- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sequadon
tag
Valaki tapasztalt olyat, hogy a home gomb nem reagál? A vissza és az alkalmazásváltó tökéletesen működik, a home is érzékeli hogy ráböktem, de nem történik semmi. Alkalmazásból sem lép vissza a főképernyőre, de még a menüből sem. Rendszer a legfrissebb. Újraindítás után jó, de idővel ismét érzéketlenné válik. Találkozott valaki ilyesmivel?
-
Sequadon
tag
Nekem 4.4-en és Lollin is működik, sőt a kapcsolódás gyorsabb és biztosabb most mióta frissítettem. Előtte volt h 3-4 alkalommal újra ki/be kellett kapcsolnom a BT-t és a hangszórót is, mire egymásra találtak. Most a csatlakozás mindig sikerül, csak kegyetlenül szaggat a hang. :/
-
Sequadon
tag
Nekem olyan gondom van az órán kívül (most épp éjfél van
), hogy a bluetooth hangszóró használhatatlan lett mióta frissítettem 5.0-ra. Csatlakozás után elindítom a zenét (spotify, youtube) és szaggatva játsza le. Lassabban és szaggatottan. Lecsatlakozok akkor saját hangszóróján vagy hifire kötve teljesen jó. Valaki tapasztalt ilyet? Akinél van kéznél BT hangszóró kipróbálná?
-
Sequadon
tag
-
Sequadon
tag
Köszi a felvilágosítást. Annyira nem értek hozzá, csak okoskodok.
Gyári beállításokat megcsináltam, köszi a tippeket. Most egészen pörgős lett. Talán még a 4.4-is gyorsabb érzésre. Antutban a factory reset előtt 16K, most 35K. Bár azóta hiába léptem be a google fiókkal, az eddig megjegyzett wifi hálózatok elvesztek. Ezt nem lehet visszahozni?
A kezdeti sokk után így már egészen jól használható. Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
Sequadon
tag
Hát ez botrányos. Böngésző megnyitása, oldal betöltése három perc volt. 3 napja tettem fel a Lollipop-ot, de már megy is vissza a 4.4. 198-al használtam sokáig, 201 csak átutazóban volt rajta. Most a 201 legjobb Kit-Kat verzió? Mire érdemes visszaállni?
-
-
-
Sequadon
tag
Én még nem próbáltam, idő hiányában. Ha valaki kipróbálta az írja meg a tapasztalatát.
-
Sequadon
tag
Nekem tegnap este települt az új verzió
Egyelőre egy helyen vettem észre változást.
A kis kör a memória "erősítés"
ikon körül eddig nem volt. Changelog hol (lesz majd) elérhető?
Akkumulátor nekem eleinte elég harmatos volt, de szerintem csak kellett neki egy pár töltési ciklus, hogy beálljon. Most épp így állok.
-
Sequadon
tag
ASUS Fonepad, de ez is csak 3G.
-
Sequadon
tag
válasz
TheVeracLord #157 üzenetére
-
Sequadon
tag
válasz
Szoszo94 #145 üzenetére
Gondolhatod, h elég passzentos a tok. Nem nagyon fér be más, maximum alufólia. Az alumínium ugye nem mágnesezhető. Talán működhet.
De egyébként f*szom, hogy nekem kell utólag erre megoldást találnom. Nem próbálta ki az aki kitalálta? Vagy ez is egy fícsör, csak én nem tudom értékelni?
EDIT:
Nem működik az alumínium. A magas mágneses permeabilitású anyagok árnyékolnak mágnesesen. Az alumínium mágneses permeabilitása pedig elég közel van a levegőéhez.
Szóval sok sz*rt nem ér.
Ezt a Mu-metal anyagot használják ilyesmikre. De kérdés, ha telerakom árnyékoló anyaggal a tokot, akkor hogy fogok WiFi-t használni.
Nem egyszerű...
-
Sequadon
tag
Tegnap jött meg a tok hozzá.
Nagyon szép, nagyon jó. Érzékeli a képernyő, ha ráhajtom és kikapcsol. Egyelőre nem jöttem rá, hogy csinálja.
Azonban van egy kis hiba is. Ha teljesen hátrahajtom, akkor is érzékeli és kikapcsol a kijelző.
Kissé kellemetlen. Elég kényelmetlen félig kinyitva használni. Valakinek van ötlete, hogy mit lehet tenni?
-
-
Sequadon
tag
Igen, én is próbáltam. OTG működik. MHL viszont nem.
Pedig reménykedtem...
Viszont nekem egy éjjel alatt 70%-ról 37%-ra merült. Valami beállítás lesz a bibi? Látszólag nem ment semmi, nem volt ébren, WiFi sem ment.
-
Sequadon
tag
Köszi srácok!
Játékra használjátok? A cikkben említik a RR3-at, ami nem futott szépen, viszont a fentebb linkelt videón teljesen jónak tűnik.
Fényerőt én is kicsit kevésnek találtam. MM-ban néztem meg élőben, bár ott elég erős a megvilágítás. Hétköznapokban elég?
Tokot milyet használtok hozzá?
Tetszik ez az Intel SoC, elég friss konstrukció, és szerintem van még benne potenciál.
-
Sequadon
tag
Sziasztok!
OTG működik a készüléken (ME173CX)? Külföldi oldalon állítják egyesek, hogy működik, itt viszont a cikkben ennek ellenkezője szerepel.
Valaki írta itt, hogy Windows ha esetleg lesz rá, akkor csak a 16GB-os verzióra fog felmenni. Lesz egyáltalán rá Win, ha nem is gyári megoldással?
Android 5.0 upgrade lesz rá? Ugyancsak itt olvasom, h lesz, de nem találok róla semmi hivatalos infót.
Várható, hogy optimalizációkat követően jobban érezhető lesz az SoC szintetikus tesztekben mutatott előnye?
Most akkor mi van a RR3-al?
Személyes tapasztalatokat meghallgatnék szívesen, WiFi érzékenység, játék, fényerő érdekelne.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest