- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
CloZee
aktív tag
Valaki használ NavFree-t? Ha igen nézze már meg nekem légyszíves, hogy a magyar hangot engedi-e letölteni neki, vagy server error-t ír
-
CloZee
aktív tag
A push használata (gmail) csökkenti az akku időt?
-
CloZee
aktív tag
STL2-re a 10.3.1.1016 leak sem hajlandó nekem felmászni. Pedig most 8.1 alól próbáltam és nem Win7, szóval ez sem játszhatott közre
-
CloZee
aktív tag
Tudni, hogy mik a változások a 10.3.1.1016-ben? Wifi jel eldobás javítva lett-e?
-
CloZee
aktív tag
10.2.2 vel egyszer figyelmeztetett, hogy van update, rámentem a megnyitásra, üres volt. Többet nem is szólt
-
CloZee
aktív tag
-
CloZee
aktív tag
A 10.3.1.938 -as frissítésről miért nincs szó a Crackberry-n csak a 10.3.1.821 -ről?
Q5 10.3.1.938 wifi eldobálásáról pedig annyit, hogy csak gyenge jelnél dobja el, és sok embernél jelentkezik ez a probléma. Z10-en szintén jelen van. Állítólag 10.3.1.821-en is aktív ez a hiba.
-
CloZee
aktív tag
Nektek az utolsó 2 10.3.1 es leak nem dobálja el a wifit? Van amikor óránként van amikor 10 percenként.
-
CloZee
aktív tag
Q5-ön a 10.3.1.825-el szintén előjött ma ez a bal alsó kis ablak
-
CloZee
aktív tag
Csak mondom:
http://crackberry.com/great-big-developer-giveaway
"20,000 apps up for grabs in the great big developer giveaway"
-
CloZee
aktív tag
válasz
lezerpiramis #27145 üzenetére
Nem jó. Ha elmegy a hálózat akkor cseszik újra elküldeni, vagy ha épp nincs hálózat és írtak nem kapod meg,
-
CloZee
aktív tag
Melyik droidos gtalkra képes programot ajánljátok Q5-re? 10.3.1 van fenn és a Im+ baromira zabálja az akksit.
-
CloZee
aktív tag
Remek. Én a 10.3.1 -et sem tudom feltenni. Beragad 99%-on.
-
CloZee
aktív tag
Jól tükrözi a topic a magyar valóságot. Pár hülye miatt elmegy akinek van esze.
Kapcsolódó: A 10.3.0.1418 leak nekem sem hajlandó felmenni a telefonra 10.2.2-ről.
-
CloZee
aktív tag
válasz
kárátékutyá #25166 üzenetére
Az összes eddig megjelent Porsche Design gusztustalan. Legyen az bármilyen termék. Talán ez az óra nem az.
-
CloZee
aktív tag
Win a FREE BlackBerry Passport from CrackBerry.com!
10.3 jobb lett mint a 10.2.2 ?
-
CloZee
aktív tag
Linux alatt milyen szoftverrel tudnám ugy backupolni a telefont, mint Windows alatt a BB Link-el?
+1: Miért nem szinkronizálja fel az újonnan hozzáadott névjegyeimet a telefon Gmail-be? Letölteni letölti őket, de felszinkronizálni nem hajlandó az utólag hozzá adottakat.
-
CloZee
aktív tag
-
CloZee
aktív tag
Még aktuálisak a kérdéseim.
Az alap böngészőhöz van valamilyen ingyenes adblock? Vagy host szintű blokkolás az egész Bb10 hez (10.2.2)?
Megoldható, hogy a Facebook app ne jelezzen online-nak ha használom pláne ne úgy, mintha Web-ről lennék online?
-
CloZee
aktív tag
Az megoldható hogy a facebook App ne jelezzen online nak amikor használom?
-
CloZee
aktív tag
Az alap böngészõhöz van valamilyen ingyenes adblock? Vagy host szintű blokkolás az egész Bb10 hez?
-
CloZee
aktív tag
Stl-1 esek vagytok? Mert Stl-2 -n fényévekkel jobb az akkumulátor idő
-
CloZee
aktív tag
Vodafone-nál mit kell APN-hez beírni?
-
CloZee
aktív tag
válasz
kárátékutyá #23961 üzenetére
Azaz akkor nincs semmi értelme a wipe-nak.
-
CloZee
aktív tag
Még mindig:
Ez a Wipe mennyire szükségszerű?
Én teljesen elfelejtettem, viszont le volt titkosítva a telefonom és az SD kártya is, így engedtem rá az autoloadert. Nagyjából minden törölve lett (gondolom a titkosítás miatt), ez megfelelt egy wipe-nak? -
CloZee
aktív tag
Ez a Wipe mennyire szükségszerű?
Én teljesen elfelejtettem, viszont le volt titkosítva a telefonom és az SD kártya is, így engedtem rá az autoloadert. Nagyjából minden törölve lett (gondolom a titkosítás miatt), ez megfelelt egy wipe-nak? -
CloZee
aktív tag
10.2.2 -vel tényleg brutális üzemidő növekedés van, illetve nem is melegszik úgy a telefon, ahogy eddig tette
-
CloZee
aktív tag
Hol tudom a névjegyeket egyesíteni? Tegye egybe az azonos számú névjegyeket stb.
-
CloZee
aktív tag
Megpróbáltam feltenni a Stl2-re Sachesi-vel a német 10.2.2-es romot, újra is indult a telefont, viszont a szoftverkibocsájtás maradt 10.2.1.2977
Mit ronthattam el?
-
CloZee
aktív tag
Ha valaki arra vetemedne, hogy feltegye a 4.8.3-as Shazam-ot, az ne tegye, mert szanaszét fagy tőle a telefon. Viszont a 4.7.4-es verzió működik rendesen.
-
CloZee
aktív tag
Akkor ez a 10.2.2 most német T only vagy hogyan van?
-
CloZee
aktív tag
válasz
Kolondrum #23223 üzenetére
De ennyi pénzért akkor sem fogsz akkumulátort kapni, főleg nem 3-at.. Kapott valami szar, összegányolt valamit aztán majd meg lesz lepődve, ha kigyullad a telefonja zárlat miatt és ezzel együtt leég a fél lakás. Volt már rá példa nem is egyszer. Az akkumulátor az pont az a dolog, amiben nem szabad spórolni.
-
CloZee
aktív tag
Én innen vettem fóliát. Igaz 3db van írva a címben, de valamiért 5-öt küldtek
-
CloZee
aktív tag
Nektek nem szokott gond lenni a kamerával?
- Néha képtelen fókuszálni, és folyamatosan homályos lesz a kép.
- Érintésre nem áll le a felvétel, van, hogy 4-5x hozzá kell érni. -
CloZee
aktív tag
válasz
Polarstar #22634 üzenetére
"2. Nem biztos, hogy ennek a típusnak itt van működési engedélye. Mivel nem forgalmazzák hivatalosan, kétlem, hogy lenne frekvencia használati engedélye."
Mi? Ilyen nincs. Onnan hozol be telefont, ahonnan akarsz, maximum nem fog működni a 3G / LTE rajt, mert más baseband. Lásd Tmallbox, ahol külön feltüntetik, ha valamelyik funkció nem működik az Eu-ban.
-
CloZee
aktív tag
Hol találom a mobilnet adatforgalmát? Mármint hogy mennyit használtam, akár alkalmazásokra lebontva
-
CloZee
aktív tag
Van valamilyen csengőhang letöltő ingyenes alkalmazás? Olyasmire gondolok, mint droidon a Zedge
-
CloZee
aktív tag
Kicsit átsiklottunk a kérdésem felett, ami még mindig érdekelne:
Amikor letitkosítom az sd kártyát és a telefon memóriáját, az pontosan mit is jelent? Ha rádugom a gépre a telefont, nem fogom elérni az sd kártyát és a memória kártyát vagy mi?
-
CloZee
aktív tag
Amikor letitkosítom az sd kártyát és a telefon memóriáját, az pontosan mit is jelent? Ha rádugom a gépre a telefont, nem fogom elérni az sd kártyát és a memória kártyát vagy mi?
-
CloZee
aktív tag
Van valamilyen normális és ingyenes menetrend app? Volán és Máv kellene.
-
CloZee
aktív tag
Van valamilyen ingyenes app amivel Flickr-re tudom feltölteni a képeimet és a videóimat automatikusan wifi hálózaton keresztül?
-
CloZee
aktív tag
Ha be van kapcsolva a mobilnet és a wifi is a telefonon, de nincs wifi, akkor értelemszerűen a mobilnetet használja a telefon, viszont ha van wifi, akkor automatikusan azt kezdi el használni és a mobilnetet addig offolja?
-
CloZee
aktív tag
-
CloZee
aktív tag
Na ideért a független STL2-re a 10.2.1.2977 -es frissítés
-
CloZee
aktív tag
válasz
davidbence #19804 üzenetére
Nem. Megkeresed a routeredhez való firmware-t, fogod betallózod a webes felületen és örülsz. Mintha frissitenéd a router firmware-t csak egy más felület fog fogadni.
-
CloZee
aktív tag
válasz
tothandras80 #19795 üzenetére
Simán csak kellett volna tenni rá egy openwrt-t vagy dd wrt-t, és megoldja a problémáid. Nem érdemes pluszban beruházni, ha van ingyenes megoldás.
-
CloZee
aktív tag
válasz
Because #19785 üzenetére
Nincs lassulás, mert nincsenek beragadó alkalmazások mint droidnál.
Azért nem kapcsolnám ki, mert nincs semmi értelme. Sleep mode-ban akku fogyasztás nulla körül mozog, a telefon nem zavar, ellenben ébreszt, és nincs is lassulás. Szerintem ez a "kapcsoljuk ki x időnként meg inditsuk újra" egy droidos berögzültség (elején nálam is jelen volt ) -
CloZee
aktív tag
Nem ír a Z10 nektek időnként hülye indítási időket? Pl nekem 1 hónapja nem volt kikapcsolva, de ma megnéztem és azt írja "Rendszerindítás ideje: 2014. Június 19 10:11:58 GMT +02:00.
Plusz: Érdemes időnként úgy lemeríteni a telefont, hogy kikapcsoljon?
-
CloZee
aktív tag
Miért jelenik meg néha a lokációs ikon bal oldalt fenn? Teljesen indokolatlan esetekben, pl BB World használatkor, fényképezéskor (nincsenek bekapcsolva a gps koordináták eltárolása) ?
-
CloZee
aktív tag
válasz
fornettisuti #19548 üzenetére
stl2. Teljesen jó a hangminőség
-
CloZee
aktív tag
Hülye kérdés, a 3G hálózat akkor is játszik a merülésbe, ha nincs bekapcsolva a mobilnet? Csak engedélyezve van a 2G és 3G ?
-
CloZee
aktív tag
válasz
Pitypangom #19225 üzenetére
15 perc.
(#19224) rbalint88: Az durva.. 41k
-
CloZee
aktív tag
válasz
Pitypangom #19222 üzenetére
Van gmail fiókom, de akkor sem szinkronizálja fel azokat a névjegyeket, amiket a telefon a Facebookról szedett le, illetve utólag írtam be a telefonba. Csak szépen leszedte a névjegyeket Gmail-ből, amiket még régebben androiddal szinkronizáltam.
-
CloZee
aktív tag
Van rá mód, hogy a telefonon tárolt névjegyeket (facebookról, innen-onnan szinkronizált) felszinkronizáljam google címtárba?
-
CloZee
aktív tag
Van rá mód, hogy a telefonon tárolt névjegyeket (facebookról, innen-onnan szinkronizált) felszinkronizáljam google címtárba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6 - Nagyon sokan rávetették magukat az első nyílt bétára
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Alkoholista nevelde
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest