- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz univerzita #1299 üzenetére
És ezt szétszedés nélkül honnan lehet tudni? Illetve erről a 2 órás dologról hol írnak? Mert én ezt alapból hülyeségnek tartom.
-
univerzita
addikt
Biztos többen tudjátok hogy a 6s a A9 chipet két beszálító szállítja. A TSMC és a Samsung. Méréseknél kiderült hogy a TSMC - vel gyártott 6s majdnem 2óra jobb aksi időt produkált.
[ Szerkesztve ]
-
generic
senior tag
Hetfon megjott nekem is a telefon, 5s utan hatalmas elorelepes sebessegben, illetve kameraban.
-
veterán
válasz Storm1990 #1288 üzenetére
Pont a hosszukásább forma miatt hiányzik kicsit az i6.
A keskenyebb kivitel miatt kényelmesebb volt használni mint az S5-öt,pedig hosszra alig kisebb az i6.
A kijelző mérebeli különbséget hagyjuk,az S3 (4,7") szintén szélesebb,annál is kényelmesebb.
Ha még tudnának a kávákból faragni,az lenne az igazán kényelmes.Blyan
Addig amíg a 950XL nem kerül forgalomba
Amúgy elismerem az 1520at,egy ideig szemezgettem vele,csak az a fránya applikáció választék...[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Runner_fxr #1286 üzenetére
Legjobb lumia ever!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Ármester
-
Storm1990
csendes újonc
válasz ToniSoprano #1284 üzenetére
Viszont a szelesseg elég lényeges dolog es a kavak oldalt a nokian sem kisebbek ... Sokaknak a 6+meg pont hasznalhato ,nekik ez mar nagy!
-
veterán
válasz Runner_fxr #1286 üzenetére
Az se kutya,de a kijelző helykihasználás miatt egy fokkal kultúráltabb szerintem.Ettől függetlenül inkább i6+/S+,mert az ívesebb formák sokat dobnak rajta,a Lumia szemből túl szögletes.
-
Ármester
-
veterán
válasz ToniSoprano #1284 üzenetére
Hát igen,az Apple dizájnereinek lenne még mit csiszolni,mert azért elég sok a kihasználatlan felület az előlapon,a konkurencia már aránylag szépen lefaragta a felesleget.Kivéve a HTC...
Amúgy "kicsiben" még tetszetős az i6/i6s,bár ott is lehet faragni,de Plus elég ormótlanra sikerült ezekkel az arányokkal.De azért nem mondom azt,hogy csúnya.Pont nem rég röhögtem ki egy jóbarátomat.
5S tulaj és amikor megfogta az S5-öm,kiakadt hogy mekkora batár (szerinte),de közben 6plus-t akar.
Felvilágosítottam hogy ahhoz képest ez mini![ Szerkesztve ]
-
saltanus
aktív tag
köszönöm ezeket az értelmes napi bölcsességeket !
-
Phobion
őstag
6S Plus-ról nem lesz teszt?
-
Blyan
félisten
Én is így voltam vele, 10-15 ujjregisztrálás volt, mire elértem amit akartam. Ha odafigyelek arra hogy rakom rá az ujjam, akkor nincs vele gond, ahogy írod 10/9. De - ez az elméletem - szerintem a gomb kialakítás miatt (kiáll a gomb a szifon homorúja helyett, meg az alakja) ha csak úgy sebtiben akarja az ember feloldani (zsebből előhúzva), akkor könnyű lyukra szaladni vele.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
kchris78
veterán
egy elonye annak hogy ugyanugy nez ki az i6 mint az i6s: asszonynak nem kell magyarazni a csere miatt . nekem ez hobbi, "muszaj" cserelni .
-
veterán
I6 után lett S6-om,hááát nem mondom hogy sokkal rosszabb volt az ujjlenyomat olvasója,csak kényes volt arra hogy tökèletesen regisztráljam be az ujjaimat,utánna már 10/8-10/9 hatékonysággal működött.Na de mire eljutottam oda hogy úgy regisztráljam az ujjaimat...
Ebből a szempontból jobb az apple féle olvasó,ott nem kellett játszanom,első reg után hozta a 10/9 átlagot,még nem túl tiszta kézzel is.A nedves ujjat viszont nem szereti. -
veterán
válasz mr.tamasbiro #1272 üzenetére
Kijelzőfeloldásra használt jelkód (PIN) nem egyenlő a simed PIN kódjával,kivéve ha ugyanazt állítod be.
De jelkódnak azt állítasz be amit akarsz.[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz mr.tamasbiro #1270 üzenetére
Persze. Akkor marad a jelkód (PIN).
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
mr.tamasbiro
őstag
Mi van ha nem ismeri fel az ujjlenyomatom?
Fel lehet azért oldani valahogy? -
Wapmester
senior tag
válasz mr.tamasbiro #1267 üzenetére
szerintem nem ajánlott olyan körülményekre az ujjlenyomatolvasó, de anélkül is lehet élni, még senki sem halt bele
-
mr.tamasbiro
őstag
Akkor én nem fogom használni az ujjlenyomat
olvasót feloldásra. -
Wapmester
senior tag
válasz kchris78 #1262 üzenetére
rendben, köszi szépen az infókat Persze szerintem sem fog mindenki 10 perces 4K videókkal szórakozni főleg a 16 gigás iphone esetén, de a 4K tudja legjobban felhevíteni a telefont hisz ezt szokták korlátozni pl S6-on 5 percre, de most legalább tudjuk, hogy nem melegszik vészesen és nem hevült túl sem.
-
Misi1979
őstag
válasz mr.tamasbiro #1261 üzenetére
A nedves ujjat nem szeretik az ujjlenyomat-olvasók, ez a telefonban lévőre hatványozottan igaz - koszos ujjal még nem próbáltam, de talán azt picivel jobban tolerálja.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
kchris78
veterán
válasz Wapmester #1260 üzenetére
2.5GB a méret.. 10 perc. A langyosság most kezd szétterjedni a hátlapon . Hát, igen itt kb 22 fok lehet, ha lenne egy nyári 35 fok szerintem ha nem is forró de meleg lenne. Mindenesetre nem tudom ki hogy kamerázik, én ilyen felvételekkor ritkán veszek fel 30-50mp nél többet egyben, visszanézni unalmas a hosszú kamerás körözgetést (hacsak nincs vmi konkrét esemény) de ez az én véleményem
[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
Mennyire érzékeny az új lenyomat olvasó ha nem olyan tiszta az ujjad mint első alkalommal mert olyan melóm van,hogy nem mindig tiszta annyira mint beolvasáskor.
-
Wapmester
senior tag
válasz kchris78 #1258 üzenetére
hagyd úgy legalább 10 percig, videó mérete is érdekelne miután leállítottad.
(#1259) Blyan: ez szerintem sem rossz eredmény, a hír a túlmelegedett modellekről szerintem selejtek voltak, a 4K-nál már semmi sem melegítheti fel jobban és még így is langyos, persze a nyári meleget ha beleszámoljuk szerintem mindegyik telefon túlmelegedhet. A másik dolog még a melegedő Home gomb, arról is volt hír, gondolom az is selejt lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz kchris78 #1258 üzenetére
Az elég jó, az S6 a langyosnál kicsit melegebb volt 5 perc után, de nem volt vészes.
De ez egy 24 fokos szobában persze édes mindegy, a 35fokos napsütésben lenne az igazi mindekét telefon esetében.De a lényeg, hogy nem melegszik nagyon. Emlékszem, volt kb két napig hír arról, hogy hű de melegszik az 6S, aztán egyszer csak azóta se hallani erről.
-
Wapmester
senior tag
válasz kchris78 #1256 üzenetére
nem baj az is elég, csak fontos lenne tudni nálad hogy melegszik ,mert a többieknek samsung chip van benne a tiedbe meg TSMC és jó lenne megtudni a kettő közül melyik a jobb a valós használatban,melyik melegszik jobban, melyik fogyassza jobban az akkut stb
[ Szerkesztve ]
-
Wapmester
senior tag
nah ebből a szempontból ez kérdéses, mivel egy ponttal többet kapott, mint az S6 Edge,lehet az ő Z5 tesztmodelljükben jobb volt a lencse, kíváncsi leszek az új iphone-ok milyen pozíciót foglalnak majd el a listán, szerintem az Edge-et még mindig nem veri egyik sem
[ Szerkesztve ]
-
Wapmester
senior tag
a Z5 nem optikai képstabilizátor-os, a 6S Plus viszont igen így előnye van, 4K alatt biztosan nincs intelligens Steady Shot hisz beleégne a kezedbe az egész készülék Xperia felirattal együtt az oldalkeretből Fókuszban eléggé kemény az tény, nappali képeknél még oké a dolog egészen a makróig még előnyt is tud szerezni, de az éjjeli képeknél rendesen elbukik. A hangot gondolom stereoban veszi a Z5 (a hangszórója is stereo) és hangosabb is mikor a Z5-tel rögzített hangra kapcsol, asszem a videóban is mondja ,hogy a 6S Plus csak monóban veszi és halkabb néhol valamiért, viszont megnézném S6 Edge-el összemérve, a Z5-től kicsit többet vártam, de még javulhat a kamerája a frissítésekkel, hisz sokszor eljátszották már ezt, hogy frissítés után sokkal jobb képeket csinált, ezért nem valami jó, ha (pl. ezen az oldalon is) túl hamar tesztelik a készülékeket, mert utólag más eredmény alakulhat ki. Az is érdekes, hogy itt az oldalon a sima 6S gyenge fényben készült képei nem lettek valami acélosak, a 6S Plus ennyivel jobb lenne? Elgondolkodtató
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Lejárt az idő:
Low light körülmények között eléggé elpicsálódik a Z5.
-
Blyan
félisten
válasz Wapmester #1245 üzenetére
Ne bassz, erre a stabilizálásra írták azt, hogy kenterbe ver mindent? z5-re gondolok.
Szerk: olvasom, hogy a 4K alatt nincs a szuperfasza Active Steadyshot... Hát akkor meg mi értelme a 4K-nak, ha még stabilizálni se tudják.
Viszont a fókusz bitang gyors. A 6S mikrofonját legfogja a csávó, vagy tényleg ilyen gyér?[ Szerkesztve ]
-
Wapmester
senior tag
-
-
Wapmester
senior tag
válasz Misi1979 #1236 üzenetére
ez mondjuk eléggé beteges dolog volt, hogy két különböző nanométeres chipet raktak bele, a nagyobbik nanométeres, a tsmc elvileg jobban melegszik és többet is fogyaszt, lehet emiatt különböznek ennyire az üzemidő tesztek a tech oldalakon, kíváncsi lennék egy 4K videózás tesztre a két különböző chip-el, hogy melyik mennyire melegszik ám az üzemidő is érdekes lehet.
-
Hami33
aktív tag
Telekomnál rendeltem elő interneten. Vajon megkapjuk pénteken??? Valaki esetleg tud valami infót a lehetséges kiszállításról? Nyilván készletfüggő,de amit rendeltem lennie kell első körben ...
-
Misi1979
őstag
válasz Wapmester #1231 üzenetére
Igen, nekem is fura, de ezt van.
Sev!er: nincs ugye viszonyítási alapnak másik 6S-em, de szerintem pár hét múlva többet tudunk.. egyelőre meg vagyok elégedve az akkuval, az 1 éves 5S-emhez képest kb 30%-al jobban bírja az akku.
Zjunior: amikor rámész a honlapra, az install-gomb alatt ott lesz a leírás! Továbbá van egy külön programikon neki.
[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
Én is berendeltem a 6S-t.Most két évig ez lesz majd utána a következő S széria.
A főverzió miatt nem aggódom,mindig is S-t akartam mert a főverziósokról eddig csak negatívumot olvastam. -
galaxys80
veterán
Egyet árulj el kérlek. Neked most mi a célod tulajdonképpen? Hittérítést végzel egy iPhone telefon topikjában?
Gondolod, hogy bármelyik iPhone használót kicsit is érdekelnek ezek a noname felmérések?
Én örömmel veszem tudomásul, hogy neked az android a legstabilabb, csak nem értem, hogy ezt miért ebben a topikban kürtölöd világgá. -
szanyi20
tag
válasz migabi24 #1215 üzenetére
Én is arra gondoltam, hogy next-s előfizetés mellé az i6 128 kerül annyiba, mint az i6s 16 giga.
Gixxer88: Én most használtam éppen a készülékváltást, és hacsak nincs jó sok hűségpontod, maximum annyit nyersz rajta, hogy 0 HUF a kezdőrészlet, ha részletre veszed, de sajna az ára nem igazán különbözik attól, mintha új előfizetéssel vennéd...
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
Én majdnem elcsábultam, hogy hűségre veszek iphone-t, de végülis függetlent vettem tengerentúlról.. Az eddigi benyomásaim a készülékről (i5s után): gyors, nagyon. Az ujjlenyomat beolvasása dettó. Fotózni még nem fotóztam érdemben vele.. Egyébként 16gigás verziót vettem, eddig sosem volt gondom a hellyel.
Ami viszont lehetne jobb is- enyémben Samsung chip van, de a tsmc-ről jobbat írnak:
-
veterán
-
veterán
Annyira belemerültem ebbe az iPhone vs. Androidos telók dologba hogy kezdek elcsábulni,és megint hív az erő sötét oldala.
6S nem kéne,de így hogy szépen leesett a Telekomnál az i6 ára,nagyon elgondolkodtam hogy lehet kéne egy az S5 mellé. -
szanyi20
tag
Na tessék. Van itt kérem árzuhanás... A 6-os durván olcsóbb lett a telekomnál...
-
w333
félisten
-
bagkri01
őstag
Nem hiszem, mostanában volt (és huzamosabb ideig használtam is) MIUI OS, Vibe, Flyme. A MIUI volt egy-két crash, de a vibe-on, flyme-in semmi.
Sőt a neten nézegettem, speed teszteket (iphone 6s vs galaxy s6) és azon éppen az iphone crashelt és még a sebességben sem volt egetverő különbség. sőt jónéhány esetben az S6 gyorsabb volt, de a multitask testnél csúnyán elbukott, hiába a 3Gb RAM.madgie (1208) : nálam note2-n egész jó.
[ Szerkesztve ]
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
Lirion
addikt
válasz Runner_fxr #1194 üzenetére
de maga az ios sokkal megbizhatobb rendszer mint az android
Ez urban legend, semmi köze a valósághoz, sőt, éppenséggel az android a stabilabb a kettő közül, bármennyire is az ellenkezőjét terjesztik.
"It found that iOS 6 crashed 2.5% of the time, iOS 7 got better with a 2.1% crash rate, and iOS 7.1 is the most stable at 1.6%. But, Android was far more stable across the board with Gingerbread (2.3) at a 1.7% crash rate, and all versions from 4.0 and higher had crash rates of just 0.7%, meaning iOS 7.1 crashes more than twice as much as any Android 4.x version."
"Android Lollipop 5.0 has a crash rate of 2.15 percent while iOS 8 is at 2.18 percent"
-
KraX
őstag
válasz saltanus #1175 üzenetére
Ebben a szegmensben a technologiai elavulas az ami baromi gyors. Szamomra ezert nem eri mar meg elsosorban, meg ha meg is tudnam fizetni. Seftelni pedig nem akarok evente a hasznalt telefon adas vetelevel, de ez mar az en szoc problemam.
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Tippmix
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest