- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
McPie
tag
Köszi. Nem kevés izgalmak után de sikerült manuálisan frissíteni.
1, firmware felmásolva a gyökérkönyvtárba
2, usb kábel eltávolítva, tablet egyből jelzi, hogy van frissítés
3, kicsomagolja-updateli
4, reboot és homokóra.... (izgalom a tetőfokán)
5, optimizing apps
6, műűűködiiiik!Megjegyzem az OTA frissítés 36 MB-ot írt ki méretre, a manuális frissítésre letöltött firmware viszont 811 MB (zippelve)
-
Raruh
tag
Üdv!
[Itt] az általam írt szösszenet a telepítés menetéről! Szintén me176cx Edigitalos vásárlás volt, 2 frissítéssel be is fürödtem, ennél már okosabban csináltam, és manuálban frissítettem.
[Innen] kell leszedned a firmware-t, figyelj az SKU-ra, valószínűle neked is WW kell, de a dobozon az OS után fel is van tüntetve (Pl.: Android WW)
Valamint azt is figyeld, hogy neked mivel 4.x van, így KK to L verziót kell nézned. Én a .33-as végűt telepítettem, majd azt már OTA-n keresztül gond nélkül tudtam frissíteni tegnap, a napokban megjelent .36-os firmware-ra.Sok sikert!
-
madmike
őstag
-
bulbaa
tag
Nekem is Edigitalos van és úgy tudtam frissíteni hogy a gépen belüli lehetőséget elutasítottam és az Asus weboldaláról letöltöttem a csomagot és usb-n átmásoltam, aztán install. Ha neked esetleg nem jönne be akkor gariztatás....Asusnál elég flottul megy és ahogy újabban olvastam ott helyben lollipopot raknak rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- VR topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kés topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest