- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
beaglepuppy
tag
Sziasztok!
Én is harmadik napja nyúzok egy 8 plust 256 GB-os verzióban. (Mielőtt valaki nekem támadna, hogy minek ekkora tárhely, olyan jelképes felárért tudtam megszerezni, hogy szerintem kevés ember hagyta volna ki a lehetőséget. )
7plusról váltottam. Nyilván nem eget rengető a különbség a 2 telefon között de azért mégis van. Hihetetlen gyors lett. Minden szempillantás alatt történik. Ez nagyon tetszik benne.
A portré módok nálam tökéletesen működnek. Mivel elég sok fényképet készítek, nagyon örülök ennek a fejlesztésnek. Gyönyörű képeket lehet vele csinálni.
A méretéről pedig annyit, hogy nekem ez a normális. Nem szeretek pici kijelzőn vaksizni, pedig még szemüveget sem hordok. Sokat járok GPS-el szeretem ha látom normálisan merre kell venni az irányt. Böngészni is szoktam rajta, ha itt ott várakozom. Nyilván mindenkinek más igénye van, de szerintem szokás kérdése csak a nagyobb kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- LEGO klub
- Képregény topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Google Pixel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Battlefield 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest