- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
-
madmike
őstag
Szia!
Ezt a cpu órajel dolgot én tegnap végigjártam. Annak ellenére,hogy az Edigitalban azt mondják két különböző órajellel kaphatni, csak egy fajta cpu-val létezik a tab. 1,33ghz és 1,86ghz között változik a cpu órajele.
A refurbished sok mindent jelenthet. Garanciában visszavett, majd gyári alkatrészekkel megjavított. De az is lehet, hogy csak csomagolás sérült volt, ezt nem lehet tudni. Viszont ugyanúgy kapsz rá Asus garit, igaz nem 2,hanem csak 1 évet. -
madmike
őstag
válasz
Hawk1979 #742 üzenetére
Asszonykámnak igazából édes mindegy mi van rajta, csak Fb, insta menjen, könyveit tudja olvasni. Szóval annak tudatában, hogy sokan megszívták az Edigitalos tabletek frissítésével inkább hagyom kitkaton. Véletlenül leültetném a tabot egy évig hallgatnám hogy tönkretettem..
Közben hazaért párom és kiderült, hogy az eddig doboz nélkülinek, zacskósnak hitt tabletnek van doboza, egy sima kartondoboz.
-
madmike
őstag
válasz
Motion_Blur #738 üzenetére
Tudom, én is megtaláltam, jól fel is idegesített. Hívtam is menyasszonyomat, hogy vigye vissza és hozza el a dobozosat,mert ugyanaz a kettő, de mondta, hogy neki jó ez. (neki nem fontos, hogy doboza legyen, mint nekem, akinél jönnek mennek a kütyük
)
-
madmike
őstag
válasz
Motion_Blur #736 üzenetére
mindkettő refurbished lett volna, csak az egyikhez adtak volna dobozt, ezt amit megvetettem asszonnyal meg csak puficsomagolásban adták. mindkettő 24.990. A dobozosbol csak fekete volt, a zacskósból meg kék, illetve ezt a cpu órajel dolgot hajtogatta az eladó és ezért esett a választás a zacskósra
-
madmike
őstag
-
madmike
őstag
Asszonykám most volt az Edigitalban megvenni a tabot. Hív, hogy me176cx-ből is két fajta van, gyengébb és erősebb. És most nézem az edigital honlapján, hogy valóban. Ugyanazt a z3745-öt írja, viszont egyikben 1,33GHz-en, a másikban 1,86GHz-en.
Az 1,33-asból lett volna dobozos, az 1,86-osból pedig csak zacskós. Végül az utóbbit hozattam el vele. Van ezek között a cpu frekvenciáján kívül más különbség is? -
madmike
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy me176cx-et. Edigitalnal 25k. Ahogy olvasom, mindegyiknél frissítési gondok vannak. Meg lehet máshol is venni ennyiért? vagy létezik tutira működő frissítési módszer és vegyem meg nyugodtan az Edigitalost?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest