- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vulnrea
aktív tag
válasz
DonTuros #1113 üzenetére
Nekem egy Sena Heritage pihen a telefon, kozmoszfeketében vettem, eleinte volt rajta fólia, de nem tudtam kiszedni a tokból és muszáj voltam leszedni, ám tudtam, hogy microkarcos lesz, hiába vigyázok rá nagyon.
Igazából nem lehet észrevenni, sok embernek adtam oda, hogy nézze meg. Közvetlen napfény mellett látszik. Most lesz 6 hónapos a telefonom és nem bántam meg ezt a színt. Vigyázok a telefonjaimra nagyon, de ez sajnos így is microkarcos lett, viszont nem azért vettem meg, hogy 1-2 hónap alatt eladjam, így inkább használom boldogan a telefont
tamasgal:
Vettem egy microszálas kendőt egy Thai üzletben, a Hölgy ezt ajánlotta az iPhone-hoz, sima kis kednő, de tényleg szépen és pormentesen tisztít. Naponta 1-2x törlöm át vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SzoftverPremium.hu
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged