- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raruh
tag
válasz
manchester99 #801 üzenetére
Harakiri. Próbáld unrootolni, hátha megbocsájtja neked eme tévedésed. Véleményem szerint butaság rootolni egy olyan készüléket, amihez nincs semmilyen firmware cserélgető szoftver, és downgradelni sem lehet alapból.
-
Raruh
tag
Üdv!
[Itt] az általam írt szösszenet a telepítés menetéről! Szintén me176cx Edigitalos vásárlás volt, 2 frissítéssel be is fürödtem, ennél már okosabban csináltam, és manuálban frissítettem.
[Innen] kell leszedned a firmware-t, figyelj az SKU-ra, valószínűle neked is WW kell, de a dobozon az OS után fel is van tüntetve (Pl.: Android WW)
Valamint azt is figyeld, hogy neked mivel 4.x van, így KK to L verziót kell nézned. Én a .33-as végűt telepítettem, majd azt már OTA-n keresztül gond nélkül tudtam frissíteni tegnap, a napokban megjelent .36-os firmware-ra.Sok sikert!
-
Raruh
tag
válasz
sfbalazs #792 üzenetére
Milyen rendszered van most? 5.0 alatt biztosan van ilyen beállítás, méghzzá Beállítások -> ASUS egyéni beállítások -> ASUS cover engedélyezése
Az új frissítésre én is kíváncsi lennék, várom a véleményeket, aki feltette. Illetve van itt olyan, aki edigitalból vásárolt refurbished me176cx-re manuálisan tette fel a lollit, és úgy küldte rá most az új OTA-n érkezett frissítést? Én nem mertem leokézni, a gyanúsan pici méret miatt -
Raruh
tag
A Fonepad processzora csak 2 magos, én ezért vetettem el. Nameg mégis 16 vs 8 GB
A frissítéssel pedig nincs gond ME176CX-en, csak fel kell másolni sd-re, és onnan felmegy gond nélkül.
[Itt leírtam] -
Raruh
tag
Nekem a messengerrel nincsenek gondok. Ellenben a NFS No Limit rakoncátlankodik.. ugyan az a pálya hol megy gond nélkül, hol el sem indul, és kicrashel a játék. Nomeg az utóbbi időben 2-3 óra játék után gondolom a túlmelegedés miatt újraindul a tablet. Bár érdekes mód valamelyik reggel egy fél órás yt videó is ezt az effektust hozta elő nála..
Minden esetre a wipe cache, és wipe /restore factory data nekem enyhítette a gondjaim.
Már csak azt kéne kipróbálni, hogy egy esetleges rootolás, és fölösleges appok törlése(nem pedig csak letiltása) sokat dobna-e a teljesítményen!
-
Raruh
tag
Sikeresen feltelepült az edigitalos gépemre az 5.0, köszönet a segítségért kkdesign kollégának.
Tényleg piszok egyszerű volt felrakni, nem tudom miért riogatják a népet, ahelyett, hogy elmagyaráznák nekik, mit is kell csinálni.
Csak le kell szedni az me176c-hez tartozó firmwaret/a megfelelő SKU nagyon fontos/, majd azt a telefon gyökérkönyvtárjába másolni USB-n keresztül. Ezek után a kábelt eltávolítva rögvest jelez is a készülék, hogy új frissítés érhető el, mégpedig amit feldobtunk a készülékre.
Kis várakozás után (kb negyed óra mire mindent lefrissít) megjelenik a várva-várt Nyalókánk.Tanács: Többen is írták már, és én is csak meg tudom erősíteni, hogy új rendszer telepítése után legalább 1 factory wipe-ot engedjünk rá a készülékünkre, hogy semmi ne zavarhassa meg az előző rendszerből. (Bár három a magyar igazság, talán elég egyet is vérehajtani
)
Tapaszalatok: A háttértárból valóban több helyet foglal el a lolli, lévén kifejlettebb rendszerről beszélünk mint a kk, így ne is csodálkozunk, ugyanakkor rengeteg újítást is hoz (nem ideértve a sok felesleges alkalmazást, amit ajánlott letiltani/eltávolítani), ezek közül személyes kedvencem a gyorselérési sávba épített memória pucoló. Így felesleges külön programot fenntartani a tisztításra (Igényesebbeknek egy 1 tap cache cleaner elég mellé). Az akkuidő is helyrejött a factory reset után, így arra sem panaszkodhatunk. Később szolgálok még bővebb adatokkal erről.
Teljesítmény tekintetében mindenképpen növekedett a tablet, sokkal simábban fut, zökkenőmentesek az animációk, és a pár másodperces gondolkodási idők is eltűntnek látszanak számomra. Bár antutuval nem tudom letesztelni, mindenképpen érezhető a teljesítményjavulás. A memóriából is több használható ki,talán ennek is köszönhetjük a pörgős működést.
Üdv.
-
Raruh
tag
Visszavittem a boltba, természetesen kicserélték. Adtak egy másik feketét, azt le is frissítették a boltban, ugyan ez a hiba jelentkezett. Végül egy kéket hoztam el, aminek alapból 5.0 volt telepítve, most ezt emésztgetem. Sajnos nem egyezik teljesen a két készülék, a feketének volt egy stílusos fém kerete, illetve a hátlapja gumírozott(vagy hatású) volt, íg nekem jobban bejött. Eldől, hogy a kövtkező két napban mit produkál a ketyere.
Vásárolt egyébként valaki az edigitaltól feketét, úgy hogy felment rá az 5.0? Érdekelne, mert ha volt ilyen, akkor visszamegyek, és végigpróbáltatom mindet frissíteni, amíg nem találk egyet, ami jó.Üdv: Raruh
-
Raruh
tag
Igazából még ki sem tudtam próbálni a tabletet. Wifi be, új frissítés elérhető, reboot, aztán ennyi.
Későn olvastam a fórumot .viszont hivatkozva arra, hogy 3 napon belül vagyok, kötelesek kicserélni ugye? Nem szeretnék akár 1 hetet várni a szervízre, vagy bármi. Nem azért vásároltam a készüléket, hogy ők babráljanak vele, egyszerűen nem értem, miért adnak ki így egy frissítést, vagy miért teszik egyáltalán elérhetővé ezen az eszközön?...
-
Raruh
tag
Üdv. A mai napon én is gazdagabb lettem egy MeMO Pad 7 ME176CX Refurbished cuccal az edigital jóvoltából. Sajnos utólag lettem okos, és én is belefutottam a frissítéses hibába. Így folyamatosan csak a háttérvilágítás megy a tabon.. Valaki tud esetleg azóta megoldást dologra, vagy teljesen fölösleges, inkább cseréltessem ki? Csomagpontra kértem a szállítást, így ha minden igaz, megillet a 14 napos elállási jog(?).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest