- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanyi20
tag
válasz
BogyóBP #1571 üzenetére
Is-is
11.1-es iOS-en vagyok, és hogy pontosan hanyas verzió van a messengerből azt nem tudom, de kb utoljára tavaly ősz vége fele frissítettem le, teljesen stabil mind a rendszer mind a messenger.
Bár nem csodálkozok hogy zabálja az akksit a messenger, a facebook app-ot is mindig elcseszik, ezért nincs fent nekem, inkább böngészőből nyomom. -
-
joey04
titán
válasz
BogyóBP #1278 üzenetére
Nem tudom én 3G óta iPhone-t használok kisebb-nagyobb kitérőkkel és szerintem semmi extra nincs ezzel a frissítéssel kapcsolatban, se nem jobb, se nem rosszabb mint bármelyik váltásnál. Az első 1-2 verzió bugosabb szokott lenni, mint az előző szoftver legutolsó verziója, de olyan hiba nincs benne, ami miatt mindenképpen vissza kéne mennem. Vagyis ez egy átlagos főverzió frissítés, se nem jobb, se nem rosszabb.
Fentiekből kihagyva az iOS 7, mert ott sok idő kellett mire rendet raktak.
-
joey04
titán
válasz
BogyóBP #1261 üzenetére
Kérdés: Tehát akkor milyen konklúziót vonhatunk le? Akkor most érdemes erőltetni a 11 est az uj képalkoto feature je miatt vagy inkább még várjak a 10 esen? Szeretek fotozgatni ezért részemről nem mindegy a dolog.
Válasz: Őszintén? Ahogy érzed
Reakciód: Húha nem nagyon győztél meg
Erre én: Miért kéne. Szerinted szarabb képeket csinál nem? Akkor maradj a régi verzión
Hiszen korábban írtad: szerintem a 10 es jobb képeket csinált.
-
markknight
veterán
válasz
BogyóBP #1237 üzenetére
Szia! Hagyd az iTunes-t a picsbe
Kapcsold be a fotóknál az icloud fotókönvytárat. (Telefonban)
Majd gépről menj fel az icloud.com-ra és jelentkezz be a fiókoddal. Utána menj a fotókhoz, ott tudsz már képet fel és letölteni.
Ha megvolt, utána telefonon bemész a fotók app-ba és tádáám ott is van a kép.
-
tboldi
nagyúr
válasz
BogyóBP #1236 üzenetére
Az Apple miért is ne “erőltetné” a saját telefonjához a saját számítógépeit? Más gyártónak sem feltétlenül érdeke, hogy 100%-ig kompatibilis legyen a konkurens cég platformjával.
Én mondjuk nem ezért vettem Mac-et.
Tavaly az egyetemhez keresetem egy olyan lapost, ami könnyű, vékony, sokáig bírja az aksija, és max 300k-be kerül. Ezek közül a MacBook Air lett a befutó, amit azóta is megelégedéssel használok. Ennek hatására vettem iPhone-t kb. fél évvel később.(#1237) BogyóBP: iTunes-szal is lehet, de van még egy pár ilyen program (iMazing, 3uTools, Syncios...). Illetve a SendAnywhere is szóba jöhet.
-
tboldi
nagyúr
válasz
BogyóBP #1224 üzenetére
Akkor át fogja konvertálni JPEG-re, tehát kb. semmi különbséget nem fogsz látni. A Windows (egyelőre?) nem támogatja ezt az új formátumot.
Ha Mac-et használnál, akkor maradna az eredeti (új) HEIF formátumban, ami egy picit jobb minőséget eredményez.
[link]iOS 10 vs 11 összehasonlítást nem csináltam, de a 11-gyel készített HEIF képet átvittem a MacBookomra eredeti és JPEG formátumban is, és látszik a különbség az új javára.
-
vulnrea
aktív tag
válasz
BogyóBP #1107 üzenetére
Ez nagyon hosszú téma, majdnem pereskedés lett belőle.. használtam a telefont megelégedéssel, bár már akkor is (március 11-én) iPhone 6s Plust szerettem volna, de elcsábított a Samsung, bár ne tettem volna. 269 ezerért vettem az Experience üzletben, összes tartozékával együtt volt úgy 310 körül. Boldogan használtam 6 hónapon keresztül, ám egyszer csak beégett a kijelzője.
Hívtam futárt, jöttek is érte. A telefon makulátlan volt, jegyzőkönyvet is vetettem fel ezzel kapcsolatban. Vissza került hozzám a készülék, melyen az elő lapot ugyan cserélték, ám karcos lett a hátlap és az ujjlenyomat olvasó, illetve a kamera melletti szenzor.
Két napot használtam, majd magától meghalt a telefon töltés közben, nem reagált semmire és égett műanyag szaga volt a telefonnak. Azonnal mentem a nyugati térnél található szervizbe, ott is készítettem jegyzőkönyvet, aláírta mindenki, dobozban adtam át, hogy karcos se legyen, mivel a kijelző új volt és szóltam, hogy most nem szeretném, ha újra karcos lenne a telefon, és jó lenne, ha ezt pótolnák, csatolták hozzá a képeket, illetve amit készített a csaj nekem papírt az első alkalommal. Visszakaptam a készüléket, karcos elő, oldal keret és karcos hátlappal. Mivel házhoz kértem és nem én vettem át nagyon mérges és szomorú voltam, a telefont nem a dobozában, hanem egy zacskóban kaptam vissza külön, a töltővel együtt.
Alaplapot cseréltek rajta, használtam kb. 3 hetet és karácsony előtt a készülék újra cserben hagyott, ekkora már annyira ideges voltam, hogy majdnem széttörtem a készüléket 😁🙄 írtam egy szép levelet, az ügyet kivizsgálták, hosszú 2 hónap után a Samsung válaszolt a levelemre, amelyben talán adhat új készüléket, vagy esetleg a pénzem is vissza kérhetem.
Teltek a hetek, újra hívtak, és kaptam is egy fenyegető levelet, melyben az volt a lényeg, hogy azonnal vonjam vissza a vádakat, mert jogi útra viszik az ügyet, mert én direkt akarom őket “meg károsítani”, ezek után mélységesen csalódtam a Samsungban, többet az életbe nem veszek tőlük telefont, se tv-t se semmit, nem hogy készpénzre... 🙄😤
A telefont nem cserélték, csak mahináltak rajta, ennek tudatában el tudtam adni, persze áron alul 😞 buktam rajta nem is keveset, ám azóta boldogan használom az iPhone-t ☺️
Kicsit hosszú lett, de sajnos ez az igazság, az ügyből nem lett semmi, mert úgysem nyertem volna és nem volt ehhez energiám, se kedvem.
-
vulnrea
aktív tag
válasz
BogyóBP #1090 üzenetére
Végülis nem rossz, közben találtam én is két fülest, viszont egyik sem annyira ismert, vagyis számomra nem ismertek
az egyik a mee x7 plus a másik pedig a brainwavz blu-200. Az x7-ben tetszik, hogy fül mögé helyezhető.
-
BogyóBP
addikt
Utána néztem pár oldalon hogy miez a sárgás szin az elkészült fotokon és ott valami szoftveres bug ot emlegetnek amit már többet jeleztek az apple támogatás részlegben de nemtudom javitottak e valamit az elmult időben talán egy mostani tulaj tudhatja ezt alátámasztani vagy cáfolni.
Még ezt találtam : With the release of iOS 8, many camera apps have been updated to include manual white balance settings, so it’s worth checking any camera apps that you currently use to see if they now have white balance.
-
Ed Parker
nagyúr
Ha csak a kamera miatt vennél iPhone-t akkor Sztem maradj a droid vonalon.
Az s8 egy friss, gyors telefon, talán jobb képet is készít, nem néztem.
Nekem pl nem kellene még ha jobb fotót is csinál, mert nem szeretem a droidot és a Samsung sem a szívem csücske.
Szóval én akarlak meggyőzni, rengeteg oldalon tesztelik ezeket egymás mellett, ott elolvashatod hogy mik az erősségei vagy gyengéi ennek a kamerának, de hogy mobilok közt megállja kepminosegben a helyét az tuti. -
Ed Parker
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
A túlexponált kép bizonyos részein jelentkeznek kiégesek. Egyik tesztfotón sem látok durva kiégést és nincs "kivilágosodva" egyik kép sem.
Szerintem te pusztán az optika jó fényereje miatt írod, h neked túlexponáltnak hatnak a fotók, pedig csak szimplán a kellő fényerő miatt sokkal részletgazdagabb, fénnyel teltebb minden részlet.
Talán egy dolog tűnik fel a tesztfotóknál, ha natívra nagyítom, az a zajcsökkentés. Nyilván ekkora érzkelőnél, ennyi pixel zajosodni fog, így utólag kordában kell tartani, de szerintemm még ez is bőven határeset és nem megy a vonalélesség, részletek rovására.Szifonon keress rá arra a tesztre, amikor az iP7 Plus-t ugyanazon téma (emlékeim szerint mind portré) összemérik egy dSLR-rel.
-
runner 125
nagyúr
Szintúgy mint a többiek, nem értem miről írsz és teljes elfogultság nélkül írom, de mind az iP7, mind az iP7 Plus a maga kategóriájában a legjobb minőségű fotókat produkálja. Mondom ezt úgy, h mellette egy Fuji X-T2 MILC rendszerem van.
Linkelj kérlek példát és jelöld meg valahogy az általad kritikusnak vélt részleteket.
-
Ed Parker
nagyúr
Ez egy tihanyi kép, 6S nem tudom miről beszélsz
Egyébként inkább azt kellene leírnod hogy mi az igény.
Egy telefon nem fog kiváltani egy csúcs kompaktok, sem egy dslr gépet, viszont bármikor elő lehet zsebből venni és netre vagy akár 10x15-ös nyomatokat készíthetsz vele.
Tudni kell helyén kezelni a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest