- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sangean
csendes tag
FYI - spontan restart, belassulas, akku merules
Lollipop-on mar nagyon irritalo volt a gyakori spontan restart es belassulas, az ember legszivesebben kivagta volna a tabletet az ablakon.
Van modszer a KitKat visszarakasara. Ket keszuleken vissza is tudtam rakni a KitKatot.
Erdemes meg a Titanium Backup programmal lefagyasztani a bloatware programokat, hogy ne terheljek a szukos 1GB-os memoriat es CPU-t. En tobb mint 100 programot fagyasztottam le.
Akksi merules ellen meg erdemes feltenni a Deep Sleep Battery Saver progit, amit ha alvo modba raksz akkor kepernyo kikapcsolaskor mely alvasba rakja a tabletet, igy 1% alatt van az orankenti merules.Igy teljesen megujultak a tabletek, megszuntek a spontan restart-ok és fürge lett az eszköz!
https://forum.xda-developers.com/memo-pad-7/general/root-asus-memo-pad-176-lollipop-33-t3271207
https://forum.xda-developers.com/memo-pad-7/general/how-to-rollback-lollipop-to-kitkat-t3422498 a 4-es bejegyzes alapjan.Udv!
-
sangean
csendes tag
HI!
Ha lenne ra egyszeru modszer (bonyolult/kozkazatos van) akkor visszaraknam a 4.4-et. A KitKat villamgyors volt nekem es nem voltak ujraindulasok.
5.0-val nekem is gyakran van ujraindulas es nem azert mert csak 1GB RAM van benne. Siman a beallitas menuben valo maszkalaskor vagy levelezeskor is dobott mar hatast. Ezekhez nem kell sok memoria. Egyszeruen az ASUS 5.0-ja sokkal nehezkesebb lett mint a 4.4 volt.
Akku ido 4.4-en es 5.0-n is rendben van nalam.Udv!
-
sangean
csendes tag
How to rollback from Lollipop to KitKat (ME176C/CX)
http://forum.xda-developers.com/memo-pad-7/general/how-to-rollback-lollipop-to-kitkat-t3422498
-
sangean
csendes tag
- ME176CX-ben ki lehet valahogy cserelni vagy boviteni a RAM-ot 1GB-rol 2GB-ra?
- Az alabbi linkek azt allitjak, hogy lehet custom rom-ot rakni a tabletre tovabba hogy mar kezd elerheto lenni a Marshmellow (6.0) erre a tabletre. Ezek kamu linkek/infok?
http://romduos.xyz/firmware-upgrade-6-0-1-marshmallow-for-asus-memo-pad-7-me176cx-1e028a-16gb-yellow/
http://androidmarshmallows.net/download-android-6-0-marshmallow-for-asus-memo-pad-7-me176cx-1d028a-16gb-blue/
http://lollipop-download.com/9571-asus-memo-pad-7-me176cx-16gb.html -
sangean
csendes tag
Időnként böngészés alatt (pl chrome) újraindul a tablet. Más is tapasztalt ilyet? Továbbá, hogy lehet megnézni a reboot pontos okát?
-
sangean
csendes tag
Vettem még egy ME176CX-et, de ez mar 16GB-os.
A lenyeg, hogy idonkent amikor kinyitom a tokot akkor magatol kilock-olodik/felebred a tablet.
Valoszinuleg az alabbi 2 menupont a "felelos" ezert, tovabba tok fuggo? Mivel fenyerzekelo ugyebar nincs benne!
"Beallitasok/ASUS egyeni beallitas"
- ASUS Cover engedelyezese
- Automata kioldas
"Kioldott kijelzo mellett nyissa fel a fedelet a biztonsagi kepernyo automatikus kioldasahoz"Mit tudok ezekrol a mukodesekrol? Pontosan mikor es hogy mukodik?
Udv!
-
sangean
csendes tag
Melyik boltban lehet még kapni?
Vagy ha már nem, akkor tudtok hasonlo jót mondani? (ár/érték) -
sangean
csendes tag
Mas is tapasztalta mar, hogy a tablet egy jo ejszakai alvas utan reggel, az elso hasznalatkor eleg lassan reagal/inditja el a programokat?
Ha viszont ezen tul van, kb 1 perc mulva akkor mar jo gyorsan reagal es gyorsan indulak el a programok kesobb is.Gondolom ez az 5.0-as oprendszernek "koszonheto" es az 5.0.2 vagy 5.1.1 segitene ezen a "probleman".
-
sangean
csendes tag
4.4-hez kepes jelentosen megnott a Threshold RAM: 220 MB az 5.0 Lollipop v.33 verziban
Ez azt jelenti, hogy 220 MB szabad RAM alatt elkezdi a processeket kiloni?
-
sangean
csendes tag
@ gombasm & kkdesign
1.
Koszi a sok infot. Azt nem irtatok meg, hogy 4.4-rol 5-re mennyivel lett kevesebb a tarhely. Az enyem csak 8GB-os amibol 4GB-ot foglal el a v4.4 OS. Azt olvastam, hogy v5-tel joval kevesebb lesz a szabad hely az appoknak, es ha jol tudom SD kartyara nem lehet ezen atmozgatni vagy eleve oda telepiteni app-okat...2.
Most elso korben a rootolas erdekelne, hogy fel tudjak szabaditani RAM-ot, azzal, hogy lefreeze-elek felesleges process-eket tovabba, hogy a zene lejatszo processnek "-17"-es prioritast tudjak adni, mert azt elvileg a task killer sosem lovi ki...Viszont olvastam, hogy a root-olassal tonkre lehet tenni az eszkozt.
Tudtok adni egy step by step leirast? gombasm altal adott linken nincsen leirva semmi lepesenkenti leiras.
[link]@kkdesign: Te is ezt hasznalod rootolasra?
Koszi elore is!
-
sangean
csendes tag
Koszi az infot!
1. A honlaprol a 3 kozul melyiket kellett lehuznod? Csak ez kellett neked KK-rol? WW_V12.10.1.24_KK (KitKat To Lollipop)
2. Manualis install-t, hogy kell ellinditani? USB kabel PC-rol vagy magarol az eszkozrol?
3. Elotte kellett root-oljad az eszkozt?
4. Te is azt tapasztaltad, hogy jelentosen csokkent a tarhelyed az eszkozon a Lollipop miatt?
5. Te is tapasztaltad a kulonbozo hibakat SD kartya problemak stb, amit a tobbiek is jeleztek? -
sangean
csendes tag
Volt valakinek gondja me176cx rootolassal?
Linket tudtok adni? -
sangean
csendes tag
Sziasztok!
Nektek 4.4 alatt kb. mennyi szabad memoriatok van/volt, ha mondjuk total 1 GB RAM van?
Nekem 200-300 MB kozott van.Az a gondom, hogy ha durvabban bongeszgetek akkor veletlenszeruen kilő hatterben futo process-eket pl: online radiot. Valszeg az androidnak az auto process killerje tul hamar lovi ki a processzeket.
Valakinek volt ilyen gondja? -
sangean
csendes tag
Mennyivel több helyet foglal az 5-os verzió? A 4-es kb. 4GB-ot foglal.
-
sangean
csendes tag
Érdemes 4.4.2-ról 4.4.4-re menni, és hogyan?
-
sangean
csendes tag
ME176CX
- Hogy lehet a legegyszerubben a hangot allitani szoftveresen? Hasonloan a fenyerohoz?
Nem tudom miert nincs alapbol kirakva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest