- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz Fancy-boy #21892 üzenetére
Jól néz ki a kék színű. Viszont ilyen fényes ujjlenyomatgyűjtő a hátlapja.
Lehet hogy tényleg jobban látszik, de szerintem bevállalható. Ez a szín tetszik. Igaz a piros is ugyanennyire tetszik, de az kicsit feltünést keltő akar lenni, hivalkodó. Ezért inkább a kék. De még lehet hogy mégis piros lesz, nem tudom.Ami még tetszik, az a matt oldalkeret, nem lesznek rajta hajszálkarcok.
Időnként majd benézegetek az almaboltba nyomkodni, ha arra járok.
Az ára kicsit biztosan lejjebb megy tavaszra, jó lenne megcsípni egy fél éves használt példányt 160-180 ezerért, most a legolcsóbb 250e aprón.
Hát a tokokat én nem bírom valahogy, inkább óvatos vagyok a készülékkel, meg bevállalom az esetleges szervízt, de tok azt nem. A 6S-em pedig pont "pofára esett" és ott volt egy kis kőkemény kavics amitől berepedt (kis kráter is lett az üvegen, meg repedés is), tehét nem biztos hogy megvédte volna egy tok, esetleg egy olyan aminek van elől is erős pereme, de olyat meg végleg nem akarnék.
A leharcolt 6S-em pedig jó lesz amíg ilyen karanténos időszak van. Olcsó megoldás az lenne ha kapna új képernyőt és akksit, kb 30-35 ezer forint, akkor patent lenne, de mégis kissé avíttas már ez. Ezért sem tetszik az új SE, avíttas design.
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
válasz Fancy-boy #21894 üzenetére
"Mindenesetre Én nem használok ilyen kiegészítőket. Pure készülék"
Big respect ezért!
Ha sajnos használok hátlapot (bármilyen) telefonhoz is, az azért van mert csúszik a kezemben nélküle...de folyamatosan bánom, ahogy írod is nem érvényesül a telefon eredeti formája, fénytörése meg attól kezdve gatya stb stb. Jó pár éve egy vékony fém házas huawei p6-ot használtam "pure" készülékként.
És jó volt. Nagyon jó!Ki kéne dobnom az összes hátlapot, minden telefonomról, ki tudja....
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
-
Remus389
veterán
A 12 mini megtetszett, szerintem arra fogok majd cserélni, jobb kamera, nagyobb OLED képernyő, egykezes méret, és legfőképp modernebb kinézet, nem az a 2014-es i6-os dizájn végre
Színeket nézve a fekete olyan semmilyen, a zöld és fehér kissé nőies, a piros hivalkodó
Szóval 12 mini kékbe
De majd tavasszal, addigra kicsit esik az ára, használtba is jöhet. Már tök ramaty ez a 6S, a repedt képernyőjével és a 78%-os akksijával.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
Olyan hibával nem találkozott valaki, hogy rendben veszi a privát hívásokat, de a céges hívások esetén nem megbízható? (minden 4-.-5. hívást nem reagálja le a laptop, hiába veszem fel a telefonon)
A céges hívások a laptopon keresztül érkeznek. Pontosan nem tudom a technikáját.
Butatelefonnal viszont müködik, no problemo.
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Rendben, köszönöm szépen
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Bnőmnek van egy 6S. Borzalmasan lassú ez az egyik. Mit ajánlotok? ?Mentsen le róla mindent és reset?
Illetve sokszor elveszti a GPS jelet is, eldobja a hálózatot. Ötlet rá esetleg? Előre is köszönöm
Tigris, tigris, csóvafény...
-
mistvan68
tag
válasz Akuiwerting #21883 üzenetére
Szia!
Noname 500Ft-os Qi receiver-t használok az iPhon 6S-nél 2016-tól, egy noname töltőpaddal.Tökéletesen működik,nem forralja a telót,semmi probléma vele.Üdv.István
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
válasz Akuiwerting #21880 üzenetére
Amúgy érdemes itt olvasgatni. Erre is kapsz választ, az összefoglaló alján találod őket.
-
cool13
őstag
Csak annyit tudok hozzá fűzni, maga a márkáról csak jót olvasni. Minden termékük minőségi.
-
Akuiwerting
csendes tag
Jo reggelt... a csaladban mar minden telo wireless toltos, es van par pad a lakasban... (ikea,samsung), szerintetek erdemes venni egy ilyen wireless vevot?
Vannak az ali-n persze 1-2 dollaros verziok is, de a baseus ami azert talan hozza a minoseget, hosszabb tavon. Hasznal/hasznalt valaki ilyet, vagy kar vele foglalkozni... fekete tokban van a telo, nem zavarna a meglete szerintem...[link] Ali
iPhone 16 Pro Max Black Titanium
-
Bossp
addikt
Sziasztok. Hatha valaki itt mar talalkozitt a hibaval. 6s nagyon gyorsan merul. Csereltem akksit ugyan ez... Es nem melegszik meg semmi. Esetleg hasonló tapasztalat? Alaplap kuka? :(
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
cool13
őstag
válasz molnarpeter #21874 üzenetére
Köszönöm. Látom nem nagyon pörög a topik. Jókor tértem meg.
-
molnarpeter
nagyúr
-
cool13
őstag
Közeben sikerült.
Kijelző védő fóliát és hátlapit, melyiket és honnan ajánlanátok?[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
Sziasztok! Teljesen új vagyok Apple fronton, egy topik címadó telefonnal. Lenne sok kérdésem, de most ami legjobban foglalkoztat, arra keresek választ. Van egy megszokott és szeretett sémám fő képernyőre a robotos telefonoknál. Ezt próbálnám valamennyire itt is beállítani a főképernyőn. Ha nem fog menni nem dőlök a kardomba, de egy próbát meg ér. Az új IOS14 esetén, ha kiteszek egy óra widgetet, azon hogyan tudom meg változtatni, hogy a hazai időt jelenítse meg?
-
Akuiwerting
csendes tag
Hi... Bocs ha lama a kerdes, csak par hete van meg az 6s, arra lennek kivancsi, hogy ha kikapcsolt allapotban dugom ra a toltore mindenkinek bekapcsol magatol a telo, vagy csak nekem? Szoval ez ilyen apple ficsör, vagy hiba....
Koszonom
iPhone 16 Pro Max Black Titanium
-
Remus389
veterán
A klasszikus ikonok bejönnek.
-
Fancy-boy
addikt
Egyedi hátlapos lett a 6S készülékem.
A napokban nézem a teló hátulját, mondom mi ez a csík?
Aztán jobban megnézve látom, hogy a hátlap egyik fele más árnyalatú lett.
A Belkin dokkolótól ilyen lett az alumínium.[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz #40993792 #21856 üzenetére
Böngésző picture in picture videó is jobb, mint a YouTube app
Telefon ikon 3D Touch nyomásra újabban nem írja ki a kedvenc kontaktok gyorsgombjait, ez beállítás kérdése, vagy kivették a funkciót? Megszoktam, reflexből nyomnám, de most csak a fel(?)gördülő menü jön ki.
[ Szerkesztve ]
-
mtx1111
csendes tag
Fiúk, lányok, itt a 14 hivatalos. 0:58
-
Remus389
veterán
válasz molnarpeter #21852 üzenetére
[link] Gondolom komoly teljesitmenyt igenylo jatekoknal jon elo a kevesebb RAM. Ha csak siman simogatod jobbra-balra meg fész, megoldja az ios ramkezelese
-
fenyojoe
csendes tag
válasz molnarpeter #21852 üzenetére
Én még az aksitól tartok egy kicsit. Ugye már most sem egy energiabajnok a 6S, de nagyon rossz lenne, ha szignifikánsan gyorsabban merülne, mint iOS 13-mal.
iPhone 8 - iOS 14.8.1 / iPad Pro 9.7 - iPad OS 14.8.1 / MacBook unibody late 2008 - OS X 10.11 / Mac mini 2014 - mac OS 10.12
-
Remus389
veterán
válasz shteer #21848 üzenetére
Ugyanerre számított mindenki a 13-nál is. Ez nem jelenti azt hogy a 14 szaladni fog rajta. Anyám retinás iPad mini-jén a 8-as lefolyt a képernyőről, aztán muszáj volt frissíteni 12-esre, hát azért gyors, de darabos lett a 12-es rajta a 8-as után. Az utolsó szoftvert belassíthatják.
100-zat nem ér már de nemrég láttam egy 35-ért egy szép 64 gigás, 98%-os akksis feketét. Annyit viszont bőven. A jófogást is lehet csekkolni.
-
Fancy-boy
addikt
-
Remus389
veterán
válasz hotibi #21844 üzenetére
Szerintem ne vegyél újonnan, annyit nem ér már. Lehet kijön egy újabb szoftververzió majd októberben és elkezd szaggatni/belassulni a teló, mert kevés a RAM vagy gyenge a proci.
Inkább vegyél egy szép pédányt használtba 35-40-ért, a maradék pénzedet meg majd később fektesd be egy modernebbe. Mégiscsak 2015-ös telefon, szerintem azért ne adj 100 ezret.
#21837 Imno: Legnagyobb hátránya a 6Snek az akksi. Minden más tejesen jó rajta 2020-ban is. A kis kijelző meg vagy hátrány, vagy előny valakinek.
Szerintem az akksi is olyan dolog mint a kijelző, van akinek egyáltalán nem hátrány. Sok ember irodában dolgozik számítógéppel, elég az irodába venni egy tartalék (olcsó utángyártott is jó) töltőkábelt és meg van oldva. Amúgy sincs értelme nyomkodni, hisz amúgy is nyomkodod a számítógépet. Ha meg kirándulni megyek feltöltöm 100%-ra és kész, de ott se nyomkodom, nem azért megyek kirándulni, hogy nyomkodjam a telefont (mondjuk pár fotót lőni azért szoktam, de hát annyit bőven kibír).A kamera mondjuk addig jó, amíg jók a fényviszonyok. Kigyűjtöttem pár saját fotót, szerintem elfogadhatóak, van amelyikbe belelógott az ujjam szerintem. Mindenképp életlenebbek mint jó fényviszonyok közt, de félhomályban már jó, csak a kifejezetten éjszakai fotók nem valami jók: [link]
A 12-es biztos jó lesz, de nem éppen SE áron. Így van, mindenki eldöntheti megéri-e neki, csupán néhány százezer forintot kell rádobni. Én mondjuk inkább abból a pénzből elutaznék a Grand Canyon-hoz, de van akinek ez van akinek az. -
hotibi
aktív tag
Sziasztok, ha most veszek 6s-t azon melyik IOS fog futni vajon?
-
Remus389
veterán
-
judas13
addikt
válasz shteer #21834 üzenetére
Nem tudom, láttam jó néhány összehasonlító videót (ahogy itt szinte mindenki) és ott egetverő különbséget nem tapasztaltam a képek minősége között, persze nyilván vannak fokozatok és nem saját összehasonlítás volt az is igaz...de bárhogy is, nekem ez ma bőven megfelel, persze örülni fogok majd az előrelépésnek egy majdani váltás után természetesen
-
-
Remus389
veterán
válasz shteer #21834 üzenetére
Jobb képet készít az újabb ez nem vitás.
De nem sokkal: [link] Ilyet tud a 6S is lényegében.
Gyorsabb is ez sem vitás, de a 6S is gyors. Menj be egy árúházba és teszteld magad, én megtettem.
Hogy megéri-e rá váltani vagy sem, az teljesen emberfüggő. És ugye a hátrányok.
A 12-esre kiváncsi leszek, a kisebbre.
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
válasz shteer #21825 üzenetére
ma már nagyon gyengének számít a 6S-é
Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Tökéletes képet készít szerintem ma is. Kollega linkje is önmagáért beszél. Örülök,hogy benyomható a gomb ami tökéletesen működik, ahogy gondolom neked is 4,5 év óta és az ujjlenyomat legalább nem rondítja a fémet az üveg ellenében. A 12-es széria azért majd engem is nagyon érdekel.
-
Fancy-boy
addikt
válasz shteer #21829 üzenetére
"kijelzője viszont kicsi"
Valamit valamiért. Cserébe maga a készülék nem nagy.
Egyébként nehogy azt hidd, hogy marha jót tesz a szemednek ha a telefon képernyőjét nézegeted, akár 7" akár csak 4".
Mini mind a kettő.
Ráadásul úgy tudom a nagyobb kijelzős iPhone készülékek nem villogás-mentesek. ( PWM )
Pontosabban az OLED kijelzős iPhone modellek.[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz shteer #21829 üzenetére
Az enyém se romlott el, pedig én sokat nyomkodom.
A kijelzője pont akkora, hogy hüvelykujjal elérem a sarkait, fogásváltás nélkül. Hiába ugyanekkora az S10e, ha nagyobb rajta a képernyő.
Pont ez nem tetszett a Galaxy S20-ban, hogy fogást kellett rajta váltanom hogy elérjem feül vagy alul, ergo ilyenkor csúszhat vagy billenhet ki a kezedből, ha összetörik, csinos összeset kell perkálni.
-
Remus389
veterán
válasz Fancy-boy #21827 üzenetére
Telefonálás, SMS, zenehallgatás, Gmail, Youtube, Böngészés, számológép, szótár, térkép, néha film / videóklip, emlékeztető, naptár, időjárás, fényképezés
A Facebook nem, elegem van abból, nem érdekel már. Persze fent vagyok, de tojok rá. Small talk, hülyítés, pletyka, manipuláció. Néha azért jól jön, ha egy értelmes embert akarok elérni.
Néha egyéb program ritkán, például Skyview és Star chart, sikerült alkonyatkor azonosítanom a Mars-ot és a Jupitert szabad szemmel, az faxa volt.
Játék nemigazán, legutóbb a Happy Glass tetszett
Ezekre még 2025-ben is jó lesz nekem. Bár lehet elcsábulok. Androidból szóbajöhetne a S10e, bár az sem ennyire ergonomikus.
[ Szerkesztve ]
-
-
Remus389
veterán
válasz shteer #21825 üzenetére
a kamerája sokkal jobb - mégis mennyivel? Tesztfotók: [link]
Ha ráközelítesz, kivehetők a tüskék.
nem benyomható a gombja - nem romlik el - neked már elromlott 4,5 év alatt? Nekem nem jön be hogy nem lehet benyomni, bár biztosan megszokható.
nem fém hanem üveg a hátlap - tehát tölthető padon - Na ez pont nem érdekel, pluszba törékeny, csúszós
Ja én is kivárok, meglátjuk a 12-es milyen lesz, de az új SE sem elvetendő (jó a mérete és 5-6 évig lesz rá szoftver), 2-3 év múlva utánaddobják.
Androidra valahogy nincs már kedvem visszatérni, megnyomkodtam a Galaxy S20-ast, hányinger az ikon, nem tetszik a kameralyuk, az egész fogása, szemből egy képernyo az egész, ha leejted ripityomra törik elöl hátul.
Tényleg optimális a 6S mérete és fogása, egy hüvelykujjal tudom kezelni, ez a lényeg, ezért jöhet szóba nálam az új SE, pirosban.
Különben néztem, nem is iPhone X-et, hanem iPhone XS-t érdemes, alig drágább (normális példányok: 125 ezer vs 145 ezer) és azért egy évvel újabb, nem is olyan rég ultradrága csúcs model volt. Ha kijönnek az új formátumú ájfónok, áresés lesz a használtpiacon, hisz hirtelen régimódiak lesznek. Na majd akkor újra megnézem az árakat. 2021 januárjában, Karácsony és új formájú ájfónok után, után már bőven 100 alatt lesznek, főleg az X. Mondjuk nekem kényelmetlen használni, de meglátjuk.
Legegyszerűbb: tojni az egészre és a jól bevált 6S-t nyúzni, amig el nem porlad.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz Remus389 #21824 üzenetére
a kamerája sokkal jobb, ma már nagyon gyengének számít a 6S-é.
Előnyök: nem benyomható a gombja - nem romlik el,
nem fém hanem üveg a hátlap - tehát tölthető padon,jacket én nem bánnám, az ára kétség kívül magasabb de mégse annyi mint a 6S, megjelenésekor
én inkább már a 12-re pályáznék. 4,5 éve megvettem 6S-t - meglátjuk a pénzügyi bizottság mire mikor ad engedélyt
szerintem jónak tűnik..
-
Remus389
veterán
Voltam kb. másfél hete, de ma is egy árúházban és összevettettem az új iPhone SE-vel.
Ami rögtön feltűnik, hogy csutkára fel vannak tolva a színek az új SE-n, olyan Samsungosan. Szerintem ez zavaró hosszabb távon, de lejjebb lehet venni nyílván. Talán csak az eladás miatt: "ennek szebb a képe"
Valóban kicsit gyorsabb, kicsit folyékonyabb, de a 6S sem csiga. Igazából egymás mellett feltűnő ez.
A kamerája is biztos jobb. Valószínűleg az üzemideje is jobb.
Hátrányok: nem benyomható a gombja, nem fém hanem üveg a hátlap, nincs jack dugó, és sokkal drágább.
Igazából még az is lehet lesz nekem ilyen, mondjuk 2-3-4 év múlva (az oprendszer miatt), nagyon optimális a méret nekem és könnyen kezelhető egy hüvelykujjal. Az ára addigra úgyis lemegy, ezekkel a hátrányokkal meg azért meg lehet barátkozni szerintem. Pirosban még tetszik is.
Gondolkodtam az iPhone X-en, használtba, nem tudom, túl széles és magas nekem talán, nem kényelmes. Bár kétségtelenül menőbb lennék.
[ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
válasz molnarpeter #21820 üzenetére
Én visszaraktam az iOS 13-at, mert ez az első béta nagyon merítette az aksit!
Ami érdekes, hogy iOS 14-el még 99% volt az akkumulátor állapota, most a régivel újra 100%...Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
judas13
addikt
válasz Remus389 #21815 üzenetére
Imno
Nálam 99%-os szerencsére az aksi îgy ez a gond itt nem gond és ahogy Remusz is îrta akár nálam is maradhat még egy jô évet is a mostani infôk birtokában. Aztán, hogy 2020 váltja e majd vagy mi lesz pontosan az a jövő zenéje :)"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Remus389
veterán
Nálam maradni fog még egy évet, pláne hogy elvileg megkapja az iOS 14-est, így azt is megismerhetem.
Addigra elgyengül az akksija is annyira, hogy már nekem se lesz jó.
Nem is tudom mit veszek utána, esetleg visszatérek Android-ra, a Vivo márkával szemezek, teljes képernyős, kisebb méretű kéne. Esetleg egy használt iPhone X / XS ...
-
Remus389
veterán
Ha ha egész délelőtt nyomkodod akkor persze.
Nekem erre jellemzően nincs időm. Most 84%-on áll az akksi állapota, és elvagyok vele.
Én a helyedben vennék hozzá akksis tokot. (nekem anno volt a SGS1-hez, adták hozzá, nem vettem, nagyjából megduplázta az üzemidőt és még védte is)
Mondjuk az enyémbe nem hiszem hogy fogok akksit cserélni, mert a kijelzője is repedt (csak egy picit belóg a repedés a sarkán, engem nem zavar), nem éri meg ezt a példányt megjavítani, erre költeni
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
iOS 14
A lényeg:
Apple says iOS 14 will be available in the fall for iPhones from the iPhone 6s and later. A developer beta is available starting today, with a public beta scheduled for next month.
Hihetetlen. Remélem nem lassítják be túlságosan, ha egyáltalán, meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
fenyojoe
csendes tag
[ Szerkesztve ]
iPhone 8 - iOS 14.8.1 / iPad Pro 9.7 - iPad OS 14.8.1 / MacBook unibody late 2008 - OS X 10.11 / Mac mini 2014 - mac OS 10.12
-
meroly
veterán
Ebben tudnátok segíteni srácok? Ott nem kaptam választ.
[link]
kosziImpossible is nothing
-
fenyojoe
csendes tag
Sziasztok! Köszi a válaszokat. Ma reggel rendeltem meg a futárt, remélem, hamar jönni fog. Egyszerre küldök be egy 8-ast is a 6S mellett.
-
fenyojoe
csendes tag
Sziasztok! Cserélt valaki mostanában aksit 6S-ben? Az enyém 83%-os most, de olvadnak a százalékok percenként. Ha használom, akkor 20%-ról 4%-ra 5 perc alatt lemerül. Nyugtassatok meg, hogy egy friss aksicsere hatalmas változást hozna a jelenlegi helyzetben.
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Szerintetek mitől lehet, hogy a 6s az otthon wifin nagyon döcögősen muzsikál (speedtest szerint alig éri el az 1megát)
Míg ugyanazon a wifin az iphone 8 hasít.Találkozott már valaki ilyennel?
Köszi előre is.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Egyszer csak lecsatlakozott a wifi hálózatról a készülék, azóta egyetlen egy wifi hálózathoz sem csatlakozik.
Szokásos dolgokat megcsináltam, sajnos eredményt nem hozott.
Jól gondolom, hogy ez már nem szoftveres gond? (minden más eszköz tud csatlakozni a hálózatra, több eszközzel is próbáltam)
Szerencsére még garanciális a készülék.1.4 T-jet M32
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- iPhone topik
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Eredeti játékok OFF topik
- Szólánc.
- Konteó topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest