- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
Elég nehéz leírni de megpróbálom:
megnyitod a parancsok appot, alul középen automatizálás, fent a + jelre katt, személyes atomatizálás létrehozása, időpont (itt megadod hogy 23-8.ig, milyen napokon), majd művelet hozzáadása és utána a keresőbe beírod hogy repülő és kiválasztod és beállítod hogy be kapcsoljon, alul pedig kikapcsolod a csúszkát hogy kérdezés nélkül fusson le a parancs. Nagyjából ennyi. Remélem sikerülni fog. A másodikra nincs ötletem. -
Ngtx
aktív tag
Van több fajta szállítási mód. Ha nem sajnálsz 1-2 ezret pluszban akkor akár 10 napon belül megszokott érkezni a termék.
Jó pár telefonom volt, és összesen nem költöttem el 10 ezer forintot fóliára pedig mindig a teljes kijelzőset vettem minden telefonomra.
gtr323: Más téren is át lehet b*szni embereket, főleg így.
-
NyalokAA
aktív tag
Engem is :d , de még nem volt ingerenciám neki állni polírozni , de egy kolega ajánlotta itt ezt
https://www.conrad.hu/hu/femfenyezo-polirozo-vatta-142-g-nevr-dull-820040.html
1x biztos rápróbálok
-
tuzpenge
őstag
Kifejtenéd ezt a force touch dolgot. Csak mert én is imádom ezt a funkcióját a telónak és nem tudom elképzelni hogy oldották meg / baszták el, ha már egyszer a hardver tudja (értem én hogy a sz@ros Xr nem tudja de engem ez pont nem érdekel. Ha olcsón akartam volna megúszni akkor azt vettem volna).
Köszi! -
FIREBLADE78
addikt
Újabb ok,hogy töröljük ki az életünkből a faszbukot cukkerbergel együtt. Nem használok instafost,de messenger alatt kipróbálom. Elvileg nem kéne neki ilyet művelni. Milyen fokú a melegedés? Kis meleg miatt nem fognak telefont cserélni. Ha leégeti a kezed,akkor esetleg. De itt szoftver gond van. Nem hiába fikázza mindenki ezeket az appokat.
Mintha nekem is melegebb lenne 1-2 fokkal. De lehet csak beképzelem.
-
sztanozs
veterán
Ez nem egy tükörreflexes gép, hogy egy nézőkén keresztül célzol, amikor "nem exponálsz" igazából akkor is exponálsz, hiszen máskülönben nem látnád mit néz a kamera. Igazából (leegyszerűsítve) az exponálógomb lenyomásakor csak elmented azt a képet, amit a kamera éppen vesz.
-
Dreamie
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Gaming notebook topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen notebookot vegyek?
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged