- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester99
tag
Nemrég csináltam egy factory reset-et majd root-oltam a készüéket,most letöltöttem a rendszerfrissítést de HIBA üzenettel nem rakja azt fel
Ötltek ?
-
manchester99
tag
Rakott már valaki erre a tabra főzött romot,lehetséges egyáltalán ? Ha valami balul sülne el vissza lehet-e varázsolni a gyári rendszert ?PL .:ez működhet ?
-
manchester99
tag
Hello,baj van
frissítettem nincs is nagyobb gond csak megjelent ilyen tenyér jel behajtani tilos táblával és egy nem tudom mi ez ? kettő el sem tudom tüntetni
Valaki ?
-
manchester99
tag
2 hét használat után jöttem rá hogy ebben a cuccban nincs motor ami miatt ugye rezeg gépelésnél vagy a játék efekteknél ?!
-
manchester99
tag
Nekem lollipoppal sincs semmi gondom se a gps-el se azzal hogy lassú lenne vagy nagyon merülne.Ami a kérdésem tud valaki linkelni valami programot vagy leírást amivel lehetne rootolni ezt a tabot ?
-
manchester99
tag
Valóban ennyire rossz a lollipop rendszer ezen a tabon pedig minden nap elgondolkodom rajta hogy felfrissítem kitkatről és ha télleg ilyem rossz akkor tud róla az Asus és fogják javíttani ?
-
manchester99
tag
Egy hete vagyok a gazdája egy ilyen tabletnek azóta két frissítést is ráengedtem a lollipopot még nem mivel olvastam a tapasztalatokat ami a kérdésem lenne másnak is ennyire melegszik a hátoldala a kamera környékén 10-15perc sima netezés után(közben) ? Ill. valahogy a whastapp nevű alkalmazást fel lehet rakni rá ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BIOS topic
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest