- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Terjed a Telegram messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Üdv! Ki fogja próbálni valaki az ios14 public betat?
-
Diokhan
addikt
válasz
A 2. Vesztes #1679 üzenetére
Semmi, csak hiányzott az iPhone. Meg az androidban engem sokminden zavar, pl a gyári billentyű butasaga, a laggok, és előtte is csak iPhoneom volt nagyon régen. Ezt a hetes pluszt már kezdem megszokni, nem bántam meg a váltást. Gyorsabb, simább, jobb nekem, persze a Note is egy tökéletes készülék a maga kategóriájában.
-
Diokhan
addikt
válasz
A 2. Vesztes #1677 üzenetére
Üdv. Köszi szépen!
Note8-ról. Előtte is iPhone-jaim voltak egézen a 4S-től. -
Diokhan
addikt
Na sziasztok!
Beléptem a táborba egy ilyen készülékkel
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár a nagyobbik iPhone 7-nek a teleobjektíves hátlapi kamera a legfőbb érdekessége, nem csak az teszi a feketében lélegzetelállító phabletet az Apple eddigi legjobb telefonjává. Körbejárjuk, hogy még mi.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest