- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? MEE70C-hez mi a működő root-olás menete? Illetve könnyű-e unroot-olni, ha valami miatt garanciális szervizre lenne esetleg szükség, vagy bármi ilyesmi.
Nem lesz más szívás, ha marad a root? Frissíteni nem szeretném mostanság úgysem, mert az utolsó 4.4.2 van rajta, amivel még eléggé nagy a tárhely. Tehát ez van nekem, erre szeretnék rootot: WW_V11.2.3.33. Üdv. -
Imike_80
aktív tag
válasz
Turbobacsi #685 üzenetére
Szia!
Ez a leírás 100%-os volt. Köszönöm!
Megcsináltam a telepítést, feltettem a 4.4.2 legelső verzióját, majd utána a legutolsót. Most egyelőre hagyom így azt hiszem, várok még a Lollival, hátha tényleg kijön rá egy kiforrott 5.1, vagy akár annál is frisebb.
Megjegyzés: kb. 15-20 Androidos eszközzel legalább volt már dolgom, amiket frissíteni kellett, amilyen egyszerűen ezt a kis Asus MemoPad-ot frissíteni lehet, még talán nem is találkoztam. Korrekt kis cucc ez ennyiért, na. Majd figyelem az akksiidőt, ilyesmit. De ha beválik, hagyom a 4.4.2-t. Mégegyszer köszi!!
@ (#688) Joe.36: Köszi neked is. Nem is mentem tovább, maradok 4.4.2-n egyelőre. Frissítésbe nem bukott bele!@ (#694) ForgoLajos: Ez lesz a te topicod szerintem: HD7
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Azt hiszem megtaláltam a készülékemhez való topicot, nekem is Refurbished Me70C van, legalábbis az Edigital szerint 2 magos, Intel Z2520-as procival szerelt kütyü. Én ezt elhiszem, hogy így van, de nekem Antutu tesztprogi 4 magos, 1,2 Ghz-es procit írt. Még a magokat is kiírta egyesével, melyik milyen frekvencián megy. Minden más egyezik az Edigital oldalon írtakkal (kivéve, hogy VAN benne GPS, amit a honlapjuk nem tűntet fel).
A Tablet maga azt írja, hogy K01A a típusa. Erre viszont ME 70CX-et hozott az Asus hivatalos oldala. Azért kérdezem ezeket, mert nem tudom milyen firmware-t lehet rárakni. Asus honlapja szerint ezek a firmware-ek rakhatók rá.
Illetve itt jön a másik kérdés is, hogy van-e értelme? Most Android 4.3 van rajta. Nem nagyon laktam még be, éppen ezért is akartam kérdezni, hogy van-e rá valami jó kis ROM. Jelenleg nincs gond a 4.3-mal, de nekem is gyakran jelentkezik a Play szolgáltatások leállt hibaüzenet... Alapvetően Offline navira szeretném használni, Illetve lehet, hogy a gyerkőc néz majd rajta mesét a hátsó ülésen. De azért csak érdekelne, van-e rá stabil Lollipop.@ (#683) Joe.36: Mit jelent az, hogy "az Edigitálos daraboknál van frissítési hiba"?
Valahogy ki tudom küszöbölni? Melyik frissítésről melyikre vált rosszul? Egyből fel lehet túrni a legfrisebbet, vagy itt is van 6-8 köztes verzió, mire eléri a végén a legfrissebbet? És mi van, ha belebukik a frissítésbe? Mert tényleg nem szeretném visszavinni emiatt. Jó lenne, ha maradna.@ (#676) Turbobacsi: Légy szíves kifejtenéd bővebben a frissítés menetét a kedvünkért!?
1: Honnan szedted le, melyik fájlt?
2: Mik voltak a frissítés lépései? (driverek, kábel mikor dug rá, milyen állapotban, ilyenek)
3: Nyomtál-e előtte-utána gyári beállítások visszaállítását?És várom a tapasztalatokat, hogy kinek melyik Android verzió hogyan vált be!?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autodesk - Revit
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Windows 11
- Kés topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest