- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsics
csendes tag
válasz
atirag #10418 üzenetére
Szia! A kérdés, hogy mi számít vékonynak. Amit most nagyon sokan dícsérnek:
https://www.blitzwolf.com/15W-10000mAh-Wireless-Charger-Power-Bank-p-257.htmlNem a legolcsóbb, nekem speckó nem lényeg a vezetéknélküli töltés, így inkább maradok a Xiaomi-nál. Az viszonylag olcsó, szép, valamint tàmogat gyorstöltést is.
-
Lall
veterán
3D-s, teljes kijelzős (fentebb linkeltem), öt az eredeti ára, én négyért kapom. Ilyet használtam a 8-on is, ilyen van ezen is, bevált, "olcsó", jó. Szerintem túlragoztuk. Mint írtam mindenki azt és onnan rendel amilyet akar. Szerk: pl. link
Fryskitt: Haha. Ne süllyedjünk már le óvodás szintre. Beraktam egy random linket, nem néztem a készletet. Speedshop, gigatel hasonló nagykerek is forgalmaznak Nillkin és sok más egyéb fóliát, üveget. Rendelj aliról vagy ahonnan jól esik.
-
Lall
veterán
Tessék random Nillkin 4800-ért, itthon. Azt mondod 3 körül van kintről. Egy törötten jön és már meg sem érte megrendelni, nembeszélve arról, hogy vár rá az ember 3 hetet vagy többet. De persze mindenkinek szíve joga onnan és azt rendelni amit szeretne. Én csak leírtam, hogy már elengedtem ezt a dolgot, mert itthon is van minőség fólia 4-5 körül, azonnal, felrakva.
Jelentem a 4000 forintos xprotector nem vágja a fülem.
-
dud998
őstag
Na akkor lehet röhögni.
Ma hozta meg a postás a Nillkin CP Max-ot. Amikor szedem lefele a fehér hordozó papírról, eltört.
Na így még én sem jártam sohasem. Most feltettem egy egyszerű fóliát, mert csak ez volt itthon.
Egy kicsit most elment a kedvemMajd 3 hetet vártam a semmiért.
-
_adaml21_
őstag
Nekem eddig 4szer esett, 3x parkettára, 1x kőre, minden alkalommal "zsebmagasságból", ~60-80 cm. Mindannyiszor a sarkára esett, a tok anyagán kicsit meglátszik (mintha felületi sérülés lenne rajta), de végigsimítva semmi, illetve nem repedt/tört. Telefon természetesen sértetlen.
Nekem az eddigi legjobb tokom ever, pedig 8 éve iPhone-ozok, és jó pár tokot kipróbáltam már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged