-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sabre
őstag
válasz
B-L-A-C-K #4132 üzenetére
Sima fekete mert csak 32gb-os, félek a kritikák alapján hogy gyorsan összekarcolódik...
A 6plus is hímes tojás volt, bár olyan állapotban van mintha most vennéd ki a dobozból.A kamera már most kiderült h brutális... pedig még ha lassú is volt meg minden de a nokia 930 kamerája elég jó volt, a 6plus kamera nem volt annyival jobb érzésre csak az sw a hátán bőven jobb érzést hozott, de ez jelentős előrelépés.
Az aksi idő amitől tartok, NAGYON intenzív használat mellett ugyanis reggel 7 és éjfél között letudtam tolni 20% alá a plust, ez nem fogja annyit bírni elvileg, sőt.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #4126 üzenetére
Nem tudok utólag szerkeszteni, az nem ez a rang
7etape: nekem majd hogy a kezdetek óta ilyen, ezért nem értettem azokat akik reggel 7-kor veszik le töltőröl, netet osztanak róla, órákig skypolnak és még éjjel fél 2-kor van az akksiból
És akkor még én voltam a sz@r mert mér' nem hiszem el -
-Ben-
veterán
válasz
B-L-A-C-K #4130 üzenetére
Továbbra se esek tőle hasra.. Ezen a téren jóval többet vártam tőle, főleg a 2+2 magos processzor miatt. Nálam ~1-1,5 órával bírja tovább, mint a 6S. Viszont néhány napja baromi gyorsan merül, lehúzom a töltőről, lerendezek egy 20 perces telefont és már csak 82% ... Talán egy restore segíthet, mert eddig nem ilyen volt.
-
Titi76
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #4108 üzenetére
Igen karcos. Még az első napokban kicsúszott ez a fantasztikus felületű i7 a kezemből. (Feleségemnek üveg S7-je van, sokkal jobb a fogása).
Az i7 kb. 20 cm magasról esett pofával lefelé laminált parkettára ahol kb. 3 cm csúszott. Amíg megvolt az L930-am, ugyanitt csúszott kb 3 métert de semmi baja nem lett. Életem összes telefonján nem volt összesen annyi karc mint amennyit ez szedett össze. Nem veszélyes de na... Mintha műanyag lenne. Viszont az üvegfólia mindet ápol és eltakar. -
PlayMax
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #4106 üzenetére
Eléggé csúnya rajta a normál fólia aláírom ,ez előtt a fehér előlapos i6s-en szinte nem is látszott.
Az 5s-em is szürke volt ,azokra telibe rá simul a fólia ,rajta sem látszott.Esetleg ha eladom váltás idején ,szeretném szép állapotban jobb árban elsütni ,meg általában vigyázok a cuccaimra ,tisztaság mániás vagyok ,mikroszálas törlőkendővel mászkálok.
Na jó nem ,de volt rá példa ,munkahelyemen is van a fiókban. -
ben5001
tag
válasz
B-L-A-C-K #4013 üzenetére
Na ige, de - ahogy Te is írod - eleve használtan vetted. Márpedig ha a "legújabb, legfrissebb, legszebb" kell, akkor az nincs használtan, vagy csak nagyon-nagyon kevés. Sokáig én is az "előző évi" iPhone-t vettem meg - újként - kedvezőbb áron, és az eladáskor sem buktam nagyot rajtuk. De ha újként veszed, egy évesen nagy veszteséggel adod el. Ha viszont használod 3 évig, akkor - arányaiban - sokkal kisebb a veszteség. Az is igaz persze, hogy nem lesz minden évben "elsőnek Neked" legújabb, legszebb iPhone-od
-
ben5001
tag
válasz
B-L-A-C-K #3988 üzenetére
Az utóbbi időben már iTunes sem kell. Hivatalos függetelnítés után IMEI alapján - amikor beteszed az "idegen" SIM kártyá - letölt egy új firmware-t, mint ha szoftver frissítés lenne, és ennyi. (Két iPhone 5 függetlenítése történt az elmúlt két évben.) Azt nem tudom pontosan, hogy mennyi idő, míg maga a független firmware letölthető a telefonra, de pár nap max.
-
válasz
B-L-A-C-K #3979 üzenetére
Azt nem mondom, hogy a hangja úgy szól mint mondjuk egy profi cucc, de mobilos fronton bőven ott van.
Azt sem tudom, hogy a tárhely számít-e. Ez egy 128-as sima fekete 7 Plus. Nem volt jeges vízben. Levettem a töltőről és kiraktam a teszt idejére a bejáratba. Csak addig volt a hidegben, amíg futott a teszt. Pont nem engedte felmelegedni a procit. Ahogy írtam, minél hidegebb a proci anál jobban kijön a valódi erő. Persze, csak annyi abi benne van a vasban. Lehet megnézem a poén kedvéért, hogy egy 15 percet a hidegen hagyom, és utána futtatom le. Bár, ahogy írtam csak a poén kedvéért, mert nem vagyok antutu fetisiszta. A tények magukért beszélnek amúgy is.
-
válasz
B-L-A-C-K #3949 üzenetére
Köszi a beszámolót!
Nekem 7 Plusom van, de nagyon megszerettem. A sztereó hangszórója fantasztikusan szól. Én Galaxy S7 Edgeről jöttem. Nagyon fosh a hangja kihangosítva mind a zenének, mind a beszédhangnak. Talán ami nagyon szépen szól az a HTC A Boomsound miatt, de ugye az droidos.
Az AnTuTu tesztek esetében meg minden alkalommal felmelegszik a telefon és ha nem hűl le a készülék, akkor sajnos egymás után egyre rosszabb pontokat generál. Ami valamilyen szinten normális is, hiszen ezek a procik nem aktív hanem passzív hűtésűek. Ez sajnos a droid vonalon is így van. Ha valakinek fontosak az AnTuTu pontok, akkor célszerű lehűteni előtte a telefont, hogy minél hidegebb legyen a processzor. Annál magasabbak lesznek az adott pontszámok.A tok, fólia dolog engem érdekelt. Nem rossz tokok amiket beraktál, bár nálam a Spigen, Nilkin, és a Devia jöhet szóba, amik gyártanak vékony és minőségi tokokat. De, ez izlések és pofonok kérdése. A fóliával úgy vagyok, hogy most rajta egy üveg, ami sajnos nem passzol rá, de lehet szerválok rá egy sima nejlon fóliát azt ennyi. Biztosításom van rá, de legalább ne rondítsa el a készüléket egyik se. A gyári bőrtok még nagyon szép, de tény megvastagítja a telefont.
Nálam ezt produkálta az AnTuTu:
-
PlayMax
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #3935 üzenetére
Nekem is ez volt az első hetekben ,aztán megszoktam. Én azért megéreztem hogy gyorsabban ugranak az alkalmazások egy hajszállal, kinézete és fogása tok nélkül sokkal jobb,megjelenése tekintélyesebb.
Bele raktam már sokszor egy pohár vízbe ,ismerősök oktatnak hogy fejezzem be az ilyen próbálkozásokat ,eddig semmi baja nem lett az égvilágon. Kamerája érezhetően jobb ,szebb videókat is készít a készülék az elöző szériához képest. 3,5 jack gyári átalakító is minőségi cucc ,szépen szólnak a jó minőségű audio fájlok akár erősítőre is kötve ,home gomb "kattanáshoz" hozzá szoktam ,mondhatom meg szerettem a telefont.Végeredményben a jobb kamera ,vlmivel stabilabb és erősebb ház ami jobban is néz ki az elődökhöz ,és hogy vlmilyen szinten frankón vízálló a készülék ,megéri azt a picit ár diferenciát.
Ráadásul mint tudjuk ,egy év múlva sem lesz sokkal olcsóbb az áruk a használt piacon ,sokat nem bukik rajta az ember ha vigyázz rá. -
Gsx-rr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #1742 üzenetére
Latod ,volt annyi eszem ,hogy megkerdezzem privatban ,mert szerintem nem egy szakmai topicba valo.
Amugy meg nem kotottem beled, csak neha kifogasolhato a stilusod es most igy reagaltam ra.
Az egesz mondanivalom felreertetted az elejen.Igy az altalanos velemenyem leirtam amit gondolok neha a hozzaszolasaidrol.
Az egeszet poennak szantam nevezheted vicces verszivasnak, ( foloslegesen alltal bele)de ez a tok folia mar a te nyakadban marad.
Tenyleg nem ertem miert nincs egy kulon topic neki ha mar ennyire nepszeru tema!
-
Gsx-rr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #1732 üzenetére
Meg az a jo ,hogy minden temaban naprakesz vagy!
A kedvencem ,hogy nagy autoszakerto is lettel mar a szemelyes kb 0 tapasztalatoddal.De nem kell itt frocsognod ,mert felkaptad a vizet. Kritikat nem nagyon birod pedig ez nem is az volt!
A hianyossag temat is felreertetted!
Arra gondoltam majd mashol (mas topic)kompenzalod ,hogy itt tok folia temaban nem vagy meg szakerto!
-
-
-
jani70
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #1513 üzenetére
Szerinted ez miatt cserélik a készüléket?Szabad szemmel nem lehet nagyon látni,először azt hittem a fehér pöttyre hogy olyan mint a i5 anno,hogy kopik a keret,de nagyítva szerencsére látni hogy az üveg és a keret közt van valami!Tok és fólia nélkül használom a telefont
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #1291 üzenetére
Hát hogy is mondjam, ez a jack eltávolítás egyelőre nekem is több szopás mint előny.
Remélem hogy a 7S-be visszarakják akár 2,5mm verzióban is.
Még az sem zavarna ha visszakerülne a tetejére mint előtte volt.
Pláne egy plus péklapát telefonban igazán van hely egy jack aljzatnak. -
LordLoss8800
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #1240 üzenetére
10 éves lesz az iPhone, tuti bedobnak valamit.
Decemberben fogok telót cserélni és nálam egyenlőre a Samsung Note 7 és az iPhone 7 Plus van versenyben.
Az egyetlen dolog, ami zavar a Plusban, a képernyő mérete. Túl kicsi. Rengeteg a kihasználatlan hely, még +2" simán lehetett volna a kijelző (tekintve, hogy méretét tekintve akkora, mint egy Note. -
-
Jaffa75
őstag
-
adise
őstag
-
adise
őstag
válasz
B-L-A-C-K #935 üzenetére
Gondolom ezzel ugy vannak hogy ott a gyári battery case azzal megy a füles is és ennyi, ha kell az akksi. Nem a kinai dzsunka powerbankokra tervezték nyilván. Amikor kivették a floppyt lett usb, wlan. Lett thunderbolt stb ezeket ugyanugy mind szidták az emberek. A vezetéknélküli füles is elfog terjedni, egyelőre a "szar a minősége" érv van a köztudatban. közben meg üvolt a 128as mp3
-
adise
őstag
válasz
B-L-A-C-K #930 üzenetére
Vonat nem olyan jo példa mert sok vonaton nemtudod tölteni sem
Otthon ágyból persze, de nyilván maradhattunk volna a kazettás zenénél is nem? Egyszer el kell engedni ezeket. Miért ne lenne jobb a vezeték nélküli? Nem hiszem hogy aza beats olyan rosszul szólna. Gondolom majd jön ki több gyártó is w1 chippel nemtudom lehet e nekik. Vagy ott a bluetooth. 1-2 év és a vezetéknélküli lessz az alap mellé szerintem
-
somogyib
őstag
válasz
B-L-A-C-K #927 üzenetére
De ha megnézed, így csak egy csati megy a telefonba.
Én is nagyon ritkán hallgatok telefonról zenét, de ez a megoldás engem nem zavarna.
Sőt! Hazajövök, ledobom a phone-t az asztalra, egy csati: tölt+zene (a régebbinél két csati kellene)
Az más kérdés, hogy sokan nem így használják (autóban, úton, futás közben, ...)
-
adise
őstag
válasz
B-L-A-C-K #927 üzenetére
Persze ez igy képen vicces. De hol fordul elő, hogy tolteni is akarod és közbe fullhallgatózni is? Menetközben nyilván nem. Ma meg veszel egy kb bármilyen erősítőt, csomó hangfalat vagy kocsiba fejegységet (idáig is volt amin ment lightingrol is a zene plusz a töltés,carplayről nem is beszélve) amivel megoldható a vezetéknélküli dolog.
Mondom azt kellett volna meghúzniuk, hogy gyárilag az Airpodsot adják mellé. -
Navaren
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #658 üzenetére
Ha szabad megjegyezni, az se sokkal jobb ám, hogy a Hozzád hasonlók pedig minden iCucc fórumon megjelennek, és úgy véditek a telefont, mint más a kedvese becsületét - bár ez a mostani fórumon talán kevésbé van jelen, mint eddig.
Na és mi van akkor, ha a HTC-n 10%-kal jobban szól a zene, a Samsungon "N"-szer annyi a pixel, az LG-n lehelletnyivel szebbek a low-light képek, a Huaweii és társai klub meg lényegesen olcsóbb lényegében azonos tudás mellett?
Attól Te még ugyanúgy szeretni fogod a telefonod, nyilván nem véletlen vetted pont az iPhone-t a konkurensei helyett. Ahogy én sem. Slussz.
Nem kell adni a lovat alájuk, mert csak olaj a tűzre.Most nem kifejezetten csak pl. Rólad van szó, de Rád biztosan emlékszem mondjuk az elmúlt 2-3 iCucc fórumárol, és szerintem ugyanezt a kérdést azokon is feltetted már
.
Tudom, mókás ezt így leírni persze, hogy pár hozzászólással feljebb egész kis monológot írtam én is, de ott igyekeztem általánosságban írni a dologról, mint jelenségről, ami a fórumon történik, teszek én rá, hogy az most iCucc vagy vmelyik alternatívája.
-
janeszgol
félisten
válasz
B-L-A-C-K #658 üzenetére
Ez sajnos a Samsungnál is így van. Lehet ott még hatványozottabban. Zavarni zavar, de hátha valami hiányosságra felhívja a figyelmem egy-egy fikázó. (Akinek van, az általában csak dicsérni tudja.) A többi meg csak nevetségessé teszi magát, nem érdemes velük foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest