- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Red B
tag
Nálam is nagyon merült,söt melegedett is annyira,hogy volt,hogy kikapcsolt.
Elküldtem szervíz,teljes alaplap csere(másodjára),most újabb teszt kezdődik.
Kíváncsi vagyok,hogy hányadik szervíz után lesz teljes csere,mert nem gondolom,hogy ez megéri az Asus-nak. -
Red B
tag
Nekem a frissítés ota nem hogy gyorsabban merül hanem megnégyszerezödött a készlenléti idő,söt egyenlőre mindenféle akadás is megszünt.
-
Red B
tag
válasz
kkdesign #471 üzenetére
Szia!
Nekem pontosan 2 hét alatt fordult meg futárszolgálattal.
Komplett alaplapot cseréltek és 4.4 volt rajta,de én azóta frissítettem sajnos 5.0-ra,mert egy idő után meguntam,hogy figyelmeztett,kár volt.
Sajnos nagyot csalodtam ebben a tabletben azóta,de hátha egyszer lesz majd egy használható szoftver hozzá. -
Red B
tag
Tudna nekem segíteni ezzel az óra csúszással kapcsolatban?
Újrainditás után jó és pár perc múlva már csuszik is,annyira,hogy a játékok fagynak.
Factory reset segíthet? -
Red B
tag
Azt tapasztaltam a minap,hogy FR után a fölösleges appok eltávolítása után előjött újra az óra csúszás és a gps hiba,aztán lemerültem és újraindítás után visszaálltak az appok és láss csodát minden rendbe jött.
Asszem ezek után hagyom öket eldugva egy mappában,ha ettől jó lesz. -
Red B
tag
Nekem az alapvető problémám az 5.0-val,hogy a gps nem nagyon vagy alig talál jelet,ami nekem nagyon fontos,mert sokat használom.
-
Red B
tag
Hát a fórumban leirt hibák miatt elküldtem szervizbe,ahol adatlapot cseréltek és visszarakták a 4.4.2.
Most egyenlőre maradok annál. -
Red B
tag
Én írtam az Asus Magyarországnak a problémákkal kapcsolatban és azt a választ kaptam,hogy csináljak egy factory resetet,ami azért vicces,mert én frissítés elött és után is megcsináltam és mégis fent állnak a hibák.
-
Red B
tag
Nálatok jelentkezett olyan,hogy mióta 5.0-ra frissítettem,azóta random modon lefagy játék közben és újraindul?
Előtte és utána is volt factory reset. -
Red B
tag
Én anno 37-ért vettem a Rádióimnál,bár most úgy látom kicsit drágább a 16gb-os.
Azóta is nagy megelégedéssel használom,szerintem fakónak egyáltalán nem mondható a kijelző,sőt megfelelő fényezőnél a nap sem zavar,mert én gps-re is ezt használom.
Rezgőmozgást nincs benne,az akadás néha előfordul,de elenyésző. -
Red B
tag
3.2.23.199 rendszer frissítés étkezett ME176 CX-re!
-
Red B
tag
Nekem is megjött,ME176 CX-re,nincs egészen 73 mb.
-
Red B
tag
Tudna nekem abban segiteni valaki,hogy milyen media lejátszót szedjek le ami ME176CX-en a mkv-s ac3 hangal lévö videot viszi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest