- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- A karcsúság ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabimaci22 #837 üzenetére
Értelek, bár amit fentebb leírtam azt a gyári naptár app-ban is be tudod állítani, illetve vissza nézni
-
válasz
szabimaci22 #835 üzenetére
Szia
Lehet én nem értem , de arra gondolsz hogy előre beírod hogy mikor vagy szolgálatban , és mindig előre jelzi ? Valamint hogy vissza is tudd nézni mikor dolgoztál ?
-
-
-
válasz
hajawata #819 üzenetére
Személy szerint nekem is 7 plus van , és szerintem piszok jó , érdemes elolvasni pár tesztet , megnézni pár videót , esetleg élőben kipróbálni , ha más nem tényleg egy boltban . Utána nem fogsz gondolkodni
Update : Én még felraktam a ProCam appot , na azzal még szebb képeket lehet készíteni , mint a gyári kamera appal , pedig az sem gyenge
-
Nekem teljesen síkban van , nem áll ki semennyire , de őszintén ilyet még nem is hallottam
-
-
-
Sziasztok
Szeretnék Tőletek véleményt kérni , illetve azt hogy pár szóban írjátok le a tapasztalatitokat a telefonnal kapcsolatban , mivel Ti már használjátok . Akku idő , gyorsaság , melegedés , mennyi idő alatt tölt fel stb...
Szeretnék egy ilyen telefont venni , de előtte nyilván tájékozódnék egy kicsit . Iphone 6s Plus készülékem volt tehát a márkát és a rendszert ismerem , illetve a 6-os szériát .Megnéztem pár tesztet , bemutatót , de nyilván ott azért kicsit szépítik a dolgot .
Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár a nagyobbik iPhone 7-nek a teleobjektíves hátlapi kamera a legfőbb érdekessége, nem csak az teszi a feketében lélegzetelállító phabletet az Apple eddigi legjobb telefonjává. Körbejárjuk, hogy még mi.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Trollok komolyan
- PayPal
- EA Sports WRC '23
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest