- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
A 8 óta már jött pár új proci amik jócskán takarékosabbak. Az SE-nek is sokkal jobb az üzemideje, mint az 5S-nek. De amúgy igen, az üzemidő lesz egy nagy kérdőjel és sokaknál a döntő szerep. Nyilván nem lesz a 11 közelében, de a mérete sem.
Diokhan: Nem lesz ilyen, ahogy az SE is, az új is arról fog szólni, hogy a tonnaszám megmaradt régi alkatrészekből raknak össze egy telefont, és pont emiatt tud "olcsó" lenni. Ha tippelni kell, simán 9 lesz a neve.
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
-
lmno
őstag
Az SE 2-vel az a probléma, hogyha lesz, és az iPhone 8 házában, akkor annak is egy sz*r lesz az akksija. Ezért váltottam inkább 11-re.
-
Rage47
veterán
válasz cyberkecsi #21591 üzenetére
Akksicsere mindenképp. A hideg miatt sokat fogsz szenvedni még vagy márciusig sztem, szóval hajrá.
SE2 meg nem biztos. -
Diokhan
addikt
válasz mtomi95 #21594 üzenetére
Az elméletileg az pont annyira biztos, mint a -kutya vacsorája. Nem hiszem, hogy barmi is lesz belőle. Az apple már profitorientált és nem az érdekli, hogy a user mit szeretne.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
mtomi95
senior tag
válasz Diokhan #21592 üzenetére
Elméletileg lesz egy iPhone 8 II amit SE-nek fognak csúfolni, nem?
molnarpeter:
Nem hiszem! Ettől már sokkal hidegebb is volt az évben akkor nem panaszkodott senki itt. Meg este maga mellé téve merült hirtelen 1%-ra. Ha nem eszkimó akkor nem volt hideg bent!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
molnarpeter
nagyúr
Szerintem hideg van kint.
-
Diokhan
addikt
Cserés az akksi, ez tuti. SE2 meg szerintem nem lesz.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
cyberkecsi
csendes újonc
Tegnap óta teljesen megvan őrülve a 6S-em akksija.
elmentem bevásárolni, haza értem, megnéztem a telefont 2%-on volt, újraindítottam erre 30%.
Feltöltöttem, este leraktam magam mellé a telefont 96%-on állt, reggel ránézek: 1%. Újraindítottam: 70%.
felraktam fél órára a telót tölteni, 85%-ra felment, nem használtam most kb fél órát, megint leesett 76%-ra.
Mi lelhette egyik pillanatról a másikra?
(2017 januárjában vettem, 84%-os akksi kapacitás) (az SE2-t várom, aztán csere) -
válasz sniper112 #21587 üzenetére
A50.
fenyoje : Köszönöm szépen.
Nekem a 6S előtt kis ideig 5S volt,azelőtt pedig Samsung Galaxy A3 2015,ami a mai napig meg van / több mint 4 éves / a kislányom használja napiszinten,és az akkuja még mindig kb.3X tovább bírja a 2 éves 6S-énél.
fenyoje : az 5S akkuja ugyan ilyen gyenge mint a 6S-é.
Asszonynak Iphone SE van,nemrég cseréltettük ki neki az akkut és 2 napig bírja sok használat mellett.
Ez szuper,csak az a kár hogy szinte minden 2 éves almás cucc akkuja kuka amit használnak is.[ Szerkesztve ]
-
fenyojoe
csendes tag
válasz Rage47 #21585 üzenetére
Én az enyémet végig iOS 9-cel használtam, de három év után azért már annál is érződött az aksi gyengesége. Van akkumulátoros tok, anélkül nem mentem már sehová. Ezeknek a 4,7-es iPhone-oknak úgy látszik ez volt, és mindig is ez lesz a rákfenéje.
iPhone 8 - iOS 14.8.1 / iPad Pro 9.7 - iPad OS 14.8.1 / MacBook unibody late 2008 - OS X 10.11 / Mac mini 2014 - mac OS 10.12
-
-
fenyojoe
csendes tag
Húha, pont az aksitól féltem... Pedig ez alapján a cikk alapján https://www.cultofmac.com/672144/ios-13-3-iphone-performance-battery-life-benchmark/?fbclid=IwAR1BFHHCVVj4Q76Pte1dF4PX69TKcKZ_Urs4R9cUpXIywMor8yQ7OUN3lPo a 6S-en sem kellene érezhetően rosszabbnak lennie.
iPhone 8 - iOS 14.8.1 / iPad Pro 9.7 - iPad OS 14.8.1 / MacBook unibody late 2008 - OS X 10.11 / Mac mini 2014 - mac OS 10.12
-
fenyojoe
csendes tag
-
2 év használat után búcsúzok a 6S-től,sőt az ios világától is.
Szerettem ezt a kis telefont,sajnálom is picit....... -
fenyojoe
csendes tag
Sziasztok! A párom 6s-én még 12.4.1 van rajta, már azon sem túl rózsás az aksiidő, bár legalább nem lassúlt be a telefon. Ti mit tapasztaltatok 13.3-mal? Sokat ront érzésetek szerint az akuhasználaton? Illetve nem érzitek a 12-höz képest kicsit lassúbbnak? Előre is köszi!
-
-
Bence942
tag
he pl 20 perces videót néznék kikapcsol a képernyő ezt hogy tudnám pl safariban és youtuban vagy beállításban beállítani hogy ne kapcsoljon ki ha nézek egy filmet stb?
-
meroly
veterán
válasz karl_fischer #21562 üzenetére
Dejó
Nekem céges flottás telefonom van, majd utána kell járnom hogy kell bekapcsoltatni.Impossible is nothing
-
david199801
tag
Hali!
Hol érdemes utángyártott kijelzőt vásárolnom? Ahol a minőség is normális és árban sem sok?A választ előre is köszönöm.
-
RandomGosu
senior tag
válasz molnarpeter #21555 üzenetére
-
Diokhan
addikt
Megjelent az ios13.3!
-
MODERÁTOR
válasz RandomGosu #21553 üzenetére
Ilyet nem csinál, és bár nagyon nem sikerült jól a 13, de ilyet nem is szabadna. Lehet, hogy egy restore kellene a telefonodon.
-
david199801
tag
Hali!
Egy utángyártott kijelzőn működni fog a 3D touch? Illetve mennyivel másabb mint a gyári, vagyis mivel rosszabb? -
molnarpeter
nagyúr
válasz RandomGosu #21553 üzenetére
Ios13 óta talán van, hogy hívás csak rezeg, de látszólag nem indul az app, minden marad a régiben a kijelzőn, nem tudom felvenni.
-
RandomGosu
senior tag
sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy a frissítés óta valakinek csinált már olyat a telefon, hogy néha-néha így lefagy a telefon pár másodpercre?
-
Diokhan
addikt
válasz Bence942 #21548 üzenetére
Ha nem kompatibilis, akkor valószínűleg nincs frissítve a telefon a legújabb ios-re. Nézd meg a frissítést, ha kell, akkor frissits és próbáld újra.
-
Bence942
tag
Helló lehet hülye kérdés (tudom) de most lett újra egy almám i6s és nem tudok videót vagy filmet (mp4) rá rakni itunesból mert ezt a hibát kapom keresem ezeket az alkalmazásokat csak a videó van app storeban meg de ott azt írja erre a telefonra nem tudom letölteni mert nem kompatibilis.. akkor most mi a retkes retek van? A zenéket simán tudtam rá rakni..
[ Szerkesztve ]
-
-
mtomi95
senior tag
Ma megjött a telefonom! Vagyis inkább küldtek egy újat.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
sajog159
aktív tag
válasz #40993792 #21535 üzenetére
Még egy kérdés: a iPhone 6S készülékemet csak normál sebességgel lehet tölteni a Baseus® Type-C töltő- és adatkábel? Legálább is a oldalon ez szerepel: "Az iPhone 7/7 Plus/ 6/ 6s és régebbi eszközöket normál sebességével töltheted a kábel segítségével."
Tehát hiába a 18W QC töltő és QC3 kábel... és - ha jó látom - QC3 kábel nem is használható 6S-hez?[ Szerkesztve ]
-
sajog159
aktív tag
Üdv!
A 2 éves 6S-em akkú problémákat mutat: lekapcsolt pászor mostanában. Új telo nem szándékozom venni, de akkúcser talán szóba jöhet.
Milyet javasoltok?Előre is kösz
-
MODERÁTOR
válasz meroly #21532 üzenetére
Mail bug van (olvasott/olvasatlan üzenetek számát késve updateli, de nem sok idő, hangjelzés hogy van új emailem de elindítva a mailt még nem töltötte le), zene app vezérlői lezárt képernyőn nem működnek, safari bizonyos weblapokat üres fehér oldalként jelenít meg (sc rolót i lehet, olvasó nézetben megmutatja, kilépés és Safari újra elindítása után megjavul) így fejből most ennyi jut eszembe.
-
MODERÁTOR
Szeretném kérni srácok hogy a keresztposztolást hagyjuk, egy poszt egy topikba menjen.
-
Caranita
aktív tag
Sziasztok!
Egy idősebb rokonomnak 6s telefonja van, és mostanában arra panaszkodik, hogy random nem megy a mobilnet.
Adatkeret van, beállítások jók, szokott is működni.
De egyszer csak gondol egyet, és nem tölt be semmit, se 3g-n se 4g-n.
Repülőgép üzemmód be-ki/restart, néha segít, néha nem, teljesen érthetetlen. GSM funkció mindig megy.
Azt mondta neki vki, hogy ez általában az Iphone halálát jelenti.
Van vmi tippetek? Vagy tényleg nézzen új telefon után?
Köszönöm
-
meroly
veterán
válasz mtomi95 #21520 üzenetére
Itt eddig annyi a tapasztalat, hogy valaki bevitte valahova és azt mondtak ha majd rossz lesz akkor hozza vissza. Korábbi hozzászólások közt megtalálod.
Én sem várnám ki míg nem tudom bekapcsolni de ehhez a szerviz hozzáállással ezt nehéz lesz kivitelezni.
Impossible is nothing
-
mtomi95
senior tag
válasz meroly #21519 üzenetére
Bele persze és idei, sorozatszám alapján mikor megvettem, már ott írta, hogy jogosult vagyok a 2 év kiterjesztett garanciára.
De én ezt a T-vel fogom leboxolni...
Mennyi idő lehet még visszaadják vagy cserélik esetleg még gariban van addig kapok csere telefont?Amúgy azzal kezdődött, hogy nagyon hírtelen sok százalékot merült, majd eldobta a wifit és nem tudott utána már csatlakozni rá és ezt mind ma! Úgy hirtelen.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
Eljött az idő! Nem kapocsol be a 6S!
Vihetem vissza a T-be.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
loncsika
tag
válasz Blue meth #21509 üzenetére
A fagyás lehet, más miatt van. Nekem az ipad air2-őm csinálta, hogy késve írta be a betűket, illetve kihagyott párat, de ki kellett takarítani a Safari előzményeit a beállításokban, meg még valamit, aztán azóta jó újra, pedig 10.3.3 van rajta. És mióta nem használom az akkukímélő módot a 6s-nél, azóta nem kell annyit töltenem és az akku kapacitás sem csökkent. Áprilisban vettem és szeptemberre már 96%-os volt, addig használtam a kímélő módot, mióta nem használom, maradt 96%-on.
[ Szerkesztve ]
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
-
Blue meth
senior tag
Végül nálam is eljött a pihenő ideje, most már fizikailag is megvan az utódja, i11, 128gb-os. 2 évig használtam ezt a telót, de már a megjelenéskor, 4 éve is tudtam hogy egyszer lesz egy ilyenem, iszonyatosan tetszett, és az akkori jó híre alapján tudtam, hogy nagyon jó telefon, érdemes lesz várni rá. Végül 2017 novemberében sikerült hozzájutni, aránylag szolid áron (130 ezer), és 2 évig nyüstöltem. Az elején kisebb csalódást okozott, azt hittem hibás a telefon, de mint kiderült valszeg az iOS-szel volt vmi probléma, mert kb 1-2 hónapig csinálta, aztán teljesen magjavult, és hasított is nagyon sokáig. Mostanában kezdett el belassulni, de nem egetrengetően, igazából ha elő kell hoznia a billentyűzetet, akkor fagy be kb 3-4 másodperce, és csak utána érzékeli hogy írni akarok. Egy idő után idegesítő lett azért. Ezen kívül még mindig egy gyors telefonnak mondanám, összességében talán jobban is szerettem, mint a 4S-emet. Viszont az akksija botrányos, már újkorában is csak épphogy 1 nap volt az üzemidő, de ahogy haladtunk előre az idővel, úgy romlott rohamosan az állapota, kevesebb mint 2 év alatt 77%-ra esett, így mobilnetről fél nap, amit kibír. Wifi-vel azért majdnem egy napos időt ki lehet hozni belőle. Ez az elsődleges szempont, ami miatt váltottam. A másik a kevés tárhely. Én már a 32gb-osat vettem, de az az igazság, hogy már ez is kevés. És ez a 2 indok már váltásra késztetett, remélem a 11-gyel is legalább ennyire elégedett leszek.
ui.: természetesen ezt se adom el, el rakom "emlékbe" a 4S-em mellé.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Építő/felújító topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk