- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
Egyre nagyobb szégyen ez a BB Browser!!! Meg ez a hub is borzalmas néha. Nem vált olvasottá egy-egy megtekintett uzenetet!! (10.2.1)
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
room303
tag
erre gondolok: fotó elkészít -> PlayCloud megnyit -> Terminal -> camera mappa és benne a fotó megkeres -> hosszan megnyom -> copy to/move to -> váltás a Drive-ra -> paste
meg is néztem a free változatban, ez így működik (nyilván nem másolja fel, mert free, de a metódus működik)
-
szeky81
tag
Üdv BB userek és adminok! Hamarosan egy BB Z10 tulaja leszek. Telenor jóárasított díjcsomagban. Kicsit sajnálva vettem észre, hogy az stl100-1 keült forgalomba... Mondjuk a nagy sávszél hiánya annyira nem zavarna, de pl. az akkuidővel hogy áll a Z10 ezen 100-1-es szériája. Melyik a jobb ilyen tekintetben? Linkelte valaki a különbségeket leíró oldal, de tapasztalatokat várok. Egy-két infót megköszönnék, ki hogy boldogul vele, van-e hátránya a nem 4G-s BB-nek... stb. Köszi! F.
szódabikarbabónábó'
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz room303 #12091 üzenetére
Megvettem a fizetőst, de nem megy a dolog.
Odáig eljutok hogy csatlakozott a Drive-hoz, ott meg is tudom a dokumentumokat nyitni (free-ben már ez sem lehetséges)Viszont a telefonon ha van egy fénykép és szeretném a Drive felhőjébe fellőni, azt nem lehet mert ilyen opció nincs.
20 éve a Prohardveren
-
room303
tag
Majd írd meg, mennyire jött be, hasznos lehet másoknak is. Én csak a dropboxot és boxot használom, így ezt nem próbáltam, de nagyon jókat írtak róla CB-n is meg a Worldben is.
és mindjárt jön bok, hogy mé' nem a BB app topikban csináljuk mindezt, ahol már biztosan volt is szó minderről
[ Szerkesztve ]
-
csenor
senior tag
Az miért lehet, hogy BBm-en keresztüli hanghívásnál én nem hallom, hogy mit mond a másik fél, de ő viszont hall engem(androidról hívtak)!?
-
Danny750
őstag
Az egy sima launcher
Teljesen atalakul droidos keszulekke
Nem gondoltam volna...mondom kiprobalom es tessek>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Backrau
aktív tag
válasz kárátékutyá #12081 üzenetére
Mint az előbb is elhangzott. 10.2-őt tettem fel hivatalosat és az frissült 10.2.1-re. De ha esetleg valakinek van hivatalos 10.2.1 autoloadere azt még esetleg kipróbálom.
-
Backrau
aktív tag
válasz kárátékutyá #12075 üzenetére
Igen.
-
icezozo
addikt
válasz Backrau #12074 üzenetére
következőt kell tenned!
- vissza egy 10.2 Officalra! ( elvileg a Link fel is ajánlja )
- nem kell UNLOCK android runtime! ( nem nyúlni semmihez )
- ha fent a 10.2 ,akkor wipe ( ez gyorsan fog menni )
- utána ráengedni a 10.2.1 ismét wipe . utána fog menni az .apk telepítés meg a Sachesivel a .bar telepítés!SIDELOAD már nem kell!
http://qwankido.hu/
-
Backrau
aktív tag
válasz California1 #12062 üzenetére
Nem nyúltam most hozzá! Wipe után semmi nem lett telepítve! Ennek ellenére apk fájlra lépve semmi mást nem csinál csak kiírja hogy feldolgozás.
-
Alwares
aktív tag
Be lehet valahogy állítani hogy csak olyan kontaktok jelenjenek meg akiknek van telefonszáma? : )
-
teo77
őstag
Nagyon szaggatva játssza le a böngészőm a gifeket, pl ezt: Orosz gift-komposzt
Kb. olyan 3 kepkocka/ másodperc. Nálatok is ez van?!
Nem tudom, tudok-e bármit is csiszolni rajta, hogy jobb legyen.[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Backrau
aktív tag
Apk fájlt szeretnék telepíteni, rámegyek, de mindegyiknél azt írja ki hogy feldolgozás. Nem megy tovább...
-
Coc@s
őstag
válasz Benji77 #12053 üzenetére
De az STL100-2-t se nagyon, csak a 100-1-et jellemzően.
Valószínűleg nem csak a "fő" hardverben különbözik, lehet hogy pont a töltés vezérlés környéke is más hardverből lehet és az nem olyan kafa.
Jöbő héten ügyelek, az utána következő héten szerintem beadom én is szervízbe.
Hátha kicserélik - akár az "alaplapot", és hátha abban már valamilyen javított hardver van.18 éve itt
-
Benji77
aktív tag
Azért az érdekes, hogy a Q szériát nem érinti az akksi probléma
-
Coc@s
őstag
-
lecko92
csendes tag
Most ilyen ár mellett egy nagyon jó vétel és nagyon hajlok rá, hogy vegyek egyet, de attól félek, hogy mondjuk 2 év múlva már nagyon elavult lesz ez a hardver. Ti mit gondoltok erről? Meddig fog még rá a BB szoftverfrissítéseket kiadni és meddig fog még zökkenőmentesen futni rajta?
-
Coc@s
őstag
válasz KakalakiAkka #12038 üzenetére
"Nálunk" meg az a módszer, hogy kikapcsolásig használ, akksi kivesz cca. 1 órára, majd gyári kábellel PC-vel feltölt.
Nálam most - a frissítés után csináltam meg ezt - egyelőre bejött.18 éve itt
-
KakalakiAkka
csendes tag
A nem tölt az akkum 100%-ra problémára esetleges megoldás:
1. Charge the device with the wall outlet charger, and while STILL CONNECTED to the charger and the device is powered ON, remove the battery for a minute, replace to reboot. This often helps reset the on-device battery meter.
Support fórumon írta valami nagyon bb ember.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem tudok MMS-t küldeni a telefonnal.
T-s telefon.Mitől van ez?
20 éve a Prohardveren
-
Danny750
őstag
Ma meglátogattam egy telekom üzletet és elcsábított egy másik gyártó készüléke...kár volt bemennem ,de az Xperia Z1 szinte tökéletes készülék , ezáltal most letettem a Z30-ról! A következő valószínű, hogy ő lesz...egyszerűen pazar minőség ,sebesség és még ip védettséggel is bír
Persze a Z10 maradni fog ,mert nagyon jó készülék ,de még pár apró bugja van azért a rendszernek![ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
mobil1600
csendes tag
Amúgy nem semmi... HUAWEI topicba átjárni vitázni . Vigyázat nekem is van !
A3,Z play
-
bok92
addikt
válasz eventus #12018 üzenetére
Ja.. az valahogy túl bonyolult lenne...
Egyébként már szánalom ez az oldal. Mindennap, nem egyszer!! hanem 100x le kell írni, hogy lehet( nincs alátámasztva semmivel, csak vagy bulvársz@rt betesznek), hogy ilyen lesz az ájfón, vagy a galaxy s 5, de lehet, hogy nem. Meg jönni fog ilyen olyan múmia telefon, de közben mégsem, de bezzeg ha BB-vel kapcsolatos tényleg fontos infót kellene közölni, na az már valahogy nem megy. És ez lenne Magyarország vezető mobiltelekommunikációs oldala...
-
G4B
csendes tag
válasz hericstamas #11986 üzenetére
Most akciósan 4 és fél euro. Annyiért nem kísérleteztem. Valaki próbálta már ezt a Kalemsoft media playert, hogy lejátszik-e Dlna szerverről?
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
Mai újdonságok : frissült a BlackBerry Link
Frissült a BBM (10.3.3-ra, BB Worldben keressetek rá) és mától elérhető a droid /ios BBM-en a hanghívàs! + location share, beépitett dropbox. A rollout folyamatos. Szép munka BB!
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Backrau
aktív tag
Na megint csinálja a fesztivált a telefon! Pedig csak szókereső volt feltelepítve eddig. Most rámentem egy apk fájl-ra és semmi, csak azt írja hogy feldolgozás. Érdekes, de én már biztos újra nem teszem a telót.
-
ClioRS
őstag
-
LSiki
tag
#11978 ClioRS
Köszi a választ#11979 eventus
Nos hulladék vagy sem a TP-Link, eddig kiszolgálta a Wave II-m, egy occó kínai tabletet és alkalmanként egy Galaxy mini-t illetve a nálam lévő laptopokat. Azért egy minőségi telefontól nem azt várom hogy szét kelljen buherálni a router setup menüjét mire hajlandó működni.#11972 G4B
UPnPlayer-t töltsd le, natív BB alkalmazás. Nekem a PLEX ben szereplő filmeket lejátszotta a monitor/tv-émen. Viszont igaz ami igaz, kicsit nehezen jelenik meg a szerver listában. A Media Blast nálam sem csinált semmit.Ha kérdeznek, válaszolok.
-
-
pr78
újonc
válasz kárátékutyá #12011 üzenetére
Sygic-al nincs semmi buhera. Felmàsolod az sd kártyára, apk-t telepited es ennyi.
Bocsi Backraunak ment
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Egyeseknek ildomos lenne a BB alkalmazás topik összefoglalóját elolvasni...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Voldemort?
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #12013 üzenetére
Próbáltam, de Q10en nem működött, szájdzsik viszon tökéletes, de az is csak android.. Mireo-t kell letölteni!
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
eventus
veterán
Felmásolod android mappába és apk telepít, puff ennyi
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Backrau
aktív tag
válasz sasa134 #11998 üzenetére
Ugyebár megvolt előzőleg is a wipe. Beállítgattam mindent. Telepíteni akartam a sigiccet, pont úgy ahogy le van írva. Sachesi...android runtime... sigicc és onnantól kezdve semmilyen android alkalmazás nem indult el. Meg a legegyszerűbb szókereső sem. A sachesivel leszedtem a runtime-ot, de utána se történt semmi válozás. Szóval jó lenne feltenni a sigiccet vagy aminek nem említhetjük nevét a 3 betűs navit. Csak nem tudom most milyen módszerrel, nem akarom elk*rni megint a rendszert. Most megy minden, pár droidos progi is. Ötlet erre?
-
MODERÁTOR
válasz kárátékutyá #12003 üzenetére
Ez frankó, mostantól én is mindent így telepítek.
De a Google Drive egyszerűen nem megy.20 éve a Prohardveren
-
kárátékutyá
őstag
válasz Kingfisher79 #12005 üzenetére
deccrájt meg minden, de 'kól gomb van a sötét oldalakon?
-
Kingfisher79
tag
BBM Voice and BBM Channels Now Available for Android and iPhone Customers
New features also include simple file and photo sharing, location sharing, over 100 new emoticons and Dropbox integration for iPhone, Android and BlackBerry Smartphones
The RIMpire fights back!
-
kárátékutyá
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest