- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabiosa82
tag
válasz
B-L-A-C-K #13146 üzenetére
Ezt nem értem (még). Droidon éltem eddig jórészt, ott visszaállítás előtt nem kellett kilépni a Google fiókból, a művelet után simán újra belaktam a készüléket, vagy eladtam.
Miért kell kijelentketni? Amúgy nem akarom eladni. Letöltöttem egy HEIC konvertert, ami létrehozott egy HEIC Demo nevű könyvtárat, amit sehogy nem tudok eltüntetni, az alkalmazás törlése után sem. -
moleculez
veterán
válasz
B-L-A-C-K #13059 üzenetére
Sosem éreztem még így, de annyira jól elvagyok a 7-tel, hogy semmi késztetést nem érzek váltani X-re, (még kevésbé 8-ra). Jövőre kiforrja magát az egész, most eléggé public beta szagú az egész, ráadásul tényleg semmi bajom a 7-tel. Egy iPad Pro-t tervezek mellé, aztán kész.
-
-
JoseGee
tag
válasz
B-L-A-C-K #13006 üzenetére
Pontosítok akkor. Mivel eddig soha nem volt iPhoneom és csak droid vonalon mozogtam, számomra mindig volt egy misztikuma az almás telefonnak. Ahogy a tulajok áradoztak róla írásban, szóban. És mint korábban írtam, hat év után belevágtam. Itt jött az a faktor, amikor a képzelet és a valóság találkozott, hogy annyival nem jobb, mint ahogy a nimbusza következtetni enged rá. Félre ne érts, az elmúlt egy hónapban nagyon megszerettem a hetesemet, de az iOS nekem kicsit olyan, mintha bedugtak volna egy kisebb szobába ahol kevesebb lépéssel érem el a falakat.
-
ruarua
tag
válasz
B-L-A-C-K #12605 üzenetére
Volt sima i6-om. Használtan vettem, kicsit viseletes arany színű házzal. Annál vettem egy fekete hibás iPhone-t és ment bele az arany procija. Sokkal szebb volt, viszont touch id valóban ugrott (fekete ház fehér gombbal, okádék) inkább a vízállóság miatt nem állnék neki itthon az i7nek.
-
MarKoo
addikt
válasz
B-L-A-C-K #12592 üzenetére
Az a baj hogy én sem, de egy kis utánajárással meg logikával kisilabizáltam, hogy hogyan működhet, no meg már aktiváltam be vállalati felügyelet alatt álló iPhonet, meg Samsungot is nem egyet, nyilván az üzleti titkok nagyobb biztonsága érdekében hoznak ilyen korlátozásokat.
Fárasztó volt 2 órán keresztül elmondani sokadjára hogy mely menüpontok aktívak, hogy nem iCloud tiltás stb. Nah mind1. A céggel felvenni a kapcsolatot nem lehet, aki megvette tőle a webshopot az nem jogutód, így felelősséget nem vállal - a kedves hölgy akivel beszéltem csak megértően jajveszékelt.
-
MarKoo
addikt
válasz
B-L-A-C-K #12560 üzenetére
Beszéltem almáékkal, kifogtam egy lassan beszélő hozzá nem értő idegesítő nőszemélyt. Folyamatosan az iCloud kilépést hajtogatta, hogy az előző tulaj nem lépett ki. Elmagyaráztam neki vagy 6-7 alkalommal, hogy ez nem iCloud tiltás. Ez egy távoli felügyelet álló telefon valami nagy multinál, valahogy kikerült onnan és eladták újonnan.
Azt mondta küldjem el a számlát és elegendőnek találja a biztonsági csoportjuk, akkor 1-2 munkanap alatt leveszik a tiltást. Nem vagyok pesszimista ember, de megeszem a kalapom ha egy sufnigsm áltál kiállított számlát el fognak fogadni. Már elindultam azon az úton is, hogy elintézzem a garis cserét...
Mehetek a rendőrségre de még a telefont is el fogják venni mint bizonyíték és a büdös életben senki nem fog kártalanítani.
-
MarKoo
addikt
válasz
B-L-A-C-K #12558 üzenetére
Először én is azt hittem, majd visszaállítás után ugyanez. A Tech Data nevű cégnek van a profilja telepítve, és távolról ők korlátozták le a funkciókat. Nem lehet telefonálni, emialezni, képernyőfotót csinálni stb..
Valószínűnek tartom hogy céges telefonnak kellett volna kiosztani, de valami rendszergazda kilopott párat, és most kibukott egy leltár során és tiltották távolról...
-
kavarc
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #12220 üzenetére
Magánszemélyes vásárlás. Korábban olvastam olyanokat - nem telefon, hanem más műszaki cikk vásárlása kapcsán - hogy az online és a bolti céget nem ugyanaz a kft üzemeltetni. Ezért kérdeztem, hogy az online MM vásárlásra is ugyanazok a feltételek vonatkoznak-e, mintha közvetlenül a boltból hoznám el.
Amúgy... egy eletronikus számla; kinyomtatva: ott van rajta az árú megnevezése, de sorozatszám, vagy IMEI nincs, ami közvetlenül azonosítaná, csak egy kézzel kitöltött jótállási jegy van mellette az MS E-Commerce Kft.pecsétjével. Ezért aztán most kicsit para a helyzet.
Gondolkodom 8+ vásárlásán, ezért került képbe, hogy a 7est eladnám és néztem meg jobban a számlát. -
PlayMax
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #11710 üzenetére
Sajnos ez valóban így van ,nekem makulátlan volt a készülékem több mint 8 hónapig ,most már én is látok rajta apro fakultabb pottyöket.
Ezért is kérdeztem ,hogy létezik e vlmi olyan bolt/lehetőség ahol lehet egyedi iPhone készítésére lehetőség ,nem lenne rossz megoldás.
Akár kerüljön sokba ,de akkor legyen premium minőség.Üzemidő ios 11 GM-el? Arra várhatsz ,nekem fent volt több mint egy hetet ,örülök hogy nem csinált maradandó károsodást az akkumlátorommal ,ios 10 el minden a régi ,egy tőltéssel lazán egy napot kibír. GM
alatt napi 3x tőltés. -
balazs0726
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #11710 üzenetére
Én áprilisban vettem a telefont, azóta bőr tok van rajta mindenféle fólia nélkül és egy apró kopás nincs a hátulján. Ha szeretnéd, akkor egy 10 ezres ellenében meg is győződhetsz róla
Egyedül a kijelzőn van egy hajszálkarc, ami kb csak akkor látszik, ha leszedem a tokot és egy bizonyos szögben tartom a telefont + a csillagok is úgy állnak
-
galaxys80
veterán
válasz
B-L-A-C-K #11706 üzenetére
Nem kell nyugtatgatni magam, mert ha lenne rajta akkor is le...nám. A fekete kocsimat sem vizslatom, hogy karcos-e.
Nem kell extra bevonás. Lehet, hogy elég ha nem 1 dolláros kínai szart teszek rá.Mellesleg ha annyira kopik mindegyik a tok alatt akkor ugye nem akarod azt bemagyarázni, hogy csak a hátlap a keret meg nem? Úgyhogy ebben az estben a hatlapi fólia is annyi, mint halottnak a csók.
Na téma részemről lezárva. -
galaxys80
veterán
-
válasz
B-L-A-C-K #11682 üzenetére
Milyen frappáns szófordulataid vannak, biztos onnan származnak, ahol az előző hsz-ed is poénosnak számított.
Nem vagyok biztos benne, hogy csak engem zavar az ilyen kisded élvezkedés, meg ez az előző amit a héten beírtál megjelenés előtt, csak lehet, hogy rajtam kívül más nem teszi szóvá.
Azonban azt még egyszer megjegyzem, hogy annak ellenére, hogy próbálsz ironizálni a rovásomra a sziporkáiddal, ez még mindig egy szakmai fórum, és ezekkel a számodra biztos rettentő vicces dolgokkal színvonalon alulivá teszed. Biztos van erre valami offtopik, szerintem ha lehet a jövőben tényleg ne ide posztold ezeket. -
válasz
B-L-A-C-K #11646 üzenetére
Ezeket a trollkodásokat fejezzétek már be szerintem. Most ez (igen, tudjuk, november 3. a megjelenési dátum), pár napja meg az ökörködés a szifon topikban, hogy tölthető az ios 11 délelőtt, mikor mindenki tudja hogy 19:00 mindig a megjelenés.
Te ezt élvezed, hogy erre páran beugranak, ezen röhögsz magadban? Maradjon már ez egy szakmai fórum, légyszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest