- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
0843
csendes tag
Sziasztok!
Én amúgy teljesen reményt vesztett vagyok.
Tudom korábban sokat írtam a problémámról azóta pedig úgy használom a 8 Plusomat hogy kattog meg ropog a kijelző nyomásra. Kezdetben csak legfelül de már a kijelző kijelző részénél is tapasztalom tehát kb a telefon felső 3-4 cm-es részén nyomásra kattog meg ropog.Viszont mind a négy szervízből patkány módon elzavartak. Nincs rá szebb szavam. Pl. a váci útcai istlyes gyerek arrogáns volt és bunkó hogy mit viszem én oda a telefont ha máshol szervizelték. Persze az imagazinon teszik a szépet.
A másik három szerviznél sem volt jobb a helyzet.Most maradt az hogy vagy bepróbálom ezt az angol nyelvű ügyfélszolgálatot vagy földhöz vágom ezt a nyomorult telefont vagy nem tudom. Eladni nem tudom mert ugyan biztos lenne olyan adok veszek ahol nem tűnne fel a hiba és kapnék vagy 150-et érte de hiába fizettem ki egy összegben a telefont csak ősszel tudom a hűségidő miatt eladni. Valamint az Xs Max utódját terveztem megvenni.
Így most vagy használom így a méreg drága telefonom hogy selejtes beütésű a nagy CareCenteres kijelző csere után is. Na de kérem én ha már a kijelző kijelző részénél is kattog és egyre lentebb terjed ez a terület az miért nem használatot befolyásoló hiba? Garanciás ez a rohadt telefon és nem képesek még csak levenni sem kivizsgálásra. Egyszerűen nem tudom kihez forduljak mert senki sem segít csak elzavarnak lekezelően.
Van valakinek tanácsa mi a fenét tehetnék? Egyszerűen csalódott és már dühös vagyok hogy ez megy. Hülyére vesz minden szerviz hogy ez nem hiba. Vagy most várjak hogy más is tönkre megy majd és csak akkor veszik le?
Ez nem fair hogy valaki ennyit fizet egy telefonért és ezt kapja.Persze lehet én vagyok a hibás meg a bűnös hogy selejt telefont kaptam. Az amúgy jó szériából. Vagy ha valaki tud tanácsolni valami fórumot ahova fordulhatnék annak hálás lennék. (most az ilyen fogyasztó védelmet meg egyéb dög hosszú reménytelen folyamatokat nyújtó dolgok helyett persze)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor 25T Pro 256GB/6GB RAM (Fekete)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest