- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi munkahelyen két kolléganőnek is ilyen TP-Link-et vettünk. Gyorsan kellett, így nem volt idő ebay-re vagy amazonra. Nagyon szeretik, az egyik i5s-t használ, állítása szerint 4x legalább fel tudja tölteni fullra, 2 év garancia van rá. 8k volt, másnapra megjött ingyen kiszállítással. Mivel nekik bevált és én is akarok már egyet, valszeg ilyen lesz nekem is.
-
bok92
addikt
De hát épp az a lényeg, hogy figyelmeztessen. Én örülök, hogy felvillan.Attól hangosabban meg felesleges hallgatni, persze lehet, max öregkorodra nem sokat fogsz hallani... Bírom, amikor a metrón egyesek olyan hangerőn hallgatják, hogy már nekem kívülállóként hangos. De biztosan megéri...bölcsesség off
-
spider80
őstag
Tény
Nem olvastam végig lefelé,mert kapásból a legfelső is T-Home volt. Minden esetre én kb 5x vásároltam már tőlük, mindig rendeltem pick pack pontra, megjött időben. 1 esetben elálltam a vásárlástól 14 napon belül, 2 héten belül visszautalták a péntzt a megadott számlaszámra. Nincs rájuk panaszom. Nekem bevált. Másnak lehet hogy nem. De szerintem sok sok cégnél lehet találni ilyen eseteket. Ők legalább azon kevés boltok egyike,akik mindig gyári garanciával adják a termékeiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Anime filmek és sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest