- Lapos lesz a Find X8 Ultra, mint egy palacsinta
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kud88
csendes tag
válasz scofield89 #2962 üzenetére
Nekem most galaxy s5 van, de tuti odavarázsolom a fa alá magamnak karácsonyra az i6s+. Fogtam edge-t és a nagyobb testvérét is. Lehet van akinek ez kényelmes, de szerintem szörnyen rossz a fogásuk. Mondjuk nekem note 5 volt tervbe, de közölték, hogy EU-ba majd csak jövőre jön hivatalosan. Aztán jött az iPhone bejelentés. Végül az utóbbi mellett döntöttem. Nem kérek többet droidból, főleg nem a Samsung féle optimalizálásból. Lényegében nekik köszönhetem a váltást
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Hosszú évek után én a i6s mellett döntöttem és egy pillanatra sem bántam meg a váltást droidról! Volt note 2-3, z2-3 de ha túllépsz majd az első "lapozok kettőt és annyi" a telefon dolgon android után és elkezded napi szinten használni bele fogsz szeretni! Az, hogy mindíg mindent azonnal és úgy ahogy te akarod hajt végre a telefon és teszi mindezt iszonyat "smooth"-an, leírhatatlanul jó dolog! Nincs akadás, fagyás, töltögetés, 25+ app van nyitva a háttérben és meg sem érzi, azonnal vált! Két dolgot tudok mondani, 1: soha többet android! 2: miért csak most váltottam?
-
SonyNex7
senior tag
Olvasd el a 2837-est. A legdurvább hogy beismerte az ügyintéző hogy szar,be is fejezik a forgalmazást ami egy 220-on nyitó 5 hónapja piacon levő terméknél gáz,mindenféle ajándék meg kedvezmény rá .,súlyos gondok vannak a rendszerrel. Olvass bele csak a forumába package disable appal 100-150 folyamatot tiltanak hogy menjen,meg launcher,meg zárt be háttérben stb.
Na és pont az edge vágja a kezed,meg törik rajta a fény illetve saját fórumban is elismerik hogy semmit erő funkció a hajlitás,szóval olyan mint egy női magassarkú ,szép.
Fényképező lehet hogy egy szinten van vagy kicst jobb is a samuban,meg van benne egy két finomság,értesítő LED,infra,gyors töltés (na ez nagyon hiányzik ,6s iPad töltővel kb 160 perc kikapcsolt állapotról) Inkabb legyen korlátolt a rendszer mint sem ilyeneket csináljon ebben az árkategoriában.
De ne hallgass rám,ez csak az én véleményem ,jó tanács úgy csináld mint én rendeld online hogy 14 napig vissza tudd vinni.Pedig igyekeztem olyan szépen leírni ....
Direkt írtam hogy nem látszik de a linkelt akcióban,de a 8000Ft-os szuper ultra brutális 3D hajlított szélű Otao-x lambo is akcióban lesz,4000ft-ért.Azt is írtam hogy telefonon mondtak illetve hogy milyen maga az üveg Ezt fogom rendelni vasárnap éjfélkor mert a sima üvegek semmit nem érnek.
Amúgy nekem volt ilyenem 5s-en és jó volt de nem 8000-es jó,inkabb csak 4000-es.
Lényeg az 1-2 ezres gagyiktól sokkal jobb,mert ilyenem is volt,4e pont reális hogy ne kelljen 3 hetet várni.Nescafé[link] ezt rakom fel ma,telefonon megvett az eladó mert ilyen szuper karbon kompozit izé a szele és mar nagyon sokat kipróbáltak de csak ez a tuti.....
[ Szerkesztve ]
-
legenda
szia,
fényképezésben jobb valamennyivel az s6 edge, illetve akkumulátoros üzemidőben akkor, ha nagyon sokat telefonálsz, de sok más tekintetben meg a 6s jobb, gördülékenyebb, ha bejön (majd) neked az ios, akkor nagyon is szerethető készülék.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest