- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
ÉS nem zavar be a közelség érzékelő szenzorba?
Én kipróbáltam 3 fajta teljes üveget is (spigen-t is, csakhogy egy márkásabbat is említsek), és mindnél baj volt fent a közelségérzékelővel. Ami annyit tesz hogy hívás után mikor elvettem a fülemtől csak nagy fáziskéséssel (érts 3-4 5 másodperc után, mai nagyon zavaró) villant fel a kijelző, így addig le se tudtam tenni a hívást. -
fesii
aktív tag
Elég régi [cikk] de ha felmész az almárium-pro győr honlapra és a garancia résznél ezt írja: Az Apple az általa forgalmazott termékekre a törvényben előírt 1 év jótállást vállal. A jótállási időn belüli meghibásodásokat az Almárium-Pro mint Apple Premium Service Provider (vagyis az Apple hivatalos szervizeként) ingyenesen végzi el.
-
-Ben-
veterán
Az iPhone X óta szerintem nem sok oka van az embernek váltani, mert mindenre elég a telefon, ráadásul a dizájnra se lehet sok panasz, esetleg a szigetre... Tudom, hogy mindig van valamiféle reszelgetés, jobb kamera, gyorsabb processzor, stb-stb, de csupán emiatt én már nem váltanék és azt sejtem, hogy akik emiatt váltanak, azoknak se lenne feltétlenül szükséges. X-ről talán a következő telefonok valamelyikére érdemes lehet, de még ez sem biztos. Viszont szinte már látom, ahogy egyesek magyarázzák, hogy 11 Pro -ról azért vált, mert a kicsit szögletesebb dizájn végre visszatért és felére zsugorodott a sziget.....
A legjobb az, amikor csupán a kinézetre hivatkozva rengetegen lecserélik az előző évi modellt, majd azzal a lendülettel be is rakják egy masszív tokba, ami a dizájn 90% -át elfedi...
De természetesen mindenki azt csinál, amit akar, amihez kedve van.
-
tuzpenge
őstag
Mit értesz az alatt hogy bántják? Én nem nagyon olvasom hogy szapulnák. Amúgy szerintem a mai napig az egyik legjobb készülék. A kamerát leszámítva a 11 pro semmivel sem jobb amit észre is vennél (nyilván gyorsabb proci, több ram, stb, de ezt a napi használatban ki nem szúrod).
-
MNBT
tag
húúú na erre rákeresek köszönöm!
Illetve +1 kérdés, hogy az iTunest utálom, és Synciost használtam adatátvitelre, viszont Mac-re nincs support a 13.2-es iOSre, mert le vannak maradva a 13nál....
Valaki tud egy bevált és hatékony adatátviteli szoftvert amiről le tudnám menteni a képeimet, és mindenféle adatot? -
tuzpenge
őstag
Teljesen biztos hogy a spigen üveg miatt van! Tegnap leszedtem mert zavart a dolog és visszatettem egy nem teljes kijelzős üveget (ahol a noccs ki van vágva) és azóta ismét tökéletes a készülék. Csak szerettem volna egy teljes kijelzős üveget rá, de sajna ez a spigen nem lett egy jó választás, pedig egy elég neves gyártóról beszélünk. Na mind1.. Köszönöm a visszajelzést!
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Lecseréltem a régi noccsnál kivágott (tehát nem teljes kijelzős üvegfóliát) egy spiegen teljes kijelzősre! Azóta a hívások után mikor elveszem a fülemtől a telót jó sok késéssel villan csak fel a kijelző! Eddig ezzel nem volt semmi gondom. Más nem tapasztal ilyet vagy nincs hasonló anomália a teljes kijelzős üveggel?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest