Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata hogy iphone 7+ ban hol cserélnek korrektül /ár+minőség/ akksit Debrecenben?
üdv -
gthomma
senior tag
Lehet állítani valahogy az üzenetek, sms jelzések, email jelzések értesítési hangerejét? A csengőhanggal nincs gond, de az értesítési hangok a csengőhanghoz képest kb 50%-os hangerőn szólalnak meg.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Jó volt ez a teló is, csak hosszú távon unalmas.
Vuff. -
kazanka
őstag
Sziasztok! Valaki megtudná mondani hogy van-e különbség a 7 plus és az 5S töltőfeje között?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Ma kaptam egy iPhone 7 Plus telót. Mit érdemes tudni róla? Egész eddig droidos voltam
-
**CooL**
csendes tag
Sziasztok!
Egy barátom szeretne használtan venni egy iPhone 7 Plust, és a kinézett telefon akkujának 80%-os a maximális kapacítása , és az volna a kérdésem, hogy ez a ti tapasztalataitok alapján a gyakorlatban pontosan milyen üzemidőt ígér(het)?
-
gthomma
senior tag
Eddig kínlódtam, el kellett cserélnem mert szinte használhatatlan volt már. Redmi 9AT alsó kategóriára futotta, pontosan ugyan az az élmény, cserébe ez egy nullkilométeres "okostelefon".
-
gthomma
senior tag
Galaxy A70-et cseréltem egy ilyen készülékre. Eddig úgy néz ki nem volt túl jó ötlet, az akku 84%-os, gépelés közben "megáll" a telefon, 3-4 másodperce majd beír valamit amit érzékelt.
Teljesen karcmentes, látszik hogy vigyázva volt rá.
Gyári visszaállítás után is csinálja, a böngészés görgetés közben szaggat, mintha elfogyna a RAM és üríteni kellene. Játékot is próbáltam 7-8 percig szuper aztán megáll 3-4 másodperce, utána megy tovább.
Garancia 1 éve járt le. Mi lehet a gond? Érintő ? -
Diokhan
addikt
Üdv! Ki fogja próbálni valaki az ios14 public betat?
-
Diokhan
addikt
válasz
A 2. Vesztes #1679 üzenetére
Semmi, csak hiányzott az iPhone. Meg az androidban engem sokminden zavar, pl a gyári billentyű butasaga, a laggok, és előtte is csak iPhoneom volt nagyon régen. Ezt a hetes pluszt már kezdem megszokni, nem bántam meg a váltást. Gyorsabb, simább, jobb nekem, persze a Note is egy tökéletes készülék a maga kategóriájában.
-
Diokhan
addikt
válasz
A 2. Vesztes #1677 üzenetére
Üdv. Köszi szépen!
Note8-ról. Előtte is iPhone-jaim voltak egézen a 4S-től. -
col
addikt
Diokhan:
Neked sok örömet és használd egészséggel, gond nélkül. Jó választás volt
----
Én pont a tegnapi napon fájó szívvel de elbúcsúztam a I7 plusomtól, mert egy SE2-re váltottam, így luxus lett volna a I7-est is megtartani. De az elmúlt 3 évben minden gond és probléma nélkül tette a dolgát, remek "kis" telefon -
Diokhan
addikt
Na sziasztok!
Beléptem a táborba egy ilyen készülékkel -
válasz
zsoltzsolt #1668 üzenetére
Igen, egy e, egy fizikai.
-
zsoltzsolt
addikt
Nézegetem ezt a telefont is.Lenne még egy kérdésem... Két simet tudok vele használni? Esim és fizikai sim együtt? Telekomnál
-
zsoltzsolt
addikt
Én már nem vennék
Pro és kontra érvek a vásárlás mellett? Kb ez lenne a felső határ, amit telefonra szeretnék költeni, de egy stabil, megbízható és minden körülmények között működő telefon kéne. Androiddal már kissé tele a .. , ott csak stock Androiddal rendelkező telefon jöhetne szóba, de az kevés vagy igen túlárazott. Ez a 7 plus valahol jó választásnak tűnik, de szívesen fogadok érveket, hogy ne nyúljak nagyon mellé.
-
Norbi.
őstag
válasz
zsoltzsolt #1663 üzenetére
Olcson, hasznaltan, cserelt akkuval maximum. Xs után egy bő hètig használtam egy sima 7-et. Nem ereztem gaznak a kamerat es az akkut leszamitva. A 7 plus meg a tobb ram es az alapbol nagyobb akku miatt egy fokkal jobb.
-
tboldi
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1663 üzenetére
Én már nem vennék, esetleg csak eléggé nyomott áron. Inkább a 8 Plus, mégiscsak újabb.
-
zsoltzsolt
addikt
Kissé kihalt a topik..
Egy kérdés.. Érdemes most ezt a telefont venni? -
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Aki látott már élőben egymás mellett 7+-t és 8+-t: van észrevehető különbség a kijelzők között?
Köszi!
-
col
addikt
válasz
Dawide@axele #1659 üzenetére
Nekem tökéletesen működik ios 13 alatt is, szerintem megéri.
-
Dawide@axele
aktív tag
Van még itt valaki?Megéri még ez a telefon használtan?/s-t váltanék le vele!
-
Meszes1991
csendes tag
Vajon ez valos adat?mert ha igen akkor mi lehet a gond?!
-
horgasz68
csendes tag
Üdv újra!
Megérkezett a telefon de sajnos nem felhőtlen az öröm!
Vételi problémák vannak vele, lépten nyomon megszakad a hívás.
Volt esetleg valakinek hasonló gondja? -
horgasz68
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Hamarosan megérkezik az új 7 plus.
A véleményeteket szeretném kérni a frissítésről!
Érdemes 12re frissíteni? -
B.i.L
senior tag
Sziasztok!
Érdemes 2 évre(olcsó beszerzés,de használt) 7+ venni?
Felhasználás : böngészés,telefon,pár kép,videó készítés,játék,ez utóbbi csak nekem(5-6 óra/nap sot)...asszonypajtásnak is szeretném,ha áttérne. -
moleculez
veterán
válasz
kicsi kecske #1643 üzenetére
Az a gyenge minőségű kijelző miatt lesz, nálunk is ez volt, kijelző csere után.
-
moleculez
veterán
Sziasztok! Kijelzőt szeretnék cserélni benne (itthon), eredeti kijelzőt hol tudok rendelni?
-
lolal
senior tag
válasz
kicsi kecske #1643 üzenetére
Hali !
Nem tudom azóta mit és mennyiben változott a helyzet. Megpróbálnám a touch+ digitizert is. Ha az sem akkor érdemes túladni rajta és valami mást nézni, ami nem okoz ennyi bosszúságot. -
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Páromnak van egy Iphone 7 plus telója. Használtan vettem neki.. kb fél évig semmi baja nem volt. Aztán elkezdett makacskodni.. néha nem érzékelt a képernyő, a sarkok fele.. menüben oldalra lépegetés közben megakadt, mintha laggolt volna.
Sok sw beállítás hardreset és hasonlók után teló szervizben azt mondták, hogy érintő hibát.. de a vicces h nem mindig produkálta a hibát. Sajnos nem tudtuk behatárolni, hogy mi hozta elő rajta a hibás működést.. random jött elő.Ebayen vettem hozzá egy OEM kijelzőt.. + vízzáró ragacsot. Eléggé jó műszaki embernek tartom magam.. kicseréltem neki a kijelzőt, majd visszatettem neki a ragacsot, hogy maradjon vízhatlan. Elvileg minden jól sikerült.. 2-3 napig nem volt baja. Home button megfelelően működik.
Amit most produkál, az a jobb alsó sarokban nem érzékel rendesen.. de ezt is csak időszakosan. Keyboardnál törlés, L betű O betű néha félreüt.. vagy nem érzékeli az érintést.. Hardreset 50-60%ban megoldja a hibát.. de kurva idegesítő, hogy pl írás közben egyszer csak beszarik és nem érzékel.
Volt valakinek hasonló hibája? Lehet, hogy a kicserélt touch+digitizer hibás? Miért csak időszakosan jön elő és nem állandóan halott az érintésre? 2-3 napig jó volt utána meg nem?
Előre is köszi a tippeket, tanácsokat..
Üdv,
Kardi -
izmike
tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni. Hiába koppintok kétszer a főgombon nem jön le a képernyő! Menüben engedélyezve van. Ha valakinek van ötlete köszönöm! -
adamsauvage
aktív tag
melyik garancian tuli szervizt tudjatok ajanlani? (87%os akksival vettem azt kene cserelni
-
adamsauvage
aktív tag
Csatlakoztam hozzátok egy 256os red verzióval
-
efká
tag
-
daniel909
addikt
Sziasztok!
Van egy 7 Plussom holnap adom el egy jóbarátomnak.Szerintetek független? Telekomnál vettem 2 éve. Vagy ingyen kifüggetlenítik ott?
Köszi! -
Tomtailor85
senior tag
válasz
dvdbackuper #1632 üzenetére
De amúgy a kitakarítás segített! Köszi mindenkinek!
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
dvdbackuper #1632 üzenetére
Jogos, igazad van!
-
dvdbackuper
őstag
válasz
Tomtailor85 #1631 üzenetére
Mitől lehet az, hogy halkan hallom a hívott felet max hangerőn? Mikrofonhiba lehet vagy szoftveres?
pont te írtad... halkan hallom->mikrofonhiba? nem a mikrofonnal hallasz
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
dvdbackuper #1630 üzenetére
Ki írta, hogy a hangszorónak bármi baja lenne, vagy köze lenne a mikrofonhoz?
-
dvdbackuper
őstag
válasz
Tomtailor85 #1629 üzenetére
a hangszórónak mi köze a mikrofonhoz?? ki kell tisztítani egyébként
-
lolal
senior tag
válasz
Tomtailor85 #1627 üzenetére
Hali, próbálj meg egy gyári visszaállítást, ha ezt követően sem működne, akkor ajánlom, hogy térj be egy iSamurai üzletbe, mert akkor vagy elkoszolódott a védő rácsod, vagy pedig a mikrofon kezd szarakodni.
-
Tomtailor85
senior tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy halkan hallom a hívott felet max hangerőn? Mikrofonhiba lehet vagy szoftveres? 12.1-es IOS van rajta.
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
A telefonhoz valaki használ armor tokot? Ami tényleg védi a telefont? Már kínai oldalakról rendeltem párat, de egyik sem volt megfelelő. Kőművesnek kellene, szóval kapna stresszt a telefon, evégett kellene a strapabíró tok.
Köszönöm
-
lolal
senior tag
Gyári kamera app mellé tudtok valami jót ajánlani még
?
-
tamasgal
senior tag
Lejárt a szerkesztési időm!
Az a fura, hogy csak akkor csinálja ha a szelfi kamerával videózok, illetve ha diktálni akarok a messengernek, vagy vibernek. Hangjegyzetben meg jó.
-
tamasgal
senior tag
Gyerekek, a telóm azt csinálja, hogy videó felvételnél hangot nem vesz fel csak valami zaj féleség hallatszik! Hangjegyzet rendben müködik, újrainditás megvolt. Mit gondoltok mi lelte?
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Lehet hogy nem a legjobb kérdés de tanácstalan vagyok.
Telefon vásárlás előtt állok. Mindenképp Iphone kellene mert évek óta azt használok, és a ami most van, Iphone 5s, az haldoklik. Két telót néztem ki , az egyik az Iphone 7, a másik a 8, de a 7-nek a hátulja jobban bejön a fém hátlap miatt.
Kinek mi a véleménye az Iphone 7-ről? Megéri még megvenni? Mennyire vagytok meg elégedve vele? 3-4 évre tervezem, támogatottság szempontjából még megéri?
-
lolal
senior tag
iOS 12.1 - el prbóálkozott valaki
?
-
-
lolal
senior tag
Sziasztok!
Nektek is jobban merül a telefon iOS 12 alatt ? Teljesítmény a 10 re emlékeztet de jobban merül. -
lolal
senior tag
Sziasztok !
A héten, ha minden igaz csatlakozok hozzátok
!
-
natë
nagyúr
Sziasztok, a fényes fekete változat eleje is nagyon karcolódik? A hátán max rajta hagynám a gyári fóliát..
-
mályva
aktív tag
Miért kapom azt IOS 12-n hogy helytelen jelszó folyamatosan ha csatlakozni akarok a wifihez?
mindegyiknél ezt írja. A jelszó minden esetben tökéletes. -
mályva
aktív tag
Sziasztok.
IOS 12- Iphone 7plus vadonat újról van szó. A gond vele, hogy az otthoni wifire rácsatlakozok, és 5 percenként ha lekapcsolom a telefont, vagy nem használom-tehát úgymond alvó módba megy akkor a wifi megszakad..semmit nem tölt be még ki nem kapcsolom a wifit aztán be. Ez miért van?
Próbáltam UPC WI free-re is rácsatlakozni, de kettőt meg pláne nem tud kezelni.
Tehát egy wi free-t , meg az otthonit sem..
Van olyan is, hogy azt írja hogy helytelen jelszó..mikor tökéletesen írom be.A lényeg, hogy mit kellene csinálni, ha folyamatosan megszakítja a netet ha pihen a telefon?
-
umfrider
senior tag
válasz
fermacht1994 #1601 üzenetére
Én Vodán keresztül cseréltettem. Mintha új lenne.
-
rsanyi20
tag
válasz
moleculez #1602 üzenetére
A jjet black ilyen, nyilván nem ez volt a többségnél a megoldás, valaki bőven megelégedett a sima tokkal, és amúgy igazábol az is elég ha nem hanyagolja a takarítást, és leveszi megtakarítani.
Viszont ha már ez a téma, a 8, 8Plus és az X Space Gray sokkal jobbra sikeredett, ezekkel tényleg nem kell annyira tulzásba esni ha védeni akarjuk a karcok ellen. Közben én is váltottam 7Plusrol X-re 2 hónapja, amúgy még tokot se használok és maximum 1-2 kisebb karc van ami számomra nem zavaro. A 7-es Jet Black üvege még nem volt a legtökéletesebb, azt be kell látni
-
fermacht1994
aktív tag
Volt aki cseréltette már garanciában a jet black színű telefonját?
Elvielg ugye refub telefont adnak. Amit adnak karcmentes lesz? Tényleg olyan mint ha új lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bár a nagyobbik iPhone 7-nek a teleobjektíves hátlapi kamera a legfőbb érdekessége, nem csak az teszi a feketében lélegzetelállító phabletet az Apple eddigi legjobb telefonjává. Körbejárjuk, hogy még mi.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Formula-1 humoros
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok