- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
válasz
Imike_80 #700 üzenetére
Igen az sajnos, az első 5.0 amit kiadtak rá szó szerint használhatatlan volt !!!!... jött nagy nehezen egy javítás de ez sem az igazi sajnos, én mindent leszedtem amit csak lehetett, átraktam Sd-re stb... Nincs fent sok minden de alig van kb 1.3 Gb helyem...
ot93
Igen, de félek nem fogják, van egy Zenfone 2 is nekem, arra az 5.0 ra kijött vagy 6-7 nagy frissítés, javítás, azt az ágat nagyon nyomják...
Tudom nem lehet a kettőt össze hasonlítani, hát tényleg nem lehet... szó szerint... ha lehet már csak azt használom...
Ezt film nézésre szoktam... -
Debilon
addikt
válasz
Imike_80 #700 üzenetére
hát ja, a rendszerpartíción 500-700 MB közötti szabad hellyel küzdök (sygic a térképeket ide pakolja ami nálam 350 Mb körüli tárhelyet visz el).. mellette meg a rendszer számára fenntartott-on van 3,5GB szabad minimum, semmi nem használja látszólag
root-al gondolom lenne erre megoldás, de nem is kerestem, hogy lehetne..
-
khalox
őstag
válasz
Imike_80 #700 üzenetére
Ha csak 8GB a háttér, akkor nem szenvednék az 5.0-val. Hiába a root + link2SD Pro, a telepítés letöltés első körben mindenhogyan a belső tárhelyre megy, ahonnét átkerül az alkalmazás az SD kártyára. (Ennek egyébként nem kellene így lennie, de az alkalmazások fejlesztőinek nem sürgős az új funkciók használata, mert akkor nem lesz jó a régi rendszereken.)
Én nem bántam meg, hogy megálltam a legutolsó 4.4-es rendszeren. Semmi probléma nincs vele. Azt gondolom, nem is fogom frissíteni, mert jobb nem lesz.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Imike_80 #684 üzenetére
Hello: nekem se ment az OTA, mindig vmi szerver elérési baja volt.
Leszedtem egy weboldalról a CX és egy másikról C FW-t: teljesen ugyanaz.
Viszont a 4.3-ra az utolsó, az 5.0 nem ment fel.
Így oldottam meg: előbb a 4.4.2-es zip-et tettem rá a gépre, frissítés, majd az 5.0-t, frissítés.
Minden frankón működik.
Így frissítettem: rádugtam a kábellel a PC-re, a tab-ra (főkönyvtárba) rámásoltam a ZIP-et, lehuztam a kábelt, utána egyből jelezte az értesítősávban, hogy talált egy frissítést. Rábök, restart, frissítés, indítás, minden oké.
Ezt játszottam el ugye 2x. Semmilyen gyári visszaállítást nem csináltam. Igaz a teljesen új gépre frissítettem rá.
Itt van az FW:
először ezt tettem fel: ASUS MeMO Pad 7(ME70C) Software Image Version:V11.2.3.18.2 For WW SKU only.
ez a 4.4.2
aztán ezt: ASUS MeMO Pad 7(ME70C) Software Image Version: WW_V12.8.1.41 (Android L) For WW SKU only
ez az 5.0innen: [link]
(ami fontos: a WW jelölésű FW jó csak, meg kell nézni 3x is!)
Remélem az 5.1 is elkészül!
érdekes de itt: [link]
a CX-eset 4magosnak írják, a kamera is más, mint itt a C-t: [link]
Pedig a proci mindkettőben intel z2520Itt van leírás az auto és a manual update-ről: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Androidos tablet topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest