Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
Rage47
üzenetére
Lehet, hogy ez van benne :) Mondjuk nálam azért pl. a Spotify gyakran nem tudja folytatni a playlistet 1-2 nap után, szóval csak kilépeget az. Meg a böngésző is újratölti a lapokat minden alkalommal, amikor megnyitom... Mondjuk igazából csak a Spotify zavar ezekből, de nagyon gondolkodom, hogy bármennyire is tetszik az iOS és bármenyire is jól együtt dolgozik a Mac OS-el nem iPhone 8 lesz a következő telefonom augusztusban, mert nem látom a fejlődést...
-
-
consono
nagyúr
-
Noukoum
veterán
Árban néhány ezressel lenne olcsóbb mint a legolcsóbb árukeresős modell. Szóval nem az év üzlete.
Igazából lassan lejár a garancia a jelenlegi készülékemen ezért nézelődöm sokfele.
Ez a telefon lényegében a relatív alacsony ára és kompakt mérete miatt merült fel, de ahogy utánaolvastam, nem csak a specifikációban hanem a való életben is jól teljesít még manapság is.
iOs-ben elsősorban az iX, iXr vonz, de még használtan is drágák számomra. És ugye ez új lenne.
Ezért kérdeztem tőletek hogy van e valami panasz rá, mert engem igazán nem érdekel mi a mobil neve vagy hány éves ha úgy működik ahogy az kell. Tesztek alapján a kamera/sebesség bőven jó lenne nekem.
20794: iphone 8 helyett akkor már rápótopnék x-re mert jobban bejön
20793: hogy érted hogy nem mai csirke? Küllemen kívül miben nyilvánul meg?
-
törölt tag
válasz
Noukoum
üzenetére
Azt nem tudom megmondani, hogy másnak megéri-e. Nekem nagyon bevált. Azért választottam, mert kifutó modellként megfizethető áron volt a Telekomnál. Ez az első iOS rendszerű telefonom és ismerkedéshez pont jónak találtam.
Kompakt, nagyon igényesen összeszerelt, jól is néz ki. Amire nekem kell (telefon, SMS, mail, navigáció és zene, böngészés) arra számomra tökéletes. Talán az akku kevés kicsit. De nem vészesen.
Támogatás területén is jól áll.
-
Noukoum
veterán
Így 2019-re vélemények a mobilról? Megéri újonnan beruházni még rá?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Tervezem egy multimédia lejátszó vásárlását az autómba. Kerestem a CarPlay app-ot de nem találom.Egyáltalán kell hozzá?
-
Crafter32
őstag
Most ez azt írja,hogy gyártják még a iphone 6s-t. Tehát muszáj az Applenek frissíteni nem?
https://pcworld.hu/pcwlite/indiabol-johet-a-kovetkezo-iphone-od-261554.html
-
iStyle-ban még van pár darab akksi 9900-ért, ott cseréltettem ma. Azt mondták, túl sokat használom a telót és az iOS12 amúgyis megeszi, ezért kell 3x tölteni. Engem nem érdekelt, kicseréltettem, mert majdnem 400 ciklus van benne (igaz szerintük a 800 ciklusnál kéne igazán cseréltetni, de én nem akarom megvárni, míg kikapcsolgat) és sokkal rosszabbul bírja, mint 1 éve. Azt akarták sugallni, hogy vegyek új készüléket, de nekem elég az új akksi egyelőre...
Utánam lévő csajnak egyébként ugyanezeket mondták.
Vegyél XR-t! -
tl-x
addikt
válasz
mandalorian
üzenetére
Én a Corvinnál voltam.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
mandalorian
üzenetére
Ott legalább gyári akkut tesznek bele, nem valamilyen vackot.
Nem kell napokig ott hagyni a telefont, foglalat időpontot és 20 perc alatt kicserélik. -
tl-x
addikt
válasz
mandalorian
üzenetére
Időpontot kell kérni az igaz. Nekem egy órán belül kész lett.
-
válasz
mandalorian
üzenetére
istyle-nal is van meg 9900ft-os akksi
-
-
mandalorian
csendes tag
Hali, hol érdemes akkut cseréltetni? Nézegettem isamurai, idea szervizeit. Ha van ötlet szívesen fogadnám.
Köszi -
perge666
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ha jól tudom adnak hozzá jack átalakító kábelt,mert gyárilag jack dugós headsetet adnak hozzá.
Nem nagyon vesz el ez az élményből,nem kell rajta fennakadni.
Vagy mondok egy jobbat,BT füles.Shteer : Igen az X-et tudom hogy jóformán akkora,de írtam is tegnap vagy azelőtt hogy sajnos szolgáltatónál már nem árulják.
Az XS mmeg nekem megfizethetetlen,annyi pénzt telefonra nem adok.
A nagyobb teljes kijelző baromira tetszik az X-en úgy hogy elég jó a mérete is.
-
-
tl-x
addikt
Mostanában feloldásnál vibrál a kijelző főleg ha facebookban vagy messengerbe voltam. Sw vagy hw hiba lehet?
-
perge666
veterán
Android ide vagy oda,én házon belül ( ios ) szeretnék egy normál méretű telefont.
Szerintem jelen álláspont szerint 2 választásom marad karácsonyra,vagy maradok 6S-en és ha szükséges akkut cserélek,vagy lecserélem 8-ra.
A harmadik opció az új kompakt méretű Iphone lenne,de ilyen szerintem nem lesz.
-
Crafter32
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Még élőben nem láttam a S10e-t, de rossz nem lehet. Annak idején az I6s mellett az döntött S8 ellenére, hogy nincs Edge. S10e egy tökéletes telefon, a Sonynak kellet volna megcsinálni Compact néven, de elcseszték. Annyiban jó volt IPhone választottam, hogy tapasztalat alapján tudom mondani nagyon nem nekem való az IOS.
Az S8 is jó telefon, hiszen mire nem eleg? (I6s is tökéletes telefon, szintén mindenre elég) Egy S10e edge nélkül mindenki álma most aki kisebb méretű telefont akart eddig androidon, de nem találta az igazit. -
törölt tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Nem, a 12.2 volt kérdés.
-
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Szerintem teljesen rendben van!
-
törölt tag
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Igen és igen.
-
mr.tamasbiro
őstag
Az új frissítés jó?
Lehet frissíteni? -
radio100jozs
őstag
válasz
Crafter32
üzenetére
Ó, köszönöm, hogy ezt beírtad. Tényleg nagyon kompakt a mérete, alig pár milliméterrel nagyobb csak az almás 6s-nél. Androidos piacon eddig ilyen nem nagyon volt, hogy 4G, NFC, 2 sim kezelés, és ez mind kompakt méretben, kompromisszumok nélkül. Az ára sem vészes 220 körül nagy elektronikai üzletben már kapható, és van színválaszték. Azt hiszem akkor meg is van mire váltok én is a 6s-ről.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
consono
üzenetére
Én elhiszem, hogy van akiknek tökéletes az android ios után, de én sajnos nem azok közé tartozom. Egyszerűen bármelyik csúcs droidos telefont nyomkodok szörnyű az egész, a rendszer felépítése, kinézete, menüpontok, ikonok stb. Tudom tudom, lehet témázni, meg ikonpakk..
Arról nem beszélve, hogy követve pl. az S10 meg az s10e topikot ( az s10e kifejezetten szimpatikus volt mikor megjelent, de pár perc próba után tettem is vissza a fentebb írt dolgok miatt) messze nem tűnik olyan rózsásnak a helyzet még mindig. Korlátoznak mindent, beragadnak dolgok amik pörgetik a procit, kapcsolgatják a wifi/mobilnetet, nem használnak facebook app.-ot mert sokat eszik, manuálisan állítgatják a fényerőt, hogy normális soc-ot érjenek el. Az üzemidős képeken meg egyértelműen látszik, hogy még mindig a rendszer és annak a dolgai viszik el a legtöbb energiát, még mindig mindent erőből old meg az android.
Tudom, sokan szívnak az ios-sal is, de nekem még egy kezem is sok hozzá, hogy az elmúlt években hányszor akartam volna földhöz vágni bármelyik iPhone-om. Be van kapcsolva minden, működik minden ahogy kell, + a watch-ot se cserélném le szívesen. Nyilván vannak korlátai az androiddal szemben, de engem egyik se érint, nem akarom pendrive-nak használni vagy számitógépnek stb. , ez egy telefon, amire kell arra ezerszer jobban teljesít nálam, mint amennyire egy droid tenné.
Határozottan magánvélemény, nem áll szándékomban senkivel andorid-ios vitát folytatni. -
PACSA75
őstag
válasz
consono
üzenetére
Én android - ios ingázó vagyok, és merem állítani hogy a mai androidos készülékek már nem összehasonlíthatóak a régi (rootolós + custom romos) készülékekkel. Egy prémium kategóriás androidos teló gyönyörűen pörög (sőt már a középkategória is erősen zárkózik fel) és árban még mindig elég nagy a rés iphone hoz képest (igaz vannak már droidok is aranyárban). Elismerem az ios stabilitását, de a vállalkozó kedvű iphone rajongóknak merem ajánlani hogy érdemes egy próbát tenni.
-
consono
nagyúr
válasz
Crafter32
üzenetére
Én pont azt néztem ki az augusztusi telefonváltásra. Igen, Androidot futtat, de látva, hogy az asszony az S8-ával mennyire jól elvan már két éve (és eszébe nem jut még mindig lecserélni) ez már nem biztos, hogy hátrány. Egyedül a Mac-el való jó együttműködést kell majd valahogy megoldani, mert szeretem, hogy látom az üzeneteket a gépen (és küldeni is tudok), meg alkalom adtán hívást is tudok fogadni...
-
Crafter32
őstag
S10E jó megoldásnak tűnik majd aki kicsi telefont keres.
-
perge666
veterán
válasz
Rage47
üzenetére
Nekem eddig 1 telefonom volt meg szűk 2 évig ( ez előtti Samsung A3 2016 ) előtte évente cseréltem,15 éve meg havonta 2X is.

Ez a 6S nekem nagyon bejön,semmi gondom nincs vele úgy működik ahogy kell,nem vakarózik,nem gondolkodik.....
Kár hogy már a lassan tablet méretű telefon a divat,bezzeg 15 éve kinevettek a Nokia 3650-el a kezemben hogy mekkora féltégla.

-
válasz
perge666
üzenetére
Az X a normál méret már. Az még egész jó méret a többi telefonhoz képest, csak nem ad annyit az árért cserébe... iOS11-nél még azt mondtam, tuti váltok, a 12 után meg azt mondtam, minek.
Első telefonom, amivel ennyit kibírtam eddig.
Talán még az első Nokiám volt ennyi ideig meg...Rengetegen választják a Max telefonokat. Szerintem már lassan kisebbség, akinek normál méret kell.
-
perge666
veterán
válasz
Rage47
üzenetére
Mennyi idős 3-4 éves?
Nekem még szűk 2 hónapja volt 1 éves.
Karácsonykor lehet én is váltok,de nem biztos,lehet addigra beújítok egy akksi cserére és használom tovább.
Én is nézegettem a 7-8-at,de azokra nem biztos hogy váltanék erről.
Az X az tetszene,de szolgáltatónál már nem kapni,az újabbak meg batár nagyok és b**zott drágák.
Reménykedek egy idei SE2 kiadásban vagy 6S-hez hasonló méretű almában,de szerintem kicsi az esély rá.
-
perge666
veterán
válasz
Rage47
üzenetére
Nekem is 92%-ot ír,de bőven kibírja a napot,este 30-40%-al rakom töltőre.
Napi kb 2 órát netezek,fórumozok vele,1 óra játék,sok viber fb chat,délutánonként általában 2-3 naponta 30-60 perc youtube videó nézés ( na ilyenkor már 7-kor teszem töltőre mert sipákol )
Telefonálni hetente 20-30 percet szoktam nagyon maximum!Nem tudom te hogy használod,de neked ez ha jól emlékszem már nem a gyári akkud ugye?
-
A Settings alatt található Battery Health szerintem nem valami pontos. A Coconutbattery (Mac-en egy app) szerint 77.4%-os az akksim és 378 cycle van benne. A Settings szerint 92%-os az akksim. Azért fura, mert 3x is töltöm egy nap...
Úgyhogy beérett az éves akksicsere megint. -
martina79
tag
Sziasztok! Nem keresgéltem, hogy volt-e már ilyen, ha igen, bocsi. Mostanában azt csinálja a telefon, hogy frissítteti az Apple ID adatokat. Rendszeresen jön az üzenet a kijelzőre, hogy ide meg oda be kell ismét jelentkeznem. Ha megadom a jelszót, nem fogadja el, zárol, majd jelkód után megváltoztatja velem a jelszavam. A héten már kb. 3x csináltam végig uezt, ma reggel újra kéri. Ha nem csinálom meg akkor pl. nem tudom az app store-t sem használni. Olyan, mint egy ördögi kör. A telefon naprakész 12.1.4. Köszi előre is .
-
Pjotr
senior tag
válasz
perge666
üzenetére
Én csak azt mondtam, hogy az előző telefonombol az uzemido egyedül, ami hiányzik. 8-kor elkezdtem nyomkodni és délután 4-kor 30%-on volt. Sokat dolgoztam rajta. Meg a fél óra alatt 70% is jól jött sokszor
De ezzel a 6s-sel sincs baj. Semmi kötekedést nem szántam bele. -
PACSA75
őstag
Meg tudlak érteni. Én meg 6s ről mentem Samsung S9 re. A méret az bizony hiányzik. Az üzemidő, valamint az áresés miatt váltottam, de sajnos az üzemidő ezen sem sokkal jobb. Nem bántam meg hogy váltottam, de lehet hogy ha ezt megunom visszamegyek iOS re, egy iPhone 8 on gondolkodom.
-
Pjotr
senior tag
Valaki használ mi bandot? Régen volt alkalmazás értesítés az appban, kivették?
-
Pjotr
senior tag
Sziasztok. Mate 20 Pro-rol jöttem. Azt hiszem ez mindent elmond...Nagyon jó most az ios és 3 éves telefonon is ilyen jól pörög, Wow. Átmeneti megoldásnak gondoltam, de azt hiszem maradok. Fényévekkel jobb az ios + végre valami elfér a zsebemben. Egyedül az üzemido hiányzik, de új akkuval ez se rossz.
-
radio100jozs
őstag
Edigitelnél volt amikor írtam egy ilyen heti akció. Most az asztroszürke 99.990.
-
gyuri2008
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
95 ezerért hol lehet kapni megbízható forrásból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- PlayStation 5
- Riasztó topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nem is várom el, hogy megjegyezze a spotify-t meg a 30 safari lapomat