- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
Azt tudja valaki, hogy a Telenor hogy áll a 8+ készlettel? Ha bemegyek akkor ki tudnak szolgálni? Telefonon már próbáltam elérni őket, de nem veszik fel.
Romanes eunt domus
-
Drp81
aktív tag
válasz #32839680 #709 üzenetére
Az fb+messenger ios-en is egy rakás sz.r. Nekem már egy ideje nincs is fent a telefonomon, nagyon ette az aksit meg a mobilinternetet. A tableten van fent, mert azt nem nagyon hordom. Ha nagyon égető dolog van (de mi lehet olyan égető dolog fbn-n? ), akkor a safariban belépek az fb-re. Viszont a messengert nem tudom akkor használni, szóval egy kalap k.k. az egész..
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
veterán
-
veterán
válasz Juhaszatti #763 üzenetére
Hogy lehet kikapcsolni? Mert nekem olyan kellene, mint iOS-en van!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Juhaszatti
addikt
Pont ugyanolyan nyilván nem lesz Akkor neked személy szerint az iOS való.
De maga a chatfej kikapcsolható, ha tiltod hogy képes legyen más alkalmazások eltakarására. Erre külön beállítás van, minden appnál meg lehet csinálni ha valaki nem akar lebegő dolgokat, előugró ablakokat stb. -
beaglepuppy
tag
Sziasztok!
Én is harmadik napja nyúzok egy 8 plust 256 GB-os verzióban. (Mielőtt valaki nekem támadna, hogy minek ekkora tárhely, olyan jelképes felárért tudtam megszerezni, hogy szerintem kevés ember hagyta volna ki a lehetőséget. )
7plusról váltottam. Nyilván nem eget rengető a különbség a 2 telefon között de azért mégis van. Hihetetlen gyors lett. Minden szempillantás alatt történik. Ez nagyon tetszik benne.
A portré módok nálam tökéletesen működnek. Mivel elég sok fényképet készítek, nagyon örülök ennek a fejlesztésnek. Gyönyörű képeket lehet vele csinálni.
A méretéről pedig annyit, hogy nekem ez a normális. Nem szeretek pici kijelzőn vaksizni, pedig még szemüveget sem hordok. Sokat járok GPS-el szeretem ha látom normálisan merre kell venni az irányt. Böngészni is szoktam rajta, ha itt ott várakozom. Nyilván mindenkinek más igénye van, de szerintem szokás kérdése csak a nagyobb kijelző. -
Szvetozar
újonc
válasz FіkuszKukіsz #754 üzenetére
feketét és ezüstöt másnapra szállították 64gb, arany lett volna kb. egy hét. Arénában voltam. telefonon szinte mindenkit budapesti üzletet megpróbáltam, de csak ők hívtak vissza, így ott vettem meg.
-
Taci
addikt
A portré módban készült fotók (az utolsó 2 beállítás) esetében a háttér az átlátszó/nincs, és csak azért fekete, mert alatta egy fekete layer van? Tehát ha fogom, és ezt a képet (már ha nem jpg-t, hanem mondjuk png-t produkál) mondjuk photoshop-ban használom, akkor a mögé rakott layer tartalmát látom, előtte pedig a ("körbevágott") arcot? Vagy ez csak simán körbevágja a fejet, tehát pl. amit 7 Plusnál portré módban elmosott azt most simán full feketére sötétíti és ennyi?
-
kchris78
veterán
válasz beaglepuppy #769 üzenetére
Ez az... És az akksi. Az Xnek inkább a simához fog közeliteni az üzemideje.. Illetve bírom azt hogy amikor megadják az X kijelzőjének átlóméretét abba nincs benne az hogy abból egy csomó elveszik a sziget miatt.. Úgy könnyű elérni a Plus átlóját.. Egyre kevésbé hjlok az X fele, 8 kiforrott valami, és mi lesz jövőre? Olyan avulása lesz ennek az Xnek hogy még a sima iphone-okon is jóval túl fog tenni...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz Juhaszatti #767 üzenetére
Ja értem! Hát igen, hiába a Note 8 húz az iOS nagyon visszafelé. Na majd a X remélhetőleg!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
kchris78
veterán
iOS-en nem tudom hogy lehet ennie háttérben az akksit olyan programnak ami nem GPS/zenelejátszós vagy ilyesmi... Az nagyon nem futkorászhat a háttérben, azt amit enged a rendszer azt elvileg tiltani lehet a háttérfrissítés tiltásával. A droidos verzió az durva, az beül a háttérbe és kész ott van, de az iOS nem ennyire megengedő (még?).
-
Drp81
aktív tag
válasz kchris78 #782 üzenetére
Nem a háttérben frissítésre gondoltam. Hanem amikor meg volt nyitva az app. Mert ha rajta van a telefonon az fb app, az ember unalmában sokszor megnyitja És nagyon zabálta az aksit, ezt tapasztaltam. Így hogy a safariból nyitom meg, úgy lusta vagyok megnyitni inkább otthon a tableten.
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
gergobox
tag
Valaki aki a Vodánál vett iPhone 8-at ki tudná próbálni,hogy a Telekomhoz hasonlóan, ezek a telefonok is függetlenek?
-
Szellem.
nagyúr
Én azt amit Te leírtál nem tapasztalom! A legjobban működő verzió az amit IOS.re készítenek! Azt mondod szar? nézd meg Androidon! Na, az amit oda készítettek Messenger néven, na az a szar! Minden egyes verzióban bug tömkelegeket lehet találni. tudom, mert van itthon IOS és Android is.
-
törölt tag
válasz beaglepuppy #786 üzenetére
Valószínüleg jövőre már csak olyan design-nal lesz iphone mint az X. A bemutatón mondták, hogy meghatározó a jövőre nézve. Inkább a 8 fog hamar elavulni ha nem lesz többet ilyen kerettel készülék.
-
beaglepuppy
tag
-
Tibee86
nagyúr
válasz beaglepuppy #789 üzenetére
Remélhetőleg jövőre már sikerül a kijelzőbe integrálni.
-
kchris78
veterán
válasz #15419392 #788 üzenetére
Szerintem nem annyira... Az i8-ak amúgyis avulnak, nem fognak ettől jobban avulni. Viszont azért akárhogyis a kiinduló ár jóval kisebb mint az X-é... Mellesleg keresleti piac lesz az X-re az biztos globális szinten, ameddig az LG AMOLED gyár el nem készül addig biztos. AirPods is mennyi időbe tellett mire utol tudták magukat érni..
-
ToniSoprano
addikt
válasz kchris78 #782 üzenetére
Csak hogy a tényeknél maradjunk.Nekem gyári facebook+messenger kombo van droidon, nem szívja az akksit. Mellette 2 email szinkronizáció + whatsapp + skype stb folyamatosan online. 2 aktív simmel 4G/Wifi folyamatos szinkronizációval átlag 6 óra SOT megvan 2 nap alatt, 1 nap alatt 8-10 óra.
"azt elvileg tiltani lehet a háttérfrissítés tiltásával"
Ezt droidon is meg lehet csinálni, csak mi értelme van ha pl. nem kapod meg a whatsapp/messenger üzeneteket, hívásokat? Eleve fura a felvetés is.[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Szerintem attól függ, hogy mennyire fogja eltántorítani az iPhone-osokat a Touch ID hiánya a X-től. De eredetileg szerintem az Apple a Face ID bevezetésével úgy számol, hogy a Touch ID-t el lehet felejteni. Én is örülnék ha lenne kijelzőbe integrált olvasó, de ha reálisan akarok gondolkozni, akkor nem sok esélyt látok az újbóli megjelenésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest