Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vulnrea
aktív tag
válasz
kazanka #1384 üzenetére
Igen, én most a bétát tesztelem. Eddig egy hibát jelentettem, azóta más különösebb dologgal nem találkoztam, viszont az akku nagyon jól bírja. Ma egész nap nyomkodtam, videókat néztem, neteztem mobilnet és wi-fi-n keresztül, sokat chateltem és most 31%-on van a kijelző időm pedig 7h39p jelenleg
-
col
addikt
válasz
kazanka #1365 üzenetére
Hasonlóak a tapasztalataim. Lényegében rendben van, jól használható, gyors is és nálam mostanra az aksi idők teljesen helyrejöttek. 2 nap feletti készenléti idők, 10-15 óra használattal. Olyan hibáját nem vettem észre, ami miatt nem lehetne használni, vagy bármi okom is lenne visszatérni a 10.x.x-re.
(Amúgy valszeg aki ezután frissít majd 11-re, annak az első napokban ugyanúgy kell majd számolnia az aksi idő csökkenésével, mivel a rendszer "dolgozik". Tehát a javítások nem fogják ezt kiküszöbölni, hanem amíg a frissítés után nem "rendeződik" minden a telefonon, addig számolni lehet az aksi nagyobb merülésével....) -
BogyóBP
addikt
-
Akosh87
tag
válasz
kazanka #1317 üzenetére
Szubjektív vélemény: ha biztosra akarsz menni, várd meg, hogy tökéletesítsék. Szerény véleményem szerint verziószámonként jelennek meg, vagy éppen nem jelennek meg a problémák. Kár kockáztatni. Én vártam, mint a messiást, de már nagyon bánom, hogy a megjelenés után fél órával már rá is engedtem a 11-est.
-
Drp81
aktív tag
válasz
kazanka #1196 üzenetére
Szia. Na, szóval nem akarta elfogadni a jelszót, aztán rányomtam arra, hogy a “lépés kihagyása”. Aztán bejött a főképernyő. Bementem a beállításokba, ott meg be volt jelentkezve iTunes-ra... Wtf?
Aztán azóta csomószor ledob a wifiről. Azt jelzi, hogy csatlakozva, de nincs net, nem jönnek be safari oldalak, app store stb. Megoldás, hogy ki es be kell kapcsolni a wifit. Rohadtul bosszantó. De a legjobb az, hogy a párom i6-ján tökéletes minden, semmi bug nem jelentkezik, pedig Ő aztán nyomkodja rendesen. Aztán, a vezérlőközpontban kikapcsolom a wifit vagy a bt-t, a Beállításokban viszont be van kapcsolva. Elmentem itthonról, kikapcsoltam a wifit a vezérlőkp-ban. Amikor hazaértem, egyből csatlakozott a wifire magától, pedig előtte kikapcsoltam. Lehet ez valami új feature???
:/ Szóval, nem tudom...
Te frissitetted végülis? -
col
addikt
válasz
kazanka #1194 üzenetére
Szerintem nyugodtan frissítsd. Én 2 készüléken is megtettem, semmi komoly probléma nincs vele. Természetesen az első időben amíg a rendszer összeáll kicsit döcögősebb, az aksit is jobban eszi (mert nyomkodjuk is) de NEM használhatatlan. Próbáld ki, hidd el nem rosszabb, mint az eddigi IOS frissítések.
-
col
addikt
válasz
kazanka #1151 üzenetére
Telefonbeszélgetést alapból és a beépített korlátozások (jogi) miatt nem tudsz felvenni.
Ha hangrögzítő (diktafon) programra gondoltál, akkor ezt ajánlom, nagyon jó.
Voice Recorder
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest