- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
Szerintem már sehol
A Lenovo A7-10 hasonló.
-
kkdesign
senior tag
Rootolást Ő mutatta nekem is, ez ügyben nála kopogtass, szemelyes uzenetet nem adok ki, kerdezd tole, szerintem szivesen leirja/masolja neked is!
Jelenleg nekem nincs rootolva mert a 33as végű frissitessel enged sok progit torolni/jegelni, így most nekem nem kell root.
Tarhelyileg ha hanyag vagyok akkor 700mb hely marad, ha nem vagyok hanyag akkor 1,2-3 ugy, hogy a szamomra fontos appok fennvannak. Eddig sz@rabb volt a helyzet 5.0-n de ez elviselhető nekem. -
bulbaa
tag
Hali
1 Igen ezt a verziót töltöttem le, de azért lecsekkold az éppen aktuális androidot ami a tableten van.
4 erre vonatkozólag nincs sok tapasztalatom, mert eléggé új volt a tablet és keveset is volt előtte használva, ráadásul ez az első android eszközöm. Elég halvány emlékeim vannak a 4.4-ről de mintha valamelyest több lett volna a szabad hely. Lollipoppal 11/16 GB van mínusz az appok.
5 Nem tapasztaltam semmi ilyet
-
gombasm
aktív tag
A garanciám még másfél évig él, idén májusban vettem a tabletet.
Volt már szervizben is, az október 23 -ai héten, mert HW hibái voltak: nem működött a BT és a GPS sem látott holdakat. 2 nap alatt, alaplapcserével megoldották a Cordonnál - igen profin és gyorsan!
(Hétfőn vitte el a GLS, csütörtökön 10 -kor már a kezemben volt - nem pesti vagyok, szóval ennél gyorsabban nem igazán lehet megoldani egy javítást.)
Azóta jó a tablet, azonnal talál műholdat és a BT is frankó.
Mielőtt elvitte volna a szerviz, csináltam egy unroot -ot a linkelt programmal és utána egy factory reset -et, így adtam át nekik. Ők a 4.4 -es rendszerrel küldték vissza, amit azonnal firssítettem (két lépésben), így most a .33 végű sw van fenn - tökéletes! Az üzemidő is frankó, jobb, mint előtte bármikor és minden működik. Annyit változtattam csak, hogy a gyári helyett a Nova launchert használom, így kicsit gyorsabbnak is tűnik a működése.
Szóval semmi para a root -tól, ha észen vagy nem lesz gond a garanciával!
(Én a Titanium Bacup fizetős verziójával a sok felesleges, általam nem használt Asus alkalmazást lefagyasztottam, hogy ne fogják le a gépet. Kitörölni nem lehet őket, mert újra visszajönnek, így muszáj a root a Titanium miatt.)
-
kkdesign
senior tag
Remélem nemgond ha én is válaszolok némelyik kérdésre
Manuális installt tudsz a honlapon lévő romoknál úgy csinálni, hogy SD kártya főkönyvtárába bemásolod, meghagyod érintetlenül a nevét, és amikor lehúzod a gépről pittyen hogy frissítés elérhető. Lehet több próbálkozás kell, de nekem így frissített! Nem ugyanez volt a konkrét eset ami nálad, de hasonló
remélem segítettem.
rootolt állapotban semmiképp se frissítsd, mert bootloopba kerül az eszköz, és azt kemény dió megoldani.
nekem volt a szervizbe a készülék, a Cordonban, rootoltam előtte, aztán unrootoltam is és úgy lett elküldve. Itt egy másik készülék fórumán olvastam olyant, hogy látják ha már rootolta az ember, de jogilag fárasztóbb szórakozni a garanciamegvonással mint figyelmenkívül hagyni az egészet, ezért általában figyelmenkívükl hagyják. Nekem sem szóltak érte. De elvileg garancia ideje alatt nem szabad rootolni! Dönts saját belátásod szerint.
-
kkdesign
senior tag
Azt kell mondjam, hogy rengeteget foglal
.
De nálam most a legújabb frisstéssel (.33as végű), olyan 900MB-és 1,3 GB között mozog a szabad helyem, eddig ez nálam jóval rosszabb volt, hogy úgymondjam, kikellett használjam a Clean Master adta lehetőségeket
(8GB-os verzióm van a táblagépből)
Most ezzel a frissítéssel, factory reset után egész korrekt lett újra a táblagép(vééééégre), bár én Launchert lecseréltem, mert jobban muzsikált a Nova Launcher az előző frissítéssel, és én annál ragadtam, igaz nincsenek Live ikonok, dehát valamit valamiért -
kkdesign
senior tag
nézd át a frissítések pontos neveit, és asszerint engedj frissíteni a táblagépnek, vagy manuálban keresd meg a romokat hozzá, amikről aztán frissítesz.
Nekem tetszett a 4.4es rom legutolsó állapota, csak annyi hogy pattogott a hangszóró, de ez lollipop alatt nem jelentkezik. Aztán az, hogy az utolsó az 4.4.4-e vagy csak 4.4.2, arra nem emlékszem, de ha 4.4.2, akkor ezen a táblagépen legálisan nem fogsz tudni 4.4.4re menni, mert a kövi frissítés az 5.0.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Mini-ITX
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Xbox Series X|S
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest