- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
1egaly
aktív tag
válasz
Sequadon #627 üzenetére
Próbáld ezt,akkor működik-e???
Pl.: backbutton
-
gombasm
aktív tag
válasz
Sequadon #403 üzenetére
Hát én még soha nem használtam BT -t a táblagépemen, most le akartam ellenőrizni a hangszórós hibát, erre a BT be sem kapcsolható
.
Átváltom a kapcsolót és magától visszaugrik kikapcsolt állapotba, ilyet még soha nem láttam...!
Valakinek van hasonló gondja a hardwerrel?
-
ot93
senior tag
válasz
Sequadon #395 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Nekem készenlétben is valami rendszeresen felébreszti és így elég gyorsan merül. Gps nincs bekapcsolva, wifi igen, továbbá a fényerő kb. 3/4-en van és az energiatakarékos ki van kapcsolva. Próbáltam már mindegyik energiatakarékos móddal, de mindig felébreszti valami rendszeresen. Ha sokat van készenléteben, akkor odáig fajul a dolog, hogy az többet eszik mint a képernyő bekapcsolva töltött ideje. Az energiafelhasználási táblázatban először a "Google Címtár szinkronizálása"-t írta, hogy sokat használ bár mostanában már az sem írja... Mindenesetre 3-3,5 óráig szokta bírni a korábbi ~5h helyett...
-
khalox
őstag
válasz
Sequadon #386 üzenetére
Aki megpróbálta, annak tudtommal nem sikerült. Ha jól értettem, akkor az a probléma, hogy az új, UEFI-re épülő bootloader-t nem lehet felülírni már a régivel, emiatt hiába írod vissza a régi rendszer ZIP-jét, azt a részt érintetlenül hagyja, így az eszköz nem bootol be. (Pontosabban nem csak a régivel nem lehet felülírni, hanem úgy tűnik, hogy a korlátozott fastboot módban semmivel sem, a megfelelő parancs szépen lefut, de konkrétan nem történik semmi) Ez az út az eszköz felől lezárva.
A régi flashelő eszközökkel ADB-n keresztül ugyancsak nem lehet hozzányúlni, a megfelelő kulcsok birtokában csak a gyártó tudja.
Marad a hardverflash, de az meg ugye nincsen minden bokorban....Ennek ellenére a gyári visszaállítás segíthet orvosolni a problémák egy részét, többen írták, hogy jobb lett tőle.
-
-
TheVeracLord
csendes tag
válasz
Sequadon #144 üzenetére
Üdv!
Annál az előző generációs gépnék amit használok (memo pad hd 7/me173x) az Asus egyéni beállítás menüpont alatt lehetett ki-, illetve bekapcsolni a kijelző lezárását a tok (jelen esetben Transcover) lecsukása után a Transcover engedélyezése rész bepipálásával. Nem tudom, hogy az újabb gépnél is ez így van-e... Feltehetőleg máshogy van elnevezve ez a funkció, így ennél pontosabbat nem tudok mondani...Remélem, valamennyire azért tudtam segítséget nyújtani
-
R19
senior tag
válasz
Sequadon #142 üzenetére
Van egy pici mágnes a fedélben és ez kapcsolja ki-be a kijelzőt.
Amennyiben ezt a beállításokban nem tudod, vagy nem akarod letiltani, akkor teljesen hátrahajtott fedélnél kapcsold be kézzel a tabot.
Kipróbálni nem tudom, mert nekem a kistesó - (ME70C) - van egyenlőre tok nélkül.Jobb ötletem nincs, remélem működni fog.
-
R19
senior tag
válasz
Sequadon #128 üzenetére
Az energia takarékossági beállításoknál ráböksz a 3 pöttyre és ott meglátod hogy mi használta, ébresztette, tartotta ébren a tabot.
Valami tuti nem hagyta deep sleep-be menni, mert nekem kikapcsolt wifivel kb. 18 óra alatt alvó állapotban csak 2%-ot merült. ( ME70C )
Greenify-t használok a háttérben feleslegesen futkosó, "akku zabáló" appok hibernálására. Működik root nélkül is csak nem automatikusan.
Kirakod a widgetjét és arra rátapizva hibernálja a listában lévő appokat. -
D013
aktív tag
válasz
Sequadon #117 üzenetére
A prociban van tartalék még az biztos, a legújabb antutu-val (optimalizálták 64bit-re) már 33k fölött teljesít. Ezzel lenyomta a telefonomban lévő MTK6592-est, ami 32k-nál megállt
Bár a Mali-450 a 3D-s tesztekben megeszi még az Intel GPU-ját, de ez főként optimalizáció hiány szerintem. Szerintem a Lollipop jönni fog, mivel a proci 64 bites, szinte adja magát. Win 8.1-ről nem találtam semmit, szerintem arra nem érdemes várni...
Játék: Order & Chaos tökéletesen megy, Baldur's Gate Enhanced edition is. Több játékot egyenlőre nem teszteltem. Ami nem tetszik: eléggé melegszik, ahogy a tesztben is írták
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest