- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
Most tényleg soroljam fel a 6S vs 7 különbségeit?
• Új színek, JET Black és matt fekete, a többi szín maradt
• Csepp és porálló dizájn IP67-es szabvány
• Új főgomb, TAPTIC visszajelzéssel
• 12Mp kamera stabilizátorral, 4Ledes true tone vakuval
• 7Mp Facetime HD kamera
• Új Retina HD kijelző
• A10 Fusion 4 magos processzor
• Picivel hosszabb akksiüzemidő kb 2óra
• 32GB induló tárhely
• Sztereó hangszórók
• 3,5mm jack eltávolítva, helyette lightning füles és átalakító
• Gyorsabb LTE/4G ☺
• IOS 10 -
Na én pont ezért nem teszem ki nagyobb mennyiségű víznek.
A "vízállóság" nekem annyiból megnyugtató,hogy ha elkap az eső,vagy esőben kell elővennem,akkor nem lesz baja,de szándékosan nem viszem vízbe,nem mosom csap alatt.
Nem is értem.A koszt,aminek a nagyrésze zsír a kézről,a víz önmagában nem viszi le jól,erre sokkal jobb az alkoholos ablaktisztító,isopropil alkohol,etanol,de ha nincs más még a parfüm/arcszesz is megteszi. -
-
Criton
veterán
Az a vicc, hogy az iTunes a Globalt rakta fel. Gyárilag nem tudom sajnos melyik volt rajta, mert nem voltam olyan okos, hogy megnézzem. Szóval most Global van fent, de ha ipsw.me ről leszedem a global verziót és kézzel próbálom meg felrakni, akkor félúton megáll a telepítés és hibával kilép.
-
dezs520
senior tag
Azért annyira ne garantáld,i6 ot használtam,most adttam el,soha nem használok fóliákat.....és még mikrokarc sem volt rajta,pedig építőiparozok...
Jó,igaz a munkahelyen betekerem egy zacskóba,az meg "hermetikusan" zárja,de amúgy semmit nem használok.
Persze akinek nem természetes az,hogy odafigyeljen kicsit,akkor annak bukó... -
mrc4y
tag
Az a baj, hogy ez teljesen a telefonon múlik, itt lehet a felhasználó bármilyen hülye. Örülnék én is annak a pontszámnak, nyilván nem azért hogy kitehessem a falra csupán félek, hogy az enyémmel valami gond van, mert mégis csak egy teszt program és ha nem is a pontszámot figyelem csak azt hogy mennyivel kevesebb mint amennyinek kellene lennie, okod ad az aggodalomra.
Páran még írhatnátok ide pontszámokat off-ba ha lehet ilyet kérni csak kíváncsi vagyok arra hogy másnak is van e ilyen kevés pontja vagy mindenkinek 170ezer körül van. -
-
-
Remélem hogy most már rendben lesz , nincs kedvem szervizbe vinni , de majd használat közben kiderül .
Mindenesetre kíváncsiság képp estére feltöltöm 100%-ra és mielőtt lefekszem , lehúzom töltőről , meglátjuk reggelre mennyit merülHa az lesz az eredmény mint ma reggel , akkor irány a szerviz és beadom
-
Tibee86
nagyúr
Az mondjuk elég tulzó, de alsó hangon minimum -20 ezer. Ha van fent egy makulátlan 180-ért és az említett telefon 160-ért én akkor se az utóbbit venném meg.
Jetblack-nél hatványozódik, minden apró hajszálkarc -10 ezer, így mire teljesen átnezem még te fogsz nekem fizetni, hogy elvigyem.
-
Tibee86
nagyúr
Kedvenceim azok a hirdetések amikben írják, hogy itt horpadt ott karcos, de ha teszel rá tokot akkor hibátlan. Kb az a szint, hogy hirdetek egy szétrohadt autót, de ha matricát raksz a rozsdára olyan mint az új.
Ezek szerint akkor ti ugyanannyit adtok egy karcos telefonért mint egy makulátlanért?
-
-
kchris78
veterán
hát ez az. nekem is leesett a telefon a bebújtatós tokban. persze hogy esett le a sarka kibújt picit, és picit megsértette a sarkát (matt fekete) a kavics amire esett. Én arra gondoltam hogy valami lakkszerű fekete festékkel ha odapöttyintene az ember akkor szinte el is tűnne, mert most sem feltűnő (ha elölről nézem a telefont nem is látszik), a szemet az vonzza oda hogy a fekete alól kilátszik az alu-fémszín. Szerintetek milyen festékkel lehetne próbálkozni? (ami ott is marad valamennyire) A sérülés olyan mintha egy 1-2mm db ki lett volna nyesve..
-
Ed Parker
nagyúr
Ez azért nem egészen így működik, ott vannak részvényesek, akik ráállnak Cook sípjára és hanyattdöntik, ha nem jönnek a számok
Szóval a veszély valós, a pénz tartalék egy (jó) dolog, de ha lesz más a piacon és felfut akkor lehet belőle gond.
Azt se felejtsük el hogy ez az iPhone trend 2007-óta úgymond töretlen, de egyszer minden kimegy a divatból.
Pláne hogy kínai barátaink elég jó készülékeket raknak le az asztalra gyakorlatilag féláron és ha az Apple politikája (minden évben emelünk egy kicsit) folytatódik, és nagyon új dolgok nem jönnek,akkor lehet hogy van alapja a cikknek -
B-L-A-C-K
titán
Oké de már akkor is van rajta, meg maszatolódik az egész, matt minden szempontól jobb, de persze kinek mi jön be, a lényeg nekem biztos nem kellene.
Plag: Mi nem, de a gyárban hidd el lett volna rá megoldás, egy valamilyen bevonatot ráraknak és kész.
Louis Vuitton 90 ezres belecsúsztatós mi újság meg rongyrázás, így hagyjuk is.
-
oil120
senior tag
Mások szerint meg nem
-
mrc4y
tag
Nem szar nagyon. Nekem a kültéren, szép időben készített képekkel nincs semmi bajom csak a vaku sárgássága volt szembetűnő és furcsa. Ne gonoszkodj
gixxer88: Igen én is így tudom, persze még nem jöttem rá ez mit takar pedig fotóztam vele jópárat meg egy másik telóval is ugyanazt hátha rájövök -
Sokszor viszont pont ellenkezőleg, mivel végigfut a szemem a topikon, hogy van-e válasz olyan hsz-re, amit én írtam, és nem látom, hogy lenne, mert magában a hsz-ben írja valaki, hogy "lugosi:", és így nem találom meg.
Mindenesetre, nyilván visszaélésszerűen új hsz-eket gyártani szerintem sem jó. -
Na,aki androidról váltott mint pl. én pont ezért váltott! Hatalmas megkönnyebbülés amikor nem azzal kell szarakodni, hogy most éppen miért merül a telefon mint az állat! Itt beaktiváltam a telefont, egy-két dolgot beállítottam és azóta használom. Ez bizony nagyon nagy előny!
-
ToniSoprano
addikt
Csak ha megnézed mit indított el a te általad linkelt összehasonlító videódban? Többek között 3D renderelést, videószerkesztést stb. szerintem ezek annyira nem életszerűek, és nem mindennaposak. A Benchmarkok pl. antutu szerintem azért kicsit megtévesztőek, mert a 3D modellezési videószerkesztési képességeket túlsúlyozzák, miközben ez nem biztos hogy egy átlagos felhasználó számára igazán fontosak, ott az egyszerűbb programok pl. honlapok, facebook, spotify, simple, messenger, whatsapp, email, kamera programok megnyitásának gyorsasága fontosabb.
(#4781) TechN7ne Androidra azért vannak un. launcherek, pl. Nova Launcher talán a legjobb, tök mindegy milyen típusú a telefon a gyári laucher, rootolás nélkül úgy alakítom az én felületem ahogy nekem tetszik pl. enyém így néz ki:[link] De vannak ennél szebb megoldások is: [link] Azért az Iphonok nagy előnye az hogy megveszed, és tényleg úgy jó ahogy van, logikus és azonnal jól használható, míg droidot állítgatni kell, hogy jó legyen, de már nem kell rootolni csak alakítgatni, állítani a gyári beállításokon, lauchert telepíteni, (pl. tök felesleges, soha nem használt google programok szinkronizációját kikapcsolni), de ez is kicsit macera azért.
-
mrc4y
tag
ezért írtam feljebb hogy ez ilyen hol ez hol az itt a piros hol a piros, glom az is benne van hogy az a feltöltő cég kitől kap támogatás azt hozza ki nyertesnek címen is fellehet fogni
de azért látni szerintem mind 2 videóban ahol a one plus nyer meg ahol az i7 hogy nagy mérföldkövet nem tett le az iphone most sem sőt mérges vagyok hogy most jöttem át és nem csinálták meg minden idők legütősebb telóját hanem csak olyan "jah" kateg.
de azert szeretjük
csak had dübörögjön a topik kell a hsz.
7tape: bocs elfelejtettem a **va szerkesztés gombot -
-
Tudom hogy a Plus ott is jobban bírja, csak most ki akartam volna próbálni a kisebbit szifont, mivel már az optikai stabilizátor is belekerült a kamerájába, fogynak az okok, amik miatt a plus-t vettem annak idején. Mondjuk az akksi még még mindig fontos. De persze a legvalószínűbb, hogy megvárom a 7-ből is az s-t.
-
törölt tag
ezt szeretném tesztelni vagy ne foglalkozzak vele?
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem döcögés meg ilyenek nincs, csak az a bugok amit levideóztam, de hogy beállítottam lassúra a kattintási sebességet más az is megszűnt.
Amúgy én visszaraktam tegnap egy szűz 10.1.1-et, azon is ugyan úgy megvoltak az említett bugok.
mrc4y: Igen, az előrelépés nem nagy, de ezt már sajnos megszokhattuk, és tudtuk is vásárlás előtt mire lehet számítani (legalábbis én tudtam, de gondolom mindenki utána nézett). Aki most akar pl váltani 6S-ről abszolút nem éri meg neki, én is csak azért váltottam már már kellett egy kis újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged