Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zsolaf
addikt
"Néhány egyszerű mozdulattal, várakozás és sorban állás nélkül kérhetik október 20-tól a Magyar Telekom ügyfelei a hálózati zárral ellátott mobilkészülékük hálózatfüggetlenítését, amennyiben letelt a határozott idejű szerződési időszak, azaz a készüléket jellemzően két évnél régebben vásárolták."
De lehet ez régebbi infó, és igazad van. Azt tudom, hogy függetlenek lesznek a most forgalomba hozottak.
ui: utána olvastam, valóban úgy van ahogy mondod!
eddig nem így kommunikálták.
-
col
addikt
Csatlakozom. Mindkét telefonomon egy hete megy a 11-es verzió. Kb 3 nap után az aksi idők is "beálltak", jelenleg kb 2 napos üzemidővel bírnak, ami már ugyanazt az üzemidőt hozza, amit a 10-es verziónál is tudott a rendszer. (Azért írom így, mert a használati szokásaim egyformák a 2 időszakban és op rendszer verziónál és így jobban lehet viszonyítani, hiszen a szokásaim szerinti használathoz viszonyítom.)
Semmi olyan lényeges és érdemi gondot, problémát nem tapasztalok, ami azt jelentené, hogy nem lehet megbízhatóan használni az új ios verziót.
Bizonyára vannak problémás készülékek, talán típusok is, de nálam minden rendben van. OTA frissítés volt, és utána HR. Folyamatosan frissülgetnek az egyéb programok is, tehát egyre inkább mindegyik ios 11 kompatibilis lesz. -
BogyóBP
addikt
Gyakolatilag szerintem azért mert a 7 plusba már minden olyant belepakoltak amit ütőkártyaként fel lehetett volna mutatni, így a 8 ra már nem igazán maradt semmi csak egy szappanbuborék. Az X lesz az érdekes igen arra én is kiváncsi vagyok de ha legközelebb én telót veszek akkor az Note8 lesz.
-
-
Ed Parker
nagyúr
Igen már beszéltük hogy online.
A 13mega az teljesen jó, csak hát fél Európán keresztül több napon át már lehet hogy több lenne.
Nekem csak erre kell az igo, a többit a gyári térképpel megoldom.Hogy tudja e? Nem tudom hogy megy, egyrészt egy hete vettem, másrészt csak a magyar tmc ingyenes, a full EU az 10€ egy évre. De valószínű hogy netről szedi, máshonnan nem lehet vagy igen?
Ok, én elhiszem és nem kampányolok egyik mellett sem, csak felmerült mint alternatíva, ezért kezdtünk róla beszélni.
-
Zoloawake
csendes tag
Félreértettél. Csak a matt drágább, és abból van kevesebb is. De istore-ban van belőle ha kell azonnal is, vodának meg telekomnak meg nincs belőle egy sem. Szerintem van összefüggés, de tök mindegy csak azt akartam tovább adni amit a bizniszben dolgozók mondtak. Hagyjuk már ezt nincs min vitatkozni
-
-
Félreértettél!Nem azt mondom, hogy gagyi tokban kell hordani a telefont!Sőt!Ha valaki vesz egy ilyen értékű telefont akkor az valóban visszás ha 300 forintos tokban hordja!Bár azt mondom erre hogy a magam részéről van amikor szilikonban hordom de csak azért mert nem veszi el a telefon szépségét a tok!De az a szilikon tok sem 200 forint hanem nagyon jó minőségű drágább darab! Ez a gyári bőrtok és a gyári szilikon is nagyon minőségi darab!Ez tény!Az is tény hogy nagyon túl van árazva!Konkrétan én a 7 Plusomra 20k-ért vettem!Ez meg sok egy kicsit!De gagyi szarban én sem hordanám! Kb. ez olyan lenne mintha valaki a 20 milliós autójára 12 ezer forintos gumit venne!😂
-
markknight
veterán
Tudtommal ez egy forum, ahol beszelgetnek az emberek. En inteztem egy kerdest fele es itt te vagy a harmadik akinek semmi koze ugy az egeszhez ; )
Egyebkent ha barmit konyitanal a temahoz akkor tudhatnad, hogy a gyari appok fele annyira sem zabaljak ugy a telefont mint a third party cuccok.
-
joey04
titán
De ez a legrosszabb fajta, mert akik legalább ismerik a tényeket, a technikát és csak a véleménykülönbség miatt alakul ki vita, az egy dolog. De az ilyenek, akik fogalom nélkül dobálóznak... ezek a legrosszabbak. Szerintem még egy flame-re sem érdemesek.
Bár ez a fajta a legviccesebb, az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest