- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Nem tudom milyen "gyári" bőrtok lehetett az, de én is azt vettem a 6s pluszra egy T pontban (sima 6+ 11e ft. fekete) és nekem tökéletesen passzol, nagyon kellemes fogású és tapintású anyag, baromi kellemes bőr illattal... Igaz, elsőre izmozni kellett, hogy rámenjen, de egy-két fel-levétel után passzentos lett, és szépen simult a telefonra. Sose vettem ezelőtt tokot telefonra (túl szépek voltak 4, 4s, 5s), de ez a gyári bőrtok nagyon illik az amúgy kicsit csúszós és nem éppen szép iPhone 6s pluszra, sose használnám nélküle.
[ Szerkesztve ]
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Gadgetfan_
senior tag
Ha állítgatni akarod a képek méretét vagy mást a fotózás közben, ne a gyári kamera appot használd, hanem töltsd le a Camera+ vagy más fotós alkalmazást a kismillióból. Keress iPhoneos fotós fórumokat, ott találsz jó ötleteket.
Az iOS-nél és az iPhonenál az appstore egyébkén is válasz minden felmerülő problémára, szinte mindenre van megoldás a többszázezer app között.(#3392) Gmailből, Google drive-ból, chrome-ból mindent tudsz szinkronizálni.
[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfan_
senior tag
Egyhetes (i6s+ 128GB {fogalmam nincs milyen processzorral, mert nem érdekel}) használat utáni tapasztalatok: az i4 után, újra szerelembe estem.
nem gondoltam volna, hogy ennyire bejön nekem ez az óriási méret. Elképesztően jó használni, brutális az üzemidő, szinte egész nap a kezemben van, az iPadem is alig használom azóta. Nagyon hamar rákattantam a 3D touch használatára is, remek dolog szerintem, nagyon praktikus sok alkalmazásnál. Remélem hamarosan az összes komolyabb app elkezd fejleszteni rá, mert nagy a potenciál benne. A külseje ugyan változatlanul nem tetszik (fúgák), de ezt orvosoltam egy gyári fekete bőrtokkal, amitől a fogása is sokkal biztosabb lett, nem csúszkál a kezemben és a zsebemből sem ugrik ki. Brutál gyors, brutál erős és brutál szmút! Az üzemidő nálam úgy 10-12 óra használat (FB, messenger, safari, online póker, telefonálás, stb...) 50%-os fényerőn, ami az iPad Air teljesítménye, ami nem semmi szerintem. Még nem sikerült estére lemerítenem.
[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfan_
senior tag
Szeretnék egyszer szemtől szembe találkozni az iTunes kitalálójával. Szeretném egy acélbetétes bakancsal rugdosni a fejét jó sokáig. Több mint hét éve vagyok iPhoneos és egyszerűen képtelen vagyok rájönni hol a logika a kezelésében, hogyan kell normálisan használni. tíz perc elteltével olyan ideges leszek tőle, hogy inkább kilépek.
Bocs, az offért, de ezt ki kellett írni magamból, most vesztettem vagy kéttucat képet, meg egy rakás beállítást, jelszót, mert én hülye iTunesról akartam beckupot csinálni iCloud helyett...[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Laca1212 #2583 üzenetére
A T-pontnál kötöttem. Havidiíjas, lopáson kívűl minden, törés, beázás, stb... Még nem volt aktiválva és vadi új volt. Ha jól tudom a már aktiváltra csak akkor lehet, ha előtte szervízben megnézik. De ez nem biztos már, két éve még így volt.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #2574 üzenetére
Úgy voltam vele, ha már lúd, legyen kövér, ha már tepsire "kell" váltanom, legyen akkor a legnagyobb
Függetleníteni akarom majd az 5s-t, mert a vakok intézetének fogom leadni, gondolom, akkor ha ők tesznek bele egy simet, aktiválni tudják.
[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfan_
senior tag
Ma meghozta a futár az iPhone 6s plusz 128GB gray készülékemet. Első benyomás, hogy brutálisan nagy az 5s-hez képest, egyelőre nagyon bizonytalanul fogom a kezemben, gyorsan kötöttem is rá egy biztosítást
ha majd megszokom és biztos kézzel használom, lemondom. Egyelőre még nem csináltam meg a költözést mert mobilnetem van itthon, nem akarok élből lerántani róla 4-5 gigát, megvárom az éjszakai 100Gigás váltást. Vettem egy gyári fekete bőrtokot is, mert elég csúszósnak éreztem, a lekerekített széleit, így sokkal jobbnak tűnik, rádasul szebb is, mert amúgy nem vagyok elájulva az új dizájntól, nekem az i4-i5 kinezete az etalon. Kicsit sajnálom is az 5s-em de ideje volt váltani, most szépen megpucolom, függetlenítem aztán ez is megy adományba. Azért alig várom, hogy belakjam a tepsit, biztos nyomogatni fogom most pár napot...
Apropo, gyári visszaállitást lehet sim kártya nélkül, vagy előbb töröljem a régit, mielőtt átteszem az újba?
[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfan_
senior tag
Szerintem az outlock ma a legjobb megoldás iPhoneon a levelek kezelésére. Hat különféle email fiókomat tudom vele tökéletesen kezelni.
-
Gadgetfan_
senior tag
Újra van készleten a T-nél i6s plusz 128GB-os telefon! Csak szólok.
én le is csaptam egyre, online megrendltem, ha minden igaz kedden már kézbe foghatom.
-
Gadgetfan_
senior tag
-
Gadgetfan_
senior tag
Engem most szivat a T? Kértem készletértesítőt egy szürke i6s plusz 128GB-ra, mert jelenleg nincs az online boltjukban, erre a héten másodszor járok úgy, hogy kapom az Emailt, hogy most van, megrendelhető, egy-két percen belül hogy megjött, rákattintok, hogy nyugtázzam a megrendelést, erre azt írja már elfogyott várjak az újabb készletig... Mégis, vajon hány darab jön ilyenkor, és kik azok akik még nálam is gyorsabbak?
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #1837 üzenetére
Én sem állítom, hogy vízálló, csak, hogy a barátnőm telója kibírta a kb. 10 másodperces fürdést és működik. Erre jó ez a szigetelés, az én régi i4-esem kétmásod perc alatt beázott anno hasonló szituban, a 6s úgy néz ki működőképes marad, és ez már nagy előrelépés.
Azért kíváncsi lennék egy olyan tesztre ahol ugyanígy víz alá teszik órákra, és utána felnyitják, hogy az indikátor mit szólt ehhez.[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfan_
senior tag
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Hunt3r22 #1440 üzenetére
Igen, mostanában elég sokat fotózok, és videózni is akarok. Ezért is gondoltam, hogy az a 2GB szabad hely, ami az i5s-en elégnek tűnik jódarabig, az a 6s-en már kevés lehet. Nagyobb felbontású képek, és videók, még pár kép és videó szerkesztő app és már el is tűnik... A kérdés, 230 kontra 300 ezer...
[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfan_
senior tag
Nagy dilemmába vagyok, a T-nél nem kapni 64 GB-os i6s pluszt, csak 16-os és 128-as van, és állítólag később se lesz 64-es. A meglévő előfizumra akarok hosszabítani, ezen a kettő között 70 ezer forint lenne a külömbség. Eddig évekig elég volt a 16GB, általában mindig volt szabad hely, most is van az i5s-en 2GB-om, de érzem, hogy előbb utóbb kihízom, ezért is akartam 64-est, de most az alternatíva csak a 128. Erröl viszont tudom, hogy soha a büdös életben nem fogom kihasználni, valahogy nincs szívem ekkorát venni csak azért, hogy esetleg pár gigával kifutok a 16-ból. A dilemma, hogy menjek-e biztonsági játékra, és vegyek egy 128-ast és akkor kb semmivel nem kell törődnöm, vagy spóroljak meg hetvenezret és esetleg később törölgessek, képeket videókat stb, hogy elég legyen a 16GB... ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robotporszívók
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest