- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
Én 2008-ban vettem az első 3G-t, és azóta mind megvolt, az se-n kívül, mivel az egy mellékszál.
Az iPhone működik, attól hogy ki mit mond sosem érdekelt, ellenben a másik oldal mindig is.
2évente mindig adtam esélyt a droidnak, s3,s5,s7e, de mindig ott lyuk adtam ki, hogy maradok én a jól bevált dolgoknál, ami működik.
Nem kell nekem az a nagy droid "szabadság" egyébként ez JB-kel ios-on is elérhető, a mókereknek. -
Igazából megunható minden, most az, hogy a témák variálhatóak droidon (Mate 8) az is kimerül egy idő után, mert megállsz egynél ami tetszik. ROM-kat már nem cserélgetek, nincs türelmem és kedvem ahhoz, hogy random bugokat én fedezzek fel és szívjam meg, hogy egy kicsivel gyorsabb legyen a telefon.
Mai fejjel azt várom csak el, hogy működjön minden funkció magas színvonalon és ne hagyjon cserben. Jelenleg a környezetemben mindenki azt mondja, hogy idióta vagyok, hogy sznob Apple-t akarok. Szerintem meg leragadtak a felvágós 15 éves Pistikéknél, akik szerint ez magasabb rangot jelent.
-
col
addikt
Sokáig én is inkább "semleges" voltam az Apple eszközökkel. Nem utáltam, nem fikáztam, csak nem értettem ezt a nagy elszántságot és kitartást mellette. Aztán 2 és fél éve meglett az első Iphone-om. Azóta már értem
Számomra is az Iphone a telefon, amióta használom. Pedig kb. 25 éve használok mobilt. Megszállott Nokiás voltam. Aztán jött az Android Samsung, Sony, LG. Kezdetben tetszett, aztán egyre jobban kiábrándultam belőle. Szóval üdv a klubban
Nejem szintén már Iphone-os és azóta nem szidja a mobilt, örömmel és megelégedéssel használja -
col
addikt
Szerintem valami ilyesmi, ami a különböző "műszakos" munkaidő nyilvántartásában segít.
[Shift calendar]
Itt is van jó-pár hasonló:
Shift calendar gyűjtemény -
col
addikt
[Ez inkább az Iphone 7 topicja]
Bár túl nagy jelentősége nincs, mert azért itt is ott is van mindkét készülékre vonatkozó dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest