- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szellem. #608 üzenetére
Szerintem a gyári bőrtok megéri. Nekem egy éve van a telefonon (6s Plus), továbbra is nagyon szép az állapota, és mivel valódi bőr, nagyon szépen öregszik és patinásodik, egy kerek év napi használata távlatából is látszik rajta, hogy nem gagyi darab, hanem minőségi. Azt hiszem 15 körül volt amikor vettem, az egy év alatt biztos vehettem volna pár utángyártott félgagyi tokot (simán vannak itt a fórumon olyanok, akiknek van 5-10 tokjuk a telefonhoz), én úgy gondolom hogy jobban megéri 1 minőségit megvenni, mint több gagyival kísérletezni, a végén anyagilag ugyanott leszel, de 10 gagyi nem lesz 1 minőségi. Egyszerre úgyis csak egy tok van a telefonon, ami egy vacak kis műanyag gagyi lesz, csak a tudat vigasztalhat, hogy otthon a fiókban még van 9 másik.
Másrészt, szerintem ha van egy 200+ ezres telefonod, és egy 600 Ft-os tokba teszed, az olyan visszás. -
daniel909
addikt
válasz
Szellem. #552 üzenetére
Nem hiszem h meg fogod bánni. Csak ne akarj: ikonokat, lainchereket cserelgetni, romokat cserélni..stb. A felületet nem fogod tudni átszabni.
Ezen felül sok a beállítási lehetőség simán testre lehet szabni az iost is. Nyilván egyéni oreferencia kérdése de én nem bántam meg. Jó használni ezt a telefont és nagyon gyors.
-
markknight
veterán
válasz
Szellem. #587 üzenetére
Nekem ezekkel a reselerekkel csak rossz tapasztalatom van. Az iCentrenel megrendeltem a 7 plust, mert lattam van raktaron. Direkt elotte felhivtam oket azt mondtak oke, mert van. Megrendeltem es jott a mail hogy majd ertesitenek ha megjott. Felhivom oket, es hat igen van egy darab de felre van rakva. 2 napig lattam meg naluk mire eltunt. Az iStyle meg szimplan egy majmolt amerika. Sik hulye eladok, bunkok az arkadban fokent, elkuldenek, szart se tudnak semmirol, vicc kategoria. Ugyhogy maradtam a telekomnal, igaz fuggo de ugyse adom el senkinek,max mas cuccat szoktam elsozni.
-
ToniSoprano
addikt
-
-
beaglepuppy
tag
válasz
Szellem. #558 üzenetére
Azért is döntöttem úgy, hogy IPhone-t veszek, mert körülöttem mindenki dicséri a stabilitását. Sajnos ez nem jött be nálam. Már 3x fagyott le úgy a készülék, hogy semmit nem tudtam vele csinálni. Nem baj, kiheverem a dolgot.
Hiányzik nekem a led értesítő fentről. Valahogy nagyon megszoktam a droidnál.
Az ujjlenyomat része, nagyon profi és pontos de hiányolom, hogy webes bejelentkezéshez nem használható.
A kijelzője szép de láttam már szebbet.
Játékokra nem használom a telefont arról nem tudok nyilatkozni. Úgy vagyok vele arra ott van az xbox vagy a ps.
Ettől függetlenül nagyon megszerettem a készüléket. Nagyon tetszik az IMessage és a Facetime. Az akkumulátort megint csak dicsérni tudom. Ha egész nap rajta lógok is kibírja estig. Van az egészben valami amit nem tudok megfogalmazni de nagyon kellemessé teszi a használatot. Vannak hibái de egyik sem olyan amire azt mondanám, hogy ezért most azonnal eladom és vissza térek androidra.
Szép letisztult a rendszer. Bár én szeretek elveszni a beállítások rengetegében. -
beaglepuppy
tag
válasz
Szellem. #552 üzenetére
Ez az első almás telefonom, idáig csak androidos volt. Nem bántam meg, de nem biztos, hogy nem térek vissza droidra. Számomra mind a kettő könnyen kezelhető, ezzel nincsen gondom. Szeretem ezt a telefont. Az akkumulátor kiváló. Nagyon élvezem a használatát aztán majd kiderül mi lesz a jövőben.
-
Pálin(t)ka
tag
válasz
Szellem. #552 üzenetére
Én s5 után tértem át almázni. Azt kell mondanom, hogy az androidot kb 2 hónap volt megszokni, az almát kb úgy 2-3 hét. Annyira logikus szerintem, hogy az egyik legegyszerűbben kezelhető. Persze megvannak a rendszernek a sajátosságai amik tanulást igényelnek, de ne kövezzetek meg érte, de egyszerűbb, mint a droid.
-
Pálin(t)ka
tag
válasz
Szellem. #533 üzenetére
Szia! Átlag használattal 2 nap. Ebben értek imessage, telefonálás, netezés. Amennyiben többet használod facebook, youtube fényképezés, úgy kora reggeltől késő estig. Én úgy fogalmaznám meg, hogy reggel leveszem töltőről, és egy pillanatig sem aggódok miatta napközben. Esetleg ha este nem megyek azonnal haza, hanem a barátokkal valamerre, vagy nem alszok otthon az se baj, a telefon akkor is bírni fogja töltés nélkül, haza fogok vele érni, és akkoris elérhető leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest