Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
markknight #1562 üzenetére
Nem töltöttem rá.
-
válasz
markknight #1550 üzenetére
“iPhone-ról mozgattam dropboxba és messengeren küldtem át ismerősömnek fotók appból”
Ezt nem értem. Most dropboxból vagy fotók appból?
Amit linkeltem ott a megoldás nem külön program szerintem.
-
válasz
markknight #1548 üzenetére
Ja te a webes felületen való feltöltésre gondolsz? 😱 A kezdetek óta használom az icloudot, sőt az elődjét, a mobileme-t is használtam, de eszembe se jutott, hogy webes felületen keresztül töltsem fel a képeket. Ja hát ott lehet, hogy nem lehet más kiterjesztésűt, bár ennek nyilván magához a telefonhoz nem sok köze van. Asztali alkalmazáson keresztül a raw fileokat és a videókat is hibátlanul feltölti.
"Kodekek? Milyen kodek kellene ahhoz, hogy feltöltöm dropboxba lejátszom azon a telefonon amivel felvettem és nincs mikrofonhang?"
Hát ez alapján ez nem teljesen egyértelmű:
"hiába küldtem át mailen keresztül, dropboxba feltöltöttem, icloud.com-ról leszedtem"Ebből semmi olyan nem derült ki, hogy ugyanarra a telefonra szedted le a dropboxból, amiről feltöltötted.
Kodekpakk ügyben nem tudok okosat mondani, azt hiszem nagyjából 15 éve tettem fel a gépemre utoljára ilyesmit.Egyébként ezt találtam a témában: [link]
-
válasz
markknight #1546 üzenetére
“Sajnos az iCloud.com photos appjába, évek alatt nem sikerült megoldani, hogy ne csak rohadt jpg fájlokat tudjak feltölteni.”
Kb 10-15.000 .nef kiterjesztésű raw fotóm van fent az icloudban.
A videó hang dolognál nem a kodek hiányzott a másik oldalon?
-
BogyóBP
addikt
válasz
markknight #1536 üzenetére
Mit javit? valami random restartrol írtak de nekem nem volt ilyen. 7 plus.
-
válasz
markknight #1426 üzenetére
Közben kipróbáltam, újként állítottam be, icloud mentést nem tettem vissza, de még ki is kapcsoltam mindent benne, és rányomtam egy mentést, hogy biztosan ne rakjon vissza semmit, mikor először bejelentkezek a fiókomba. Ugyanúgy fennáll az említett probléma. Mindegy, mostmár ha rászántam magam, megcsinálom, állítok be mindent újra, legalább lesz egy fullos új backupom.
-
válasz
markknight #1426 üzenetére
Akkor nálad ez nincs, amit az iPhone topikban leírtam: [link]
Nekem i7 backupja ment vissza iCloudból.
Te teljesen újként állítottad be? Viszont ha ezt is teszem, akkor még ha bejelentkezek iCloudba, akkor is visszarakja a dolgaimat, amik be vannak pipálva itt: [link]
Akkor ezeket kapcsoljam ki, nyomjak egy backupot, majd azt tegyem vissza az újként beállított telefonra?
-
kazanka
őstag
válasz
markknight #1391 üzenetére
Azt még megkérdezhetem,hogy szerinted hogy tudnám manipulálni? Nem akarok képeket küldözgetni de most pl. 43%-on van és 4 óra 50 perc SOT és 101 óra 17 perc készenlét
-
col
addikt
válasz
markknight #1391 üzenetére
Nem irreális, használati szokásoktól is függ. Nekem is általában 2, 2 és fél napot bír, és jellemzően 15-17 óra aktív képernyő-használattal (Ios 10.0.2)
-
kazanka
őstag
válasz
markknight #1388 üzenetére
Nem értem mi a bajod a 4 óra 30 perc sottal és a 99 és fél óra készenléttel 46%-on. én így használom.
-
realmadrid
aktív tag
válasz
markknight #1388 üzenetére
Lassacskán egyes tulajok eljutnak oda, hogy az Elmű hálózatába fognak visszatölteni energiát az alig vagy nem merülő akksiból. Tisztára napelem efektus
-
kazanka
őstag
válasz
markknight #1362 üzenetére
Ja értem,a 11.1 ről írtad,azért így is várok.
-
kazanka
őstag
válasz
markknight #1360 üzenetére
Marad a 10-es
-
kazanka
őstag
válasz
markknight #1345 üzenetére
Mivel nem akartam nevetség tárgya lenni privátban,megkérdeztem egy fórumtárstól nem értem hogy van ez,hogy nem tettem fel a 11,0-es verziót és most jött a frissítés,azt írták nyugodtan tegyem fel a 10.3.3-ra.Amit nem értek az az hogy ez 1,25GB az eredeti 11.0 már nem emlékszem pontosan de 2,5GB körül volt.
-
kazanka
őstag
válasz
markknight #1323 üzenetére
Kíváncsan várom a véleményed.
-
kazanka
őstag
válasz
markknight #1319 üzenetére
-
Akosh87
tag
válasz
markknight #1319 üzenetére
Valóban kritikán aluli. Mármár Samsung S6-i magasságokba emelkedő a mutatvány. Az este konkrétan töltőn volt és merült, amíg elalvás előtt nyomkodtam az ágyban.
-
BogyóBP
addikt
válasz
markknight #1309 üzenetére
Nekem is most a 10 van fenn, szerintem gyorsaságban is jobb a 11 nél. Egyenlőre marad is.
-
Akosh87
tag
válasz
markknight #1302 üzenetére
Kb 2 honapja “epölös” a srac, elotte P10 Plust hasznalt, azelott meg P9 Plust
-
válasz
markknight #1292 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy az X-szel tesztelgeti a piacot az Apple, hogy később milyen irányba vigyek el az iPhone-t; a 8 vagy az X irányába.
A vásárlók úgy tűnik, hogy várják az X-et, mivel elég mérsékelt volt az érdeklődés a 8 iránt. -
Scholes9
nagyúr
válasz
markknight #1292 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
markknight #1263 üzenetére
nálam jó. nálam eddig bug ami előjött: a 3d touch mindig akad, az alkalmazások elindításakor meg kilépéskor látható animáció random röcög. app fagyás nincs, még az a fos messenger is hibátlanul megy, egyéb tekintetben meg nincs változás, akku se nem jobb, se nem rosszabb, kamera szintén. sebesség hasonló, egy kivétel van, a beállítások lassabban nyílik meg valamivel.
-
col
addikt
válasz
markknight #1269 üzenetére
Elhiszem, hogy létezik ilyen. Ennek ellenére nálam ez nem tapasztalható. Ez van
(A jóval "gyengébb" i 6 plusomon sem...) -
col
addikt
válasz
markknight #1267 üzenetére
Nekem számtalan kép van, amit viberen, messengeren stb. kaptam (tehát nem eredeti, nem én fényképeztem), most ellenőriztem ezekkel, de nem tapasztalom ezeknél sem.
-
col
addikt
válasz
markknight #1265 üzenetére
Elég sok kép van a galériában (nem néztem egyesével milyen típus), de egyiknél se tapasztaltam.
-
col
addikt
válasz
markknight #1263 üzenetére
Milyen eszközön?
Mert nekem a 6 pluson és a 7 pluson is probléma nélkül, gyorsan és minden szaggatás nélkül működik. -
joey04
titán
válasz
markknight #1215 üzenetére
Nem, a hülyegyerek csak az Apple álláspontját osztotta meg. Egyébként szerintem is nagyon jó. Nekem az instant hotspot kell minden nap pl.
-
joey04
titán
válasz
markknight #1205 üzenetére
Igazad is van, meg nem is. Hibák valóban maradtak a rendszerben, de semmivel sem több, mint az ios 8-9-10-ben. Ha nincs oltári hiba, akkor a GM-en már nem változtatnak, mert már dobozolták akkor bőszen az iPhone 8-akat, amik ios11-el jönnek. Frissítés meg biztos lesz, de ilyen x.01 frissítés csak akkor jön pár napon belül, ha valami nagy gáz van. 11.1 már tesztelés alatt, az X-ek már azzal érkeznek novemberben, szóval foglalkoznak vele. Összefoglalva: igen, vannak bugok, de évek óta így érkezik minden OS. Mindig stabilabb és hibamentesebb az utolsó végleges kiadás az előző rendszerből.
-
gergotb
tag
válasz
markknight #1205 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled, szerintem is visszalépés ez a rendszer, nem igazán nyerte el a tetszésemet hasonló okok miatt...
-
domerator
veterán
válasz
markknight #1195 üzenetére
Leirnad azokat a bugokat? Gondolom felfedeztel vagy 20-30 bugot, mert azt irod hogy napi hasznalatra alkalmatlan...
-
col
addikt
válasz
markknight #1202 üzenetére
..néhány év tapasztalat után mondom, nem egy hasonló ilyen frissítést "nagy" op rendszer váltást is átélve. Emellett nemcsak itt tájékozódok, hanem vannak egyéb ismerősök, barátok, akik már a GM-et (ami lényegében ez) használva egy hetes tapasztalattal bírnak. Az ő véleményüket is összegezve lehet mondani, hogy a szokásos "para" vélemények. Aztán majd mindenki lenyugszik. De az, hogy használhatatlan az nem igaz
(és számtalan dolog van, ami más szokatlan és emiatt "fúúúj", mert meg kell változtatni a korábbi szokásainkat) -
kazanka
őstag
válasz
markknight #1195 üzenetére
Érdeklődtem a másik fórumon,szerintük nem rossz,azt meg hogy a jelszót ne fogadná el frissítés után,olyat még nem tapasztaltak.
-
znagy69
őstag
válasz
markknight #1192 üzenetére
Az a 11-es profilra igaz. Nekem már nem jött a 11 béta. 10.3.3 az utolso verzio nálam. A GM-el tisztában vagyok.
-
markyy18
aktív tag
válasz
markknight #1185 üzenetére
Igen ez a gondom nekem is h nem találok rendes minőségűt.
Neked is Jat Black van? Hogy bírja a gyűrődést?
-
Pistivi
tag
válasz
markknight #848 üzenetére
Igen.
-
zola96
senior tag
válasz
markknight #799 üzenetére
Nem törvényszerű még mindig hogy lejön...
-
Drp81
aktív tag
válasz
markknight #547 üzenetére
Ertem..
Ha annyira nincs időd, akkor mitol merul le egy nap alatt?
En pl ejszakara + ha elmegyek otthonrol kikapcsolom a wifit, ejszakara a mobilinternetet is, a gps is mindig ki van kapcsolva, kiveve ha navigalok. -
joey04
titán
válasz
markknight #547 üzenetére
a free to play játékok pont olyanok, hogy ha nem is csap át pay to win-be, rengeteg időt kell beléjük ölni, ha fizetés nélkül haladni akarsz.
-
válasz
markknight #546 üzenetére
Nem kérdezted, hanem leoltottad hogy minek neki iPhone. Nem mindegy.
Egyébként kicsit olyan érzésem van veled, mint a viccben mikor az illető szembe megy a forgalommal az autópályán. -
Drp81
aktív tag
válasz
markknight #539 üzenetére
Ha meg lemerül 1 nap alatt Neked a 7plus, akkor vegyél Oukitel K10000-t, az biztosan nem fog...
-
Drp81
aktív tag
válasz
Miért, Te az iPhone-t játszásra használod? Akkor minek az iPhone? Miért nem veszel egy PS4-et, hm?
Az túlzás, hogy "nem használok semmit".
GPS-t hetente egyszer szoktam kb használni, plusz, nyilván ha megyek valahova, akkor fotózni is szokok, ritkán azért jatszok/jatszottam is, pl. a Shadowmatic-et végigtoltamNyilván ilyenkor nem 2 és fél nap, hanem kevesebb.
Amire irtam a 2 és fél napot, azt a napi átlagos használatra értettem (nálam ez az átlagos használat). -
Tibee86
nagyúr
válasz
Te mire használod amiért úgy gondolod, hogy neked iPhone kell és nem tudná ugyanazt egy filléres droidos telefon is?
-
válasz
"Telefonálás, imessage, safari, e-mail, napi kb 1 óra zenehallgatás."
Azért erre nem nagyon lehet azt mondani hogy nem használja semmire. Attól még hogy valaki nem arra használja a telefonját mint te, nem kell leszólni.
Másrészt pedig, ha valaki mondjuk csak telefonálásra használná, ahhoz se lenne semmi közöd. -
gergotb
tag
válasz
markknight #525 üzenetére
Nem klón hogy lenne az. Apple boltban lett véve csak külföldön. Appple oldala is felismeri. Sajnos Kínában gyártják gyerekek 40.000 Ft ból és ilyen a munka eredménye. Nem tudom hogy fogom bizonyítani ilyen volt meg kicserélik e. Nem vinném vissza külföldre. Itt kéne segítsenek.
-
zoli8814
aktív tag
válasz
markknight #501 üzenetére
Remélem javítják a következő verzióban. 17-18 órás kijelzőidők után most 8-9 óra a max. Ez a 10.0.3 hibája 100%,mert frissítés után lett ilyen.
-
beaglepuppy
tag
válasz
markknight #482 üzenetére
Nem, matt fekete.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
markknight #400 üzenetére
Úristen
Na ez a tipikus kicsinyes hozzáállás ha valakit a telefonjáról ítélnek meg, meg hogy te is ezt tartod státusz szimbólumnak.. Kitalálom semmi köze a munkádhoz a telefonodnak. Persze up to date-nek kell lenni, A SZAKMÁBAN. Ezt nem befolyásolja, hogy milyen telefonod van... Szerintem a tinilányok, swagyolo műmájerek, meg hadd ne mondjam melyik társadalmi rétegbe tartozó emberek tartják ezt státusz szimbólumnak, aztán fűtésre meg nem telik
de ájfón hát az kell.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
markknight #411 üzenetére
Elég érdekes
Ilyennel nem találkoztam, pedig marketingesként, elég gyakran találkozom és van megbeszélésem ügyfelek vezetőivel. Ők pedig nem egy magyar KKV-től jönnek ilyenkor, mint én. GE, IBM, PWC,KPMG,Audi, T-Systems stb. bármikor találkozom egy szakmabelivel egy megbeszélés alkalmával, valahogy mindig le van magasról sz****a, hogy ki mibe, milyen óráva, telefonnal van. Ezt megbeszéltem már több marketinges vezetőkkel is, hogy miért lehet az, hogy miközben a mark. akkora vetítőüzem mint a sales, ezen a területen mégse megy a vetítés egymásnak, max az üzleti etika betartása van megkövetelve, de ált. inkább informálisabbak a meetingek is. A legtöbb azon a véleményen volt, hogy a marketingesek többsége immunis a szakmája miatt az ilyen 10 forintos pszichológiai játszmákra, lévén gyakorlatilag mi alakítjuk ki őket. Ez kb. olyan, mint amikor autókereskedőként akarsz átvágni egy másik autókereskedőt. Mint a ketten tudjátok, hogy bullshit amivel próbálkozol ezért inkább bele se kezdtél volna.
-
válasz
Érdekes. Én egy nagy, nemzetközi IT cégnél dolgozom, pénzügyi területen (Financial Domain) fejlesztünk szoftvereket, és a nyugati ügyfeleinket nem érdekli, hogy kinek, milyen telefonja van.
-
Ricardo
titán
válasz
markknight #408 üzenetére
"Az ugyfelelnek pedig kell egy kepet mutatni, nem csak ora, cipo, ruhazat, hanem igen mar telefonra is figyelni kell. Mi a legjobbat csinaljuk, nekunk a legjobb kell, nalunk a legjobb van."
Ezek szerint Steve Jobs rosszul csinált valamit a farmer/fekete garbó kombinációval. Ja várj mégsem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Akkor ez csak cégen belüli "menőzés", aki meg ebbe bele megy gratulálok neki.
-
Wesder
titán
válasz
Mivel bàrki megveteti részletre, így stàtuszértéke egyenlő a nullàval + ez egy hasznàlati tàrgy könyörgöm. Ha az ügyfélnek, vagy tàrgyalàson lévő embereknek a telefonod mutatja meg ki is vagy, akk nem kicsit gurult el a gyógyszerük. Nem kötekedni szeretnék, sajàt vélemény.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #408 üzenetére
Akkor nem jó volt a megfogalmazás, mert ha meg kell mutatni szándékosan nekünk mi van, az nem külső nyomás, nem a környezeted követeli meg, hanem ti követelitek meg magatoknak hogy a delikvens "ájuljon" el. Az már más kérdés hogy szerintem ez pont nem egy i6 vs 7-től lesz...Erre Vertu-t kell venni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #405 üzenetére
De milyen külső nyomásról beszélsz? Ha iPhone-t adsz el cégeknek akkor megértem még, de más külső nyomás max a fejedben van emiatt. A másik meg ha ennyire nagy a nyomás miért nem vettél tavaly 6S+-t
-
Richie86
senior tag
válasz
markknight #405 üzenetére
Nem tudom elképzelni a szitut, ahol egy i6 ciki, de biztosan van ezek szerint.
Ha meg tokban van akkor senki se látja, hogy 6, 6s vagy 7.
B-L-A-C-K: hát a külső nyomás azt írja elő, hogy 2 évente kell a legújabbat venni. Még ezt se tudod?
-
Richie86
senior tag
válasz
"kivalo statusz erteke van. Nem tehetem meg, hogy mint IT-s a targyalason valami 2 eves keszulekkel ulok"
Ne haragudj meg, de pont az ilyen hozzáállás miatt vannak előítéletek az összes iPhone használóval szemben... Pedig a legtöbben (legalábbis a fórumon) nem a státusz értéke miatt veszik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tényleg oltári ciki egy használtan is 150 ezret érő i6 plussszal ülni egy tárgyaláson, csoda eddig túlélted.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
markknight #26 üzenetére
Viszont kárpótlásul csak egy hetet kell várnod, hogy tiszta karc legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest