- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nos, ott írtam...Nillkin.
De pontosan ezek és innen is rendeltem...Kijelzőminőségbe semmit nem szól bele, ez nagyon fontos, főleg oled-nél.AZ olcsó kinai szart meg azonnal lehet tesztelni, hogy véd-e, vagy csak dísznek van fent. Fogod a szíkét, ráraksz egy papírlapot a telefon(üvegfólia)-ra és kijelzőn felcikcakkozod.
Ha ott egy mikrokarc is lesz, már szedheted is le, a nillkin-nél semmi nem lett egy ilyen után, ráadásul ennek a bevonatnak köszönhetően egy sima (át)törlés és teljesen tiszta. Sima kijelzőt többször át kellett törölni, szóval én csak az előnyét érezem minden szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest