Új hozzászólás Aktív témák
-
beaglepuppy
tag
Sziasztok!
Én is harmadik napja nyúzok egy 8 plust 256 GB-os verzióban. (Mielőtt valaki nekem támadna, hogy minek ekkora tárhely, olyan jelképes felárért tudtam megszerezni, hogy szerintem kevés ember hagyta volna ki a lehetőséget. )
7plusról váltottam. Nyilván nem eget rengető a különbség a 2 telefon között de azért mégis van. Hihetetlen gyors lett. Minden szempillantás alatt történik. Ez nagyon tetszik benne.
A portré módok nálam tökéletesen működnek. Mivel elég sok fényképet készítek, nagyon örülök ennek a fejlesztésnek. Gyönyörű képeket lehet vele csinálni.
A méretéről pedig annyit, hogy nekem ez a normális. Nem szeretek pici kijelzőn vaksizni, pedig még szemüveget sem hordok. Sokat járok GPS-el szeretem ha látom normálisan merre kell venni az irányt. Böngészni is szoktam rajta, ha itt ott várakozom. Nyilván mindenkinek más igénye van, de szerintem szokás kérdése csak a nagyobb kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Everest / AIDA64 topik
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest