- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
david5745
tag
válasz
lazapeti #793 üzenetére
Betudnád linkelni ami neked van ?
Nekem a Note 4 en ilyen volt [link] másfél évig bírta a kitámasztó úgy hogy napi használatban volt és sokat is játszottam vele (kinyit becsuk unalmamban) idővel kikopik és magától kinyílik egyszer mikor raktam le kinyílt hátra hajlót és letört
-
david5745
tag
-
col
addikt
válasz
lazapeti #712 üzenetére
Szia, Szerintem ha csak "ennyi" az aggályod, akkor ne habozz
Nem rontja a tapasztalatom szerint és nem olyan tragédia ez az átalakító.
Valóban érzékenyebb a Jet Black, de szerintem bármelyik felület karcolódhat. És ha már ilyen telefont használunk, szerintem tok és védő nélkül elég necces. Én minden telefonomat tokban tartom, kényelmesebb is és nincs "para", hogy sérül. Az eséstől is véd, szóval ez sem "para"
Amúgy a 7+ egy csúcs, gyors, hihetetlen jó dolgok vannak benne, 3D touch, pl. és nagyon gyors, a hangja telefonálás közben is remek, nekem se mobilneten se wifin nincs gond vele. Még a 6+-hoz képest is hatalmas ugrás. Csak ajánlani tudom bátran. Pedig én 2 évvel ezelőttig nem voltam IOS és alma fan, de amióta megismertem, rájöttem, hogy IGEN!! ez az igazán kényelmes és használható okos telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest