
Madara-san
aktív tag
válasz Kovács Zoli #37191 üzenetére
Nem bonyolult. Le kell szedni az autoloader exe fájlt, rádugni a telefont a gépre és elindítani. [link]
Egyébként én is hagynám 10.2-n. Régen volt egy Z10-em, 10.2-vel, hihetetlen jó fotókat csináltam vele... aztán sajnos eladtam, volt már két Z30 és nemrégiben vettem újra egy Z10-et, sajnos már 10.3 volt rajta és nem lehet downgrade-elni. 10.3 óta pedig nem lehet normális makrofotót csinálni
Ugyanitt cserélem szép állapotú Z10-et OS 10.2-vel rendelkező Z10-re.
-
Pavlo
aktív tag
Én hagynám a 10.2-t a Z3-on. Szebb vele.
-
bisti79
tag
válasz Kovács Zoli #37188 üzenetére
Baj nincs vele... A szolgáltatók már nem "szórják" a fríssítéseket. Töltsd le az autoloder-t, és csináld meg azzal, pár perc az egész.
-
Kovács Zoli
tag
Sziasztok! Vettem 2 hete egy új bb z3-at. 10.2.1.3247-es szoftver verzió van rajta. Rányomok a frissítés gombra, de nem dob fel frisseb verziót, azt írja, hogy a legújabb szoftver verzióval rendelkezek. Mi lehet a baj?
-
Pavlo
aktív tag
válasz Madara-san #37186 üzenetére
Van egy Z10-em nekem amin 10.2.1.3442 fut. Nem találok makró opciót a kamerában.
-
Madara-san
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki még Z10-et (vagy Z30-at), 10.2.x OS-el? Emlékeim szerint azokban a verziókban volt egy bizonyos makró mód a kameránál, amit úgy néz ki a 10.3-nál - érthetetlen módon - kiszedtek.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
BlackBerry Z10 készülékem nem kapcsol be. Sajnos nem tudom, hogy akksi gond-e. Amennyiben rossz az akkumulátor, de töltőre van dugva, akkor be kellene kapcsolnia?
köszönöm -
quailstorm
nagyúr
Ahogy olvasom én meg maradhatok 10.3.2-n. mert OMAP
Mindegy, már úgyis csak múzeumi darab, sok pénzt úgyse kapnék érte, amúgy meg szerettem, meg gyűjtöm a sokféle mobil OS-t.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz quailstorm #37181 üzenetére
Adtam neki Wi-Fi t most talán megnyugszik.
-
quailstorm
nagyúr
válasz #28105728 #37169 üzenetére
Ultra laikus kérdés.
Autoloaderrel fel lehet rakni adatvesztés nélkül a rendszert? Van a frissítés OMAP-os Z10-re is?
Én már lényegében archiváltam szegényt, még egy korábbi 10.3-on, amiben nem bugos (az uninstall) a droid részen, meg még a gyári FB appom is meg van és még mindig működik, nyilván a chat az nem.A beállításos dologra nem tudok mit mondani, de lehet ha adsz neki valameddig wifit, akkor végez vele aztán ráhagyja.
Nekem több hónapos kihagyások után, akku nélküli tárolással is csak az órát kell beállítani. Aztán megy tovább.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali. BB Z10 telefonomat csak telefonálásra akarom használni semmi wifi semmi mobilnet de a telefon állandóan jelez, hogy fejezzem be a beállításokat. Van olyan lehetőség, hogy ezt ki lehessen kapcsolni valahol mert már kezd idegesítő lenni. Köszi
-
-
zol2
tag
Semmi ilyen beállítási lehetőséget nem találtam továbbra sem. DE!
Egy darab mágnessel próbáltam ki, és kikapcsolt, viszont kicsit utánaolvastam. Nem a készülék közepére kell tenni a mágnest. A Z10 alsó és a felső részéhez hiába érintem oda, nem kapcsolja ki a kijelzőt. Szóval működhet a dolog, ha a szilikon tokba a fémlapot alulra vagy felülre teszem. -
zol2
tag
Sziasztok!
Kikapcsolható-e a készülék azon funkciója, hogy ha mágnest érzékel, akkor elmegy aludni?A tartaléknak megtartott Z10-esemet szeretném navigációra használni és a legkényelmesebb a mágneses módon, az autó szellőzőrácsára rögzíthető megoldás lenne. De itt jön képbe a BB10 azon funkciója, hogy mágnest érzékelve azt gondolja, hogy a tokba tettük és elmegy aludni. Kerestem a menüben olyan pontot, ahol ezt ki lehetne kapcsolni, de nem találtam. Ti tudtok erre valamilyen megoldást?
-
törölt tag
Üdv. Érdeklődöm, hogy ez a frissítés csak számítógépen lehetséges?
Emberek, frissítették a BlackBerry 10 OS-t!
2018-ban!!4!
Emlékszem pár évvel ezelőtt szinte minden héten jött valami félhivatalos vagy hivatalos frissítés a BlackBerry 10 operációs rendszerhez, melyet a viszonylag egységes hardverháttér miatt többnyire minden BB10-es készülékre fel lehetett tolni így vagy úgy. Ezek a frissítések egy ideje sajnos teljesen eltűntek, de úgy tűnik, nem végleg.bb10_new.jpg
Tegnap kikerült ugyanis a netre a BlackBerry 10 OS 10.3.3.3216 -os verziójának néhány autoloadere (ezekkel a frissítőfájlokkal lehet PC-n keresztül upgrade-elni a mobilt), ami a következő újdonságokat, változásokat hozza:
a böngésző WebKit-motorját frissítették, vagyis jó eséllyel azok az oldalak mostantól jól, vagy legalábbis jobban jelennek majd meg, melyeknél eddig probléma volt
megkapta a rendszer a KRACK sebezhetőségre a biztonsági tapaszt (ez egy tavaly októberben felfedezett, kritikus sebezhetőség)
frissült a broadcom-komponensek firmware-je, vagyis jó eséllyel a Wi-Fi és Bluetooth-kapcsolattal kapcsolatos problémák egy része megoldódhat egyes készülékeknél
eltűnt a telepítőből az Amazon App store (mondjuk nem nagy kár érte)
Aki ki szeretné próbálni az új verziót, a CrackBerry fórumából letöltheti az autoloadereket (igen, akár a több mint ötéves Z10-re is). -
Coc@s
őstag
Sziasztok!
Visszanéztem ide hosszú idő óta.
Anno még Z10-es voltam, mikor - talán icezozo - kitett, adott, küldött, mittomén - egy BB-s háttérképet.
Szinte fekete az egész képernyő, csak az alján vannak ott a "szedrek".
Ezt használtam Z10-en, Z30-on, Passporton, PRIV-en, sőt az iPhone 6-os telefonomon is ez van.
Most van egy KeyOne-om (új) erre is föltenném, viszont magát a képet sajnos nem találom, az iPhone-ból sem tudom kinyerni.
A régiek közül nem emlékszik véletlenül rá valaki, ill. nincs meg valakinek esetleg?18 éve itt
-
bnc_lc4
csendes tag
Hoppá!
Erről valakinek már tapasztalat?
http://berryblog.blog.hu/2018/04/05/nem_talalod_ki_milyen_blackberryk_kaptak_frissitest -
PHenis
senior tag
Szerintetek melyik vállalható hardverű androidos telefon hasonlít legjobban a z10-re?
Az androidot már nagyjából megszoktam, bár utálom. Viszont az jobban zavar, hogy a legtöbb készüléket nem tudom megfogni rendesen mert csúszik, meg lekerekített a ház széle, falig ér a kijelző és megnyomkodom ott is ahol nem akarom... -
Orgi
addikt
válasz Madara-san #37157 üzenetére
Megmondom őszintén, pár nap alatt nagyjából átszoktam, egyedül a gesztusokat próbáltam sokáig még utána is végrehajtani... Nekem is jobban tetszett a bb10-es rendszer különben, de ez van, nincs mit tenni.
-
bnc_lc4
csendes tag
válasz hsrasus #37152 üzenetére
Gyönyörű....Nem vagyok nagy híve, az összeesküvés elméleteknek, de ebben látok hátsó szándékot...
A Priv is egy szép történek, kijön arany áron és 1,5-2 év múlva benyögi a BB, hogy out of life...
Telefonra 2 opció:
-Xiaomi, vagy valami kínai -> ha szar legalább legyen olcsó
-IPhone 5SE -
hsrasus
aktív tag
válasz bnc_lc4 #37151 üzenetére
Az hagyjan, de most vettem eszre, h egyszeruen eltunt nehany contact a telefonombol.
ennyi volt, elegem lett. Azert eleg gaz, h paromnak a Lumia 820-a ugyanugy halott rendszer, de legalabb nem teszik tonkre a telefont magat.
Esetleg valaki tud adni tanacsot, ha hasonlo meretben keresek telefont? -
hsrasus
aktív tag
válasz eltibi #37143 üzenetére
Nekem azota miota fent van az uj verzio, a HUB konkretan X idonkent osszeomlik, aminek kovetkezteben nem latok semmilyen emailt, vagy SMS-t, illetve meg a telefont sem tudom felvenni, mikor hivnak. Melzsegesen csalodtam a BB-ben, ha mar nincs semi, legalabb a mukodo dolgokat ne tennek tonkre...
-
MittuDomain_
őstag
100-1, továbbra sincs semmi
pedig már bizakodtam, hátha...
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
hsrasus
aktív tag
Sziasztok!
Jelzett a Z10, h új szoftverfrissítés érkezett 10.3.3.2031 893 MB. Lehet erről tudni valamit? Azt hittem már bezárták a BB10 részleget és behintették sóval. Úgy nem szívesen raknám fel, h elcsesz valamit...
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #37139 üzenetére
Köszönöm.
Hát ez nagyon szuper akkor nincs visszaút.
Pedig nagyon hasznos volt a Glympse és minden más számomra.20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
Eladtam az androidos telefonom, melyen használtam a BBM-et. Eladás előtt mindent törtöltem róla.
Most újra a Z10-et használom melyen szeretném a BBM-et is, de BBM váltásnál elszál folyton ideiglenes kiszolgáló hibával.
Mit lehet tenni ilyenkor?20 éve a Prohardveren
-
bnc_lc4
csendes tag
Tudtok olyan droidos WhatsApp verziót, amin működik a file megosztás is?
köszönöm -
Pavlo
aktív tag
Nekem is bejelzett a telefon, hogy frissíthetek a 10.3.3.1435-re. Kihagyom.
-
Madara-san
aktív tag
-
PHenis
senior tag
válasz MittuDomain_ #37131 üzenetére
Stl100-2 van nekem, Tmobiltol vettem.
Egy darab új funkciót vagy bugjavítást nem látok, de meglepő, hogy ennyi év után még jön update. -
Pavlo
aktív tag
válasz MittuDomain_ #37131 üzenetére
Arra nem is lesz.
-
eventus
veterán
válasz Madara-san #37117 üzenetére
Browsie Browser, AppWorld
-
PHenis
senior tag
Most jelzett a telefonom, hogy van sw update. 10.3.3.1435
1,5Gb, nem semmi. -
zol2
tag
válasz Madara-san #37127 üzenetére
-
Madara-san
aktív tag
OS 10.3.3 alatt a Snap nem igazán akar működni. Van rá esetleg bármi alternatíva?
-
Madara-san
aktív tag
válasz hampidampi #37125 üzenetére
Köszi.
A jófogás app (gondolom droidos) szintén a Snap-ból van? Ezt szerettem volna még tudni, hogy az ilyen magyar app-ok, vagy pl. a Firefox for android is megtalálható ott?
-
hampidampi
senior tag
válasz Madara-san #37124 üzenetére
Megnéztem, az Evolutionben probléma nélkül megy mindkettő. Bár pl. a jófogásra van külön app, én azt használom.
-
Madara-san
aktív tag
válasz PHenis #37121 üzenetére
Köszi, belőttem én is így (bár a feladatkezelőben látni még sajnos, hogy fut a hozzá tartozó process, de gondolom ezzel már nem lehet mit kezdeni), és most már annyira nem bosszantó a viselkedése.
Pl.: jófogás, autonavigátor - ezeknél rendszeresen kidobja, hogy a tanúsítvány nem ellenőrizhető, hozzá kell adni kivételnek, és a képek betöltésére is külön kérvényt kell benyújtani neki.
A Snap-et kipróbálom majd.
-
Jeni89
csendes tag
Sziasztok
Már többször csináltam wipe-ot sosem volt gond. Most viszont Www.bberror.com/bb10- 0015 az üzenet. Hogyan tudom ezt megoldani? -
PHenis
senior tag
Szerintem csak nem jól állítottad be az assistant-ot.
Beállítások, BlackBerry assistant, mindent állíts "ki" -re:
teljes körű s. Ny.
Aktiválás némitásra,
Használata zárolás esetén,
Előzmények mentése.Nekem így van beállítva és sosem jön elő.
-
Pavlo
aktív tag
válasz hampidampi #37119 üzenetére
Nekem a Snap nem működik a Passport-on, de a Z10-emen igen. Mi a gond?
-
hampidampi
senior tag
1. Nekem nincs vele gondom. Írj egy-két https oldalt, megnézem, megnyitja-e. Az evolutionnek beépített adblockere van, ami meglepően jó.
2. Playt nem raktam fel, a Snap-ből telepítettem, jönnek is rendesen a frissítések. Így bejelentkezni nem tudok, de eddig nem is hiányzott. -
Pavlo
aktív tag
Az Assistant olyan szerves része a rendszernek amit nem lehet csak úgy kikapcsolni. Ha szeret csak úgy elindulni, javaslom, hogy kapcsold ki a húzással való felébresztést...
-
Madara-san
aktív tag
válasz hampidampi #37116 üzenetére
És az Evolution jó böngésző? Sajnos a gyárival egyre több bajom van, https oldalak közül sokat nem szeret megnyitni, és le kéne cserélni. Nekem nem szimpi, hogy fizetős és a world-ben lévő kommetek se túl bíztatóak.
Firefoxon gondolkodom, ahhoz fel tudok rakni adblockert is - csak androidos és ez nem tudom, mennyiben fog lassulást okozni.Google Maps-hez felraktad a play szolgáltatásokat is? Vagy "csak úgy" magát az apk-t?
#37115: Szeret néha "csak úgy" megnyílni, meg látom a task managerben, hogy valami része fut amit nem lehet lelőni - feleslegesen meg ne fogyassza az amúgy se túl magas akkuidőt.
[ Szerkesztve ]
-
hampidampi
senior tag
válasz Madara-san #37114 üzenetére
Hát, amiket én használok a gyáriakon kívül a BB Worldből:
- Evolution WEB Browser (böngészni)
- bQuiet (időzített profilváltásokra)
- Connect to Microsoft OneDrive
- Convertly (átváltó program: pénz, távolság, tömeg, stb.)
- English Dictionary 10
- Hello GPS
- HUB++
- Navfree
- SoundScape (pihenéshez, alváshoz háttérhangok)
- StarTracker (csak úgy)
- Ultimate Backup (adatmentésre)- Snap
Androidosok:
- Google Térkép
- Osm And
- vonatDroid
- Megállóhelyi Menetrend
- Angol szótár -
PHenis
senior tag
válasz Madara-san #37111 üzenetére
Mi a baj az assistantal? Én nem használom és így nem is zavar.
-
Madara-san
aktív tag
válasz hampidampi #37112 üzenetére
Engem speciel az érdekelne, hogy kinek miképp sikerült beállítani alternatív androidos böngészőt (Firefox, Chrome), Google Maps-et, vagy friss Waze-t.
Esetleg használtok-e BB World-ből származó, még hasznosnak bizonyuló 3rd party alkalmazást.Iratkozzatok fel a Pixel Punx csatornára - https://www.tiktok.com/@pixel_punx
-
MittuDomain_
őstag
Úgy valahogy.
Én is ébresztőnek, otthoni netes telefonnak használom, ha nem akarom hogy a G4 merüljön.
Igyekeztem elsütni a családban, de a szüleimnek nem kell ez az okos vonal, a fiataloknak meg nem elég okos appok nélkül. Eladni nosztalgiából, meg a nevetséges használtpiaci ár miatt sem akarom. Ahhoz túl jó, hogy a fiókban várja a halálát, még mindig tök fluid, és nagyon hiányzik a droidról egy csomó jó tulajdonsága. Ha a BB nem hátrál ki mögüle, nyomatja a marketinget, esetleg fél évvel hamarabb kiadja az OS10-et, még mindig ilyen rendszerű telefon lenne nálam napi használatban.
Nem is kellett volna mögé extra sok app; a google-lel kötni egy stratégiai megállapodást időben (!), hivatalos és frissülő play store, elvetni a prémium induló árazást, és mondjuk 4-5 féle készülék a különböző igényekre. Meg persze nem spórolni 1-1 dollárt a régiós készülékeken, hogy aztán legyen négyféle Z10, 3g-s, 4g-s, rádiós, b20as, b20mentes...; és innentől a hajukra kenhették az egész 10.3-at. (Még talán mindig a 10.2.74 a legfrisebb offical a 100-1-re amit birtokolok.)Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Madara-san
aktív tag
válasz simzso #37110 üzenetére
Én kettő Z30-at használok, privát és munkahelyi telefonok. Telefonáláson kívül E-mail, böngészés (ebből mondjuk nem ártana valami jobb a gyárinál), GPS, Neutron Playerrel néha zene, és Telegram amit használok. Ezeket stabilan tudja. Számomra sajnos nincs alternatíva az OS-re, és ahogy látom, jó darabig még biztosan nem is lesz. iOS kilőve, Droid kilőve, WinPhone meg már szintén megszűnt (amúgy se tetszett).
Az lenne a legjobb, ha még valamilyen szinten kapna frissítést a BB10, esetleg némi lehetőséget az optimalizálásra (pl. az Assistant nagyon zavaró, jó lenne gyökerestül kiirtani a rendszerből).
Egyébként az szánalmas, hogy a Telekomnál még MINDIG nincs BBM mobilneten...
[ Szerkesztve ]
-
simzso
csendes tag
válasz Madara-san #37109 üzenetére
Ahogy látom sajnos nagyon kevesen nézik már ezt a topikot...
Én is már szinte csak ébresztőórának használom a Z10-emet a dokkolóban.
Viszont annyi az os-hez, hogy nekem a legutolsó hivatalos van fent, 0-ról újratelepítve, és ha néha kicsit nyomkodom, akkor viszont jó látni mennyire gyors és stabil. Igaz, nincs agyon telepítve mindenfélékkel, de a korábban használt BB és droid cuccok is rajta vannak, és minden megy gyönyörűen.
De azért köszi az infókat!Ébresztőórám: Z10 - stl100-2 10.3.3.2137
-
Madara-san
aktív tag
válasz Madara-san #37107 üzenetére
Részben megválaszolva akkor a saját kérdésemet, hátha valakit érdekel:
- Legújabb OS (10.3.3.2205) autoloaderrel szépen felment, és stabilnak tűnik
- Assistant kigyomlálásra nincs mód, beállításokban mindent letilva is sajnos még valamilyen szinten jelen van
- Google Play Services-t innen.Iratkozzatok fel a Pixel Punx csatornára - https://www.tiktok.com/@pixel_punx
-
commanDOS
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje már nem működik a play áruház, nem igazán foglalkoztam vele. Most szükség lenne pár android appra, így a szokásos módszerrel újratelepítettem a hozzá szükséges alkalmazásokat, de nem tudok bejelentkezni telepítés után a play áruházba. Csak a regisztrált email címem írja ki. Esetleg újra kéne húznom a rendszert? Mik ennek a lépései? Szeretném, ha a névjegyek, fiókok, beállítások megmaradnának.
Előre is köszi!
Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
Madara-san
aktív tag
Üdv, a hozzászólásokból látva, nem mindenkinek problémamentes a legújabb OS. Kérdés, melyik verziót érdemes "stabilan" használni?
Valamint - azon alkalmazásokhoz, amik play services-t igényelnek, honnan érdemes felrakni a play-t?
+ Szerintetek van arra mód, hogy a BB Assistant-ot gyökeresen kigyomláljam a rendszerből? Nagyon zavaró tud lenni, ha egyszer véletlen magától elindul és önkénytelenül felhív valakit...
[ Szerkesztve ]
-
zol2
tag
válasz toyasoslecho #37105 üzenetére
Nem, az szolgáltatófüggetlen dolog
Telenornál az APN-hez az online-t írd és nem lesz gond a mobilnettel, sem a BBM-mel. -
zol2
tag
válasz toyasoslecho #37103 üzenetére
Ha független a készülék, akkor nincs semmi teendő, csak cseréld ki a SIM-et. Telenornál és Vodánál nincs gond a BBM-el mobilneten, Telekomnál valószínűleg blackberrys csomagot kell venned.
-
toyasoslecho
tag
Sziasztok!
Szolgáltatót szeretnék váltani(sim csere).Van vmi teendőm?Működni fog simán, v kell valamit csinálnom -
zolee0307
őstag
válasz Mr.Grey #37101 üzenetére
Amikor én adtam el a Z10-et, akkor elég nehezen tudtam törölni a telefont a protectből, volt, hogy nem történt semmi a böngészőben, volt, hogy úgy mutatta, hogy ki lett törölve, de utána megint belépve ott volt a teló, szóval szívtam vele. Érdemes lenne ellenőrizni azért, hogy tényleg törölve lett-e.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Asustor NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest