- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R19
senior tag
Maximálisan egyetértek veled. Sajnos meggondolatlanul frissítettem 5.0-ra (ME70C), nagy hiba volt.
A 4.4.2 minden téren sokkal jobban teljesített. A Lollipop 5.0, 5.0x verzióiban rengeteg bug van, az 5.1 már sokkal jobb, de kétlem hogy az Asus valaha is kiadja ezt a frissítést. -
R19
senior tag
válasz
Norbii87 #653 üzenetére
Nekem az ME70C magasan a KitKat 4.4.2-vel volt a legjobb. Sajnos engedtem 5.0-ra frissülni, nagy hiba volt!
Azóta úgy működik mint a mesében, hol jól (ritkán) és leginkább hol nem jól. Már próbáltam factory reset utáni újra telepítést, ez sem segített.
Szívesen visszatérnék a 4.4.2-re, de egyenlőre nem tudom hogyan.
A Lollipopban vannak jó elképzelések, de 5.1-es verzió alatt szerintem felejtős mert sok benne a hiba. -
R19
senior tag
-
R19
senior tag
ÉN egy ME70C-t használok.
Ezekre a dolgokra amit írtál szerintem teljesen jó. Kicsit tartottam a 3200 mAh-s akksitól, de kellemesen csalódtam. Konkrét üzemidőt nem tudok írni, de a 4.4.2-es ROM jól teljesített ezen a téren is.Sajnos letöltöttem az 5.0 LP verziót, nagy hiba volt!! Azóta elég labilisan működik, ez igaz a sebességére és az akksi időre is.
-
R19
senior tag
Jópár akadozós, rejtélyesen gyorsan lemerülős ciklus után végre úgy működik az ME70C ahogy az elvárható tőle.
Jelenleg simán hozza a 4.4.2 szintjét sebességben, akksi időben egyaránt, remélem ez így is marad.
Halvány gőzöm nincs hogy mitől van ez a nagy változás, a gyakori akksi töltéseken kívül semmit nem tettem, csak reménykedtem hogy mielőbb megoldódnak a fent említett problémák. -
R19
senior tag
Sajnos én is engedtem 5.0-ra frissíteni (ME70C), bár ne tettem volna.
A 4.4.2 fényévekkel jobb volt ettől a bug halmaztól. Visszatérnék rá ha tudnék, de sehol nem találtam megoldást. Ha valaki ismer ilyen lehetőséget tegye közkinccsé. -
R19
senior tag
válasz
Sequadon #142 üzenetére
Van egy pici mágnes a fedélben és ez kapcsolja ki-be a kijelzőt.
Amennyiben ezt a beállításokban nem tudod, vagy nem akarod letiltani, akkor teljesen hátrahajtott fedélnél kapcsold be kézzel a tabot.
Kipróbálni nem tudom, mert nekem a kistesó - (ME70C) - van egyenlőre tok nélkül.Jobb ötletem nincs, remélem működni fog.
-
R19
senior tag
válasz
Sequadon #128 üzenetére
Az energia takarékossági beállításoknál ráböksz a 3 pöttyre és ott meglátod hogy mi használta, ébresztette, tartotta ébren a tabot.
Valami tuti nem hagyta deep sleep-be menni, mert nekem kikapcsolt wifivel kb. 18 óra alatt alvó állapotban csak 2%-ot merült. ( ME70C )
Greenify-t használok a háttérben feleslegesen futkosó, "akku zabáló" appok hibernálására. Működik root nélkül is csak nem automatikusan.
Kirakod a widgetjét és arra rátapizva hibernálja a listában lévő appokat. -
R19
senior tag
Az ME176C-re való tok ugye tökéletesen passzol az ME70C-re is. ( tudom a nagy tesón a hangszóró nyílás hátul van )
Konkrétan ezt néztem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest