-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
válasz
Toobias #4155 üzenetére
Használtam 2 hétig 128-as Jet Black i7-et és az én felhasználási szokásaimmal délután 1 órakor kikapcsolt.Mondjuk én meló közben 5-6 órát csak a telót nyomkodom.Többek között ezért is küldtem vissza,nekem a 7 Plus lenne jó de az meg nagyon drága meg túl nagy nekem a széles kávák miatt.Ami viszont meglepett,hogy egy nap használat után megkopott a "home gomb"alsó pereménél.
Amúgy szerintem baromi szép a Jet Black de ugyanakkor nagyon kényes. -
nbware
senior tag
válasz
Toobias #4152 üzenetére
én is meg vagyok elégedve, egy teljes napot nálam simán kibír, úgy hogy kb 4 óra telefonálás meg folyamatos email, facebookn messenger használat mellett is még 40% körül van. Volt hogy neki mentem a napnak 45%ról is és simán kibírta, igaz a végén már csak 6%on volt és kímélőmódban, de ugyanúgy nyomtam a facebbok, mail, messengert
Szóval eddig nálam a legjobb telefon...
-
válasz
Toobias #3955 üzenetére
Magyarósi Csaba is tesztelte az egyik videójában és ott se volt valami stabil.
Elég finoman kell vele bánni ahhoz,hogy tényleg stabil legyen,máskülönben csinál furcsaságokat.
Egy gimbalnak pont az lenne a lényege hogy a nagyobb bemozdulásokat kisimítsa,de a DJI Osmo Mobile erre csak korlátozottan alkalmas.Ezért az árért nem ezt várná az ember.
Az Osmo Mobile és Feiyu G4 Pro volt a 2 lehetséges kiszemeltem,de a tesztvideók alapján a Feiyu sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest