Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
November óta Space Grey X-em volt, esett párat betonra is szerencsére csak az oldala karcolódott minden esetben pedig csak üvegfólia volt rajta. A lényeg, hogy mivel szerintem nem lesz akkora újítás most csak a nagyobb modell lesz a "hűha" dolog ezért lecseréltem egy új Silverre. Hát megkell mondjam nagyon szép volt a Space Grey, de ez a Silver valami brutálisan gyönyörű.. Igaz az oldala kényesebb (jobban látszik a mikro karc), de akkor sem bántam meg, hogy most ezt választottam.

Lenne még egy olyan kérdésem, hogy mióta megújult a hardverapró nem kéri automatikus a Face ID-t, hanem csak az e-mail cím jön be autofill-el és a jelszót mindig be kell írni. Erre van valami megoldás?

Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest