- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
-
Ed Parker
nagyúr
Én elhiszem neked hogy jó a waze és népszerű is, csak mivel van az iPhone-nak gyári térképe, meg van az igo amit egy hete vettem meg, az újat, nem tartom nagyon ésszerűnek egy harmadik térképszoftver telepítését
Ha ezt egy héttel előbb írod, teljesen más lenne a helyzet.
Most hogy egy kicsit utána olvastam, fórumokon írják, hogy sokan viszont leszedték, mikor hatodszorra is bevezette olyan helyre a fővárosban, ahol dugó volt, meg kerülő út stb.A here térképet még Nokia korszakból ismerem, elég jó és részletes.
-
Ed Parker
nagyúr
Csak mert én tettem tavaly egy Mo.,At.,De,No,Dn,Swe,Fi oda vissza, ez 7500km volt, ami alatt azért elment volna pár giga net.
Ezt igo-val vezettem végig.
Ennyi erővel ha 5€ lenne az is sok az ingyenessel szembenAz igo egyébként sokkal olcsóbb lett pont emiatt mert a legtöbb embernek elég a szifon beépített tomtom térképe, az első igo 80€ volt, ez az új már csak 30€.
Frissek a térképek, részletes és offline. -
Ed Parker
nagyúr
Nekem sem szükségszerű a 2x 2A csak a Belkin egy megbízható 3rd party gyártó, jó minőségű cuccokat gyárt régóta az Apple cuccokhoz, ezért is ezt vettem.
Én igo-t használok, nem ismerem a waze-t.
Hogy gyorsan, ez így ebben a formában nem teljesen igaz, sztem baromira lassan tölt, kell hozzá vagy 3óra, az i7 hamar megvan, 2,4A-s iPad töltővel. -
-
Zoloawake
csendes tag
Megnéztem a naptárat. Egész jó, mondjuk én olyat keresek ami hónapos beosztásra képes és ha megnézem egyből látom hogy melyik nap hol dolgozom..... Mentőzöm, és egyszer x másszor y városban vonulok és a jelenlegin is meg tudom nézni de itt két három kattintással, a régi samun meg csak rápillantottam és láttam a dátum alatt feliratban hogy 19-e veszprém 24-ben pl.
Ilyen nem akadt az utadba véletlen?
Keresgéltem, de ami hasonló lehetett az fizetős volt.amúgy nálatok nem bug-os az appstore?
nekem azt csinálja hogy kereséskor beírás után nem ajánl fel semmit és gombra kattintás után nem dob ki semmit mintha várna a gombra. Memóriából való kirakása vagy újraindítás megoldotta eddig de 2 napos teló 5ször játszotta már el. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest