- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
McPie
tag
Köszi. Nem kevés izgalmak után de sikerült manuálisan frissíteni.
1, firmware felmásolva a gyökérkönyvtárba
2, usb kábel eltávolítva, tablet egyből jelzi, hogy van frissítés
3, kicsomagolja-updateli
4, reboot és homokóra.... (izgalom a tetőfokán)
5, optimizing apps
6, műűűködiiiik!Megjegyzem az OTA frissítés 36 MB-ot írt ki méretre, a manuális frissítésre letöltött firmware viszont 811 MB (zippelve)
-
Raruh
tag
Üdv!
[Itt] az általam írt szösszenet a telepítés menetéről! Szintén me176cx Edigitalos vásárlás volt, 2 frissítéssel be is fürödtem, ennél már okosabban csináltam, és manuálban frissítettem.
[Innen] kell leszedned a firmware-t, figyelj az SKU-ra, valószínűle neked is WW kell, de a dobozon az OS után fel is van tüntetve (Pl.: Android WW)
Valamint azt is figyeld, hogy neked mivel 4.x van, így KK to L verziót kell nézned. Én a .33-as végűt telepítettem, majd azt már OTA-n keresztül gond nélkül tudtam frissíteni tegnap, a napokban megjelent .36-os firmware-ra.Sok sikert!
-
madmike
őstag
-
bulbaa
tag
Nekem is Edigitalos van és úgy tudtam frissíteni hogy a gépen belüli lehetőséget elutasítottam és az Asus weboldaláról letöltöttem a csomagot és usb-n átmásoltam, aztán install. Ha neked esetleg nem jönne be akkor gariztatás....Asusnál elég flottul megy és ahogy újabban olvastam ott helyben lollipopot raknak rá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kedvező árú táblagépet teszteltünk le, amely 64 bites Intel rendszerchippel kíván az alsó-középkategóriának odapirítani.
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest